en picknick i parken

Igår var en sådan underbar dag här i Stockholm. Soligt, varmt och somrigt. En perfekt dag för en picknick i parken i goda vänners sällskap. Jag bakade rabarber och mandelcupcakes och tog med mig. Har inte ätit rabarber sedan förra sommaren och hade nästan glömt bort hur gott det är. Nästa gång ska jag sätta ännu mer rabarber i smeten!

rabarber och mandelcupcakesRabarber och mandelcupcakes

Tips: Tänkte också tipsa er om mitt bästa verktyg för att snabbt och enkelt fördela smeten i bakformarna utan kladd. En glasskopa med fjäder! En fantastisk uppfinning för en cupcake eller muffinsbagare.

glasskopaGlasskopa med fjäder (bild från Google)

inenglishYesterday was such a wonderful day here in Stockholm. Sunny and warm, almost like summer. A perfect day for a picnic in the park with good friends. I made rhubarb and almond cupcakes and brought with me. It’s been so long since I ate rhubarb that I almost forgot how good it is. I will put even more rhubarb in the batter next time.

Tip: I want to show you my best tool for scooping the batter into the baking cups quick, easy and mess free. An ice cream scoop with a lever! Simply a wonderful invention for a cupcake or muffin baker.

♥ ♥ ♥

26 thoughts on “
en picknick i parken

 1. Dina vänner blev säkert mycket glada att bli bjudna på något som är så fint och säkerligen mycket gott! Önskar jag varit där också!

 2. Dina vänner har tur!! De får provsmaka långt innan någon annan har fått chansen att prova. Så trevligt för dem och kanske Du kan få feedback så att produkterna utvecklas.

 3. Oh tack en sån fin komplimang, den gjorde min måndag :)

  Så himla mysigt med picknick! :) Hoppas det underbara vädret håller i sig, då blir det att baka massa gott & hitta en mysig plats att picknicka på :)

  Spännande förresten med rabarber, jag älskade att doppa rabarber i socker då jag var liten men har faktiskt aldrig smakat ett bakverk med just rabarber i! Vore intressant :)

 4. Myspys med picknick och dessutom underbara cupcakes blir ju perfekt.

  Vad smidigt att använda en glasskopa att portionera smeten, det ska jag lägga på minnet.

 5. Vilket bra tips med glasskopan. Jag har en sån som ligger o skräpar i någon låda. Kanske kan komma till användning. Den här cupcaken är så snygg, förresten allt du gör är så fint!

 6. Det var en bra variant, en riktig sommar cupcake. Den ser lika god ut som alla andra Du bakat. Längtar att få komma och hälsa på och förståss smaka på godsakerna.

 7. Gud så gott det lät! 😀 Jag blev så inspirerad av din blogg att jag var tvungen att göra fejk-bakelser (eftersom jag inte kan göra riktiga;) Kolla om du vill:)

 8. Jag förstår inte ens hur dina vänner kan äta upp dina cupcakes, de är för fina för att ätas! Det där med glassskopan låter smart, måste införskaffa mig en sån!

 9. Åh, jag har också funderat på att ha rabarber i någon gång, får köra och testa, fast väntar nog på rabbarberna i rabatten först. Jag köpte tyll 21, vet inte vrför jag fick för mig att den var stor, störde mig på att de inte skrev ut diametern, hade de gott kunnat göra tycker jag! Men en 1B ser ju inte helt fel ut, ska hålla ögonen öppna efter en sån helt enkelt. Tack så mycket!

 10. yummmy! rabarber är så väldig god! dina blommor blev så gulliga också! Jag tycker om den lilla blomman i den stora! vad smart design.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.