en cupcake till min anthony

Jag hade några chokladcupcakes över från mitt chokladtest igår och det är ju näst intill omöjligt att ha de små godbitarna hemma utan att äta dem. För att få lite variation i smak gjorde en nougatfrosting idag och satte på. Frostingen blev supergod och i kombination med chokladcupcaksen var det helt fantastiskt. Sen gjorde jag en ros och satte på en cupcake och gav den till min pojkvän. Så här såg den ut… :)

Chocolate Nougat CupcakeChoklad & Nougat Cupcake åt Anthony

12 thoughts on “
en cupcake till min anthony

  1. Hej! Skulle behöva tips för en 30års fest, kan man beställa dessa ljuvliga rackare? 40st vad talar vi om för pris? Hoppas på recept för lite enklare hemma snickrare som jag… kram

  2. Ja han är verkligen en turgubbe din pojkvän, tänk att få en sån en helt vanlig tisdag! =) Har aldrig hört talas om ekorrens men hittade deras hemsida nu, ska verkligen testa deras godis nästa gång. Tack för tipset!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.