kan man bli frisk av cupcakes?

Jag har känt mig lite småsjuk de senaste dagarna och det verkar inte vilja gå över. Igår åt jag inte ens någon cupcake, vilket verkligen tyder på att något är fel. Men idag testar jag en annan approach. Det är kanske cupcakes min kropp behöver för att bli frisk. Så nu sitter jag här redo att mumsa i mig denna cupcake med blå och vita blommor. Jag hoppas den är god, den kommer från mitt lager i frysen eftersom jag inte orkade baka.

chokladcupcakes med vaniljfrostingChokladcupcakes med vaniljfrosting.

Har fått en hel del förfrågningar att skriva på engelska, så jag kommer att börja göra det nu. Översatte ett par gamla inlägg också. Får se om jag orkar översätta alla.

inenglishI’ve felt a bit sick the last couple of days and yesterday I didn’t even eat a cupcake, which is highly unusual if you know me. Well today I will try a different approach and I’m sitting here with this cupcake with blue and white flowers in front of me. I hope it’s good, it comes from my stash in the freezer since I didn’t have the engery to bake.

♥ ♥ ♥

27 thoughts on “
kan man bli frisk av cupcakes?

 1. Åhhhh… på engelska! Vad kul! jag absolut älskar färg kombinationen på dina vita å blåa blommor! helt fantastiska var de! I synnerhet rosen den var så jättesnygg å läcker!

 2. amani: man kan frysa in dem direkt när de kallnat efter gräddning och sedan är det bara att tina genom att låta dem stå framme ett tag… det funkar bra tycker jag! men det är såklart godast med nybakade cupcakes :)

  danielle: jag har köpt de flesta utstickarna i usa, men några har jag faktiskt beställt från kakburken. är så sugen på att beställa därifrån igen.

  johan: ja vi måste hitta på nåt! torrfrysa och skicka kanske? det största problemet är ju egentligen att dekorationerna och frostingen inte kommer att hålla formen under frakten. speciellt inte om man skickar med posten.

 3. Ja samma här hihi det är själva mackan på sandwichen som jag gillar mest ändå, skulle vara mer macka i den 😉 !

  Hoppas du kryar på dej, en cupcake kan säkert pigga upp, är ju livsnjutning & sånt ska ju vara bra 😀

 4. Åsa!

  Hoppas allt går bra med företagsetabl. Vi måste funder ut något klurigt sätt att leverara färska Cupcakes från Stockholm till Umeå! Jag vill ju smaka !

 5. Så roligt att du hittat till min blogg! Jag skulle så gärna vilja ha formar att trycka ut sugerpaste i, har du köpt dina på kakburken? Varit inne och kikat lite där, får nog kolla lite närmare. Dina cupcakes är jättefina!

 6. Krya på dig. Jag visste inte att man kunde frysa in cupcakes! Jag frös in 2 st en gång men när jag tog ut de och micrade blev de helt torra! Ska man ta ut de i god tid kanske?

  SV: Tack! Ja, jag hoppas att jag hittar de där rosa från Lagerhaus. Jag vet att du har likadana =)

 7. tack!! nja, jag hade faktiskt bara själva muffinsen i frysen, blommorna hade jag gjort tidigare men frostingen fick jag vispa ihop idag :)

 8. Åååå så fin, den här gillade jag verkligen. Så det går bra att frysa in med frosting å blommor å hela kittet alltså?

 9. Du är en konstnär! Snart kan Du ha visning på alla Dina fantastiska skapelser. De är otroligt vackra!

 10. åhh bra idé! jag älskar jordnötssmörsfrosting (långt ord)! det är så roligt att få tips på smaker, ibland har jag bara total idétorka!

 11. måste bara fråga, är det ok om jag använder bilden i ditt förra inlägg i ett inlägg på min blogg, om jag länkar till dig ? 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.