färgglada bakformar

Här är mina nya bakformar som jag beställt hela vägen från Australien. Det gick faktiskt ganska fort att få dem med tanke på avståndet. Paketet kom igår eftermiddag och det var så kul att få öppna det och se alla de glada färgerna. Så nu kan jag börja matcha formarna med färgerna på mina sugarpaste blommor :)

bakformar cupcakesFärgglada bakformar

Ha en trevlig lördagskväll allihopa!!

9 thoughts on “
färgglada bakformar

  1. Va fina! Själv har jag också tröttnat på det trista utbudet i Sveriges matvarubutiker – köpte cupcakeformar i Holland i helgen där jag var på mini-weekend. Ska testa dom i helgen tror jag så bilder kommer inom kort:-)

  2. Nu har du nästan varje färg som finns. Det är ju mycket roligare at äta en cupcake ur en fin färgad form!

Comments are closed.