tropiska drömmar

En sådan här mulen dag önskar man att man var på någon skön tropisk plats, på en sandstrand under en palm med en pina colada i handen. Ja, drömma går ju, men jag får nog nöja mig med en kokos och ananascupcake med cream cheese frosting och rostad kokos istället. Inte helt fel faktiskt!

tropical pineappleTropisk ananas och kokoscupcakes

inenglishOn a cloudy day like this I wish I was in a tropical place, on a sandy beach under a palm tree with a pina colada in my hand. A girl can always dream, but I think I’m gonna have to settle for a coconut and pineapple cupcake with cream cheese frosting and toasted coconut instead. Not too bad actually!

♥ ♥ ♥

25 thoughts on “
tropiska drömmar

 1. Hej!

  Oj tråkigt med vädret :( Hoppas det blir bättre, här är det högsommarväder, såå ljuvligt!!!

  Wow, dina cupcakes är underbara, riktiga konstverk. Har suttit en lång stund och beundrat dem :)

  Kraaaam
  Mia

 2. Åh, de ser helt underbart fina och goda ut. Jag tänkte baka ikväll för en vän som fyller år faktiskt. Jag är dock väldigt tråkig av mig och vågar aldrig baka något annat än chokladcupcakes :)

 3. Vilka otroliga konstverk,gogglar upp och ner ett flertal gånger och bara beundrar dessa smaskiga mästerverk.
  Har du gjort dem själv?

  Tack för din hälsning hos mig.Det värmer!

 4. Heeej! Liket lever och ska snart släpa sig hem…ja, jag jobbar som koncerncontroller, men efter idag vill jag nog bli gatsopare istället *fniss*. Underbart att vila ögonen på en av dina vackra skapelser innan de små blå faller ner av sig själva av trötthet. Trevlig valborg imorgon!!!

 5. Inte helt fel nej, ser fantastisk ut och låter som den smakar ljuvligt. Här är det så varmt, klockan är nio och vi sitter fortfarande ute.

 6. Yes! En cupcake i en hand och pina colada i den andra. Det låter helt underbart! Åtminstone kan man få en av dem två! yuuummmms..

 7. Cupcake catering… kanske skulle det kunna vara ett alternativ. Förverkliga dina drömmar med hjälp av en hemsida på Internet (så drar du inte på dig några stora kostnader). Där presenterar du dina cupcakes och vad du kan erbjuda. E-postadress, telefonnummer, adress och ett formulär där man kan beställa. Klart!

 8. Ah, pina colada cupcakes är såå himla gott, mina blev så super saftiga så de va helt otroligt goda! Jag som inte ens tycker om drinken, älskade cupcaksen…

 9. Jag undrar om du gör cupcakes bara för skojs skull. Eller har du någon business? Om inte är det väl dags att starta upp och kalla företaget “Jag drömmer om cupcakes..” :)

 10. alltså, snart får du öppna internet butik och skicka dina mästerverk till oss som sitter och dreglar över dom. Eller en kedja över hela sverige, det vore bra!

 11. Ja, usch! Har sovit hela dagen! 😉 Hur är allt med dej?
  Ska försöka orka med en valborgmiddag imån och jag ska stå för dessert!
  Har du något bra recept och frosting, att dela med dej avkanske? :)
  Testade vanilj rceptet, så gott! :)
  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.