fira med cupcakes

Idag är det 19 år sedan min mamma och min extrapappa gifte sig. Det ska väl firas! Tyvärr bor de för långt bort för att få smaka dessa cupcakes men vi firar på varsitt håll. Grattis till er!

vanilj och kokoscupcakes med hallonVanilj och kokoscupcakes med hallon

Sorterade förresten igenom mina cupcaketillbehör igår efter jag gjort spritsskolan och hittade lite fler tyllar jag köpt i USA, bland annat den jag använt på bilden. Jag blev så glad för att först och främst tycker jag frostingen blir så fin med den och sen såg jag att den faktiskt finns att köpa på kakburken! Så om ni vill spritsa som jag gjort här är det bara att inhandla den. Modellen heter Wilton 1B, Drop Flower.

inenglishI baked these cupcakes to celebrate that my mom and step dad have been married for 19 years.

When I sorted through my piping tips i found the one i’m using to frost the cupcakes in this picture. It’s called the Wilton no 1B, drop flower tip and can be bought at kakburken.se here in Sweden but I’m sure it can be found almost at any place where you can buy cake derorating supplies. I think it makes the frosting look pretty nice :)

♥ ♥ ♥

24 thoughts on “
fira med cupcakes

 1. Tack för Din omtanke att Du kom ihåg vår bröllopsdag och tack för den fina cupcaken! Otroligt så vacker dekoration! Den ser mycket god ut. Den skulle jag gärna velat smaka.

 2. Tack så mycket, den där sidan lär jag spendera många timmar att titta igenom. Gud va många roliga saker det fanns! 😀

 3. Oj, vad duktigt. Men använder du formar och “klickar ut” ur sockerpastan då? för det måste vara himla svårt att skära. =)

 4. man blev ju inte liite sugen när man kom in här =)
  de blommor och löv som sitter på de flesta av dina cupcakes, köper du dem färdiga eller gör du dem själv? 😀

 5. Hej!
  Men vilken rolig blogg du har! Som handlar bara om cupcakes. de ser helt ljuvliga ut och jag blir alldeles sugen på sötsaker såhär på morgonkvisten.
  Roligt att få beställningar till kalas.
  Tack för besök hos mig också och välkommen åter!

 6. Tack så mycket :) Ibland kan det var underbart att ha en kille som spelar gitarr, men ibland är det såå störande ;p

 7. Okej! Har du något bra recept på vanilj? och vilka “kryddor” använder du till din chai? Typ santa maria eller bättre, samma med vaniljsockret..?

  Ha en underbar kväll!
  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.