cupcakes till en princessa

Igår hade jag en beställning på cupcakes till ett barnkalas för en liten tjej. Jag gick på ett säkert kort och bakade vanilj och halloncupcakes. Frostingen var också vanilj men färgad rosa med mina “färger från naturen”.

bakerCupcakes nästan redo att gräddas

Till dekoration gjorde jag princesskronor i guld, silver och rosa. Jag har gjort något liknande en gång förut men jag hade glömt bort hur svårt det var att göra dem på fri hand och få dem jämna. Jag blev inte alls 100% nöjd men som tur var skrev Veronica som beställde dem att de var “de bästa cupcakes de någonsin ätit”. Ja, det betyget blev jag otroligt glad över! Tack Veronica!! :)

princess cupcakes till barnkalasVanilj och halloncupcakes med vaniljfrosting

24 thoughts on “
cupcakes till en princessa

 1. Hejas måste bara säja att du e underbart duktig och undrade om du skulle kuna berätta, hur du gjorde kronorna? (vilket matrial och var det går att köpa någonstans) tack på förhand // sweetcupi

 2. Å ja och Dorothéa kämpar å kämpar för å hitta nån slags mall eller nått till en krona. finns det något annat sätt än att göra dem för hand? lite fuskis sådär? =)

  å jag är sååå glad att jag hittade din blogg! så mkt inspiration, vill göra allt!
  verkligen helt sjukt duktig!

  tacksam för all hjälp!

 3. sv: åhh tack sweetie ^^ <3 Ja Stella är min lilla älskling :) hihi
  Lägg gärna till mig på bloglovin :) <3

  Gud vad gott det ser ut! Och dina kläder är ju to die for ^^

 4. tack allihopa! jag har fått ärva massa fina förkläden av min granne, hon är i stort sett som en farmor eller mormor till mig!

  jen, för det mesta är det jag och min pojkvän som trycker i oss men då och då har jag nån beställning eller bakar åt släkt och vänner :)
  nina, handduken kommer från lagerhaus, de har massa söta grejer med cupcakemönster! :)

 5. Vilka små konstverk, jag skulle ha svårt att äta upp dem! Ditt förkläde/kjol var ju minst lika fint. Som rosa sockervadd ungefär.

 6. Jo chokladbisvier är ju så gott & många blev det också mums :)

  Vilket fint förkläde du hade!
  Kan förstå att de blev nöjda på kalaset att få såna fina cupcakes med prinsesskronor o allt :)!

 7. åh va roligt med en bild på dig (jag antar att det är du)! Prinsesskronorna är ju jättefina, inget alls att vara missnöjd över =) Från en perfektionist till en annan menar jag 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.