rosa chai cupcakes

Jag vet inte varför men jag blev så sugen på att äta rosa cupcakes idag. Jag brukar vanligtvis inte färga min frosting eftersom jag tycker det är lite läbbigt att äta färgämnen men när jag var inne på Panduro Hobby på Kungsgatan för ett tag sen så hittade jag små glasflaskor med färger “från naturen”. Så jag slog till och köpte grön, gul och röd.

chai cupcakes med rosa frostingChaicupcakes med rosa vaniljfrosting

Smaken fick bli chai, det är en av mina favoriter. För att göra chaicupcakes är det bara att använda ditt favoritrecept för vaniljcupcakes och blanda i följande kryddor.

 • 1 tsk kardemumma
 • 1/2 tsk ingefära
 • 1/2 tsk kanel
 • 1/2 tsk malda nejlikor
 • 1/2 tsk mald fänkål

Testa, det blir verkligen mumsigt! Jag ser ett fat med två tomma pappersformar och lite smulor bredvid min pojkvän just nu…

12 thoughts on “
rosa chai cupcakes

 1. ja va fina. så duktig du är. jag skulle vilja lära mig göra sånnadär blommor så mina cupcakes blir lite finare. tips mottages tacksamt!

 2. Hej Åsa, den här var riktigt fin, den får du bjuda på någon dag! Idag åker jag till Karlskoga, blir det någon utgång för dig på lördag? Detroit kanske?

  Kram, vi ses och hörs!

 3. Den här var ju riktigt gullig. Om man nu inte vill färga frostingen så har jag sett någonstans att man kan ha lite sylt i. Jag har tänkt att prova det någon dag. I alla fall är det väl rätt lätt att få till färgen rosa.

 4. Så himla fin cupcake! : )
  & så himla bra att det finns på Panduro med färger från naturen, för jag tycker som du där. Inte så roligt med massa skumma ämnen, jag ska helt klart in på Panduro i helgen, älskar den affären!
  Pyssel pyssel & mera pyssel : )

 5. Tänk vad underbart det vore om man fick äta en chai cupcake med en god chai latte! yum….Det måste göras nångång!

 6. Hej!!
  Lät så himla gott med de där kryddorna så det måste jag prova!!
  Skulle också vilja veta vad du har för recept på frosting!!
  Tack!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.