cherry blossoms

Jag blev så inspirerad när jag såg detta inlägg med tårtor från Dean & Deluca på Suzis blogg “Made by Suzi” att jag gjorde en egen cupcakeversion av en av tårtorna.

chokladcupcakes med bitar av vit choklad och chokladfrostingChokladcupcakes med bitar av vit choklad och mörk chokladfrosting

inenglishI was so inspired when I saw these cakes from Dean & Deluca at Suzi’s blog “Made by Suzi” that I made a cupcake version of one of the cakes. It’s a chocolate cake with white chocolate chunks and dark chocolate frosting.

♥ ♥ ♥

35 thoughts on “
cherry blossoms

 1. Along with every little thing which seems to be building within this particular subject matter, your viewpoints are actually very radical. Nevertheless, I appologize, but I can not give credence to your whole strategy, all be it exciting none the less. It would seem to us that your commentary are actually not completely justified and in fact you are your self not entirely confident of your argument. In any event I did take pleasure in examining it.

 2. With today’s world almost everything is done much easier using the web, even obtaining exclusive cell phone numbers. Exactly what do the reverse cellular lookup provider achieve?

 3. I’m sure most of us have looked at search results, and followed it up by checking the backlinks of the top 10 sites….and then scratched our heads and said …

 4. Jag kan tänka mig att du tänker cupcakes ganska ofta, Åsa. Den här är som ett litet blomsterarrangemang. Härligt dekorativt!

 5. Så gott! måste fråga? var hittar du alla dina recept på dessa mästerverk? hittar på eget eller finns det ngn bra “bibel” med muffins och frosting recept? Kram P

 6. Ja oh miljonärskakan borde du testa, en av mina favoriter kakmonster som jag är har jag många favoriter hihi :)

  Mmm gott med en riktigt chokladig cupcake, mer choklad åt folket :)!

  Hoppas du får en fin & härlig dag Åsa!

 7. Visst var det armbandet fint, jag gillar i vanliga fall inte att ha på mig armband men har börjat lite smått. Brukar inte ens använda klocka men får väl börja med det om inte annat. 😛

  Alltså jag blir tom på ord när jag ser allt detta, så fräckt! 😀 Dom ser verkligen jättegoda ut, får nästan komplex för min simpla bakning i form av vanliga brownies eller sockerkaka skulle aldrig kunna göra något som dessa. Du är allt bra duktig du. 😀

  /Mvh Tess

 8. Hej! Återigen en fin cupcake. Måste vara perfekt till den som har chokladsug. Roligt att Du kan få lite ideér av andra också. Ett tips: blåbärssylt i fyllningen och färska el frysta blåbär i frosttingen. Den tror jag skulle bli jättegod.

 9. Wow vilka konstverk du får till!
  Fel sida när man försöker låta bli allt för mycket gott men det går ändå inte, jag kommer tillbaka!

 10. jättefina åsa!!! skulle nästan göra vad som helst för en sådan nu, min chokladbrist gör sig allvarligt påmind… tack för senast =)!

 11. Gud så gott! Speciellt vid denna tiden i månaden, då man bara siktar efter choklad.. 😉
  Hoppas du har haft en bra start på veckan!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.