att locka fram sommaren

Kyla och vind kunde inte stoppa oss från att gå ut och äta cupcakes i solen idag. Och med dessa somriga cupcakes borde man ju kunna locka fram lite sommarvärme, eller hur?

vaniljcupcakes med hallonfyllningVaniljcupcakes fyllda med färska hallon

Imorgon kommer jag att lägga upp instruktioner för hur jag gjort sockerblommorna i denna bild så håll ut.

inenglishCold and windy weather couldn’t stop us from going outside to have cupcakes in the sun today. And with summer inspired cupcakes like these we should be able to get the warm summer weather to come to Stockholm, right?

Tomorrow I will post instructions on how I made the blossom sugarpaste flowers in this picture.

♥ ♥ ♥

36 thoughts on “
att locka fram sommaren

 1. Vad vacker det blev utomhus med blommorna dessutom tycker jag att cupcakesen blev lika fina som de riktiga blommorna! Man blir sugen att äta ute på en picknick. yummy.

 2. oj vad goda de såg ut! Jag gjorde halloncupcakes med chokladbitar och nutella frosting här om dagen. Bilder och recept finns i min blogg.

 3. hejsan
  grattis till vinsten …juice…mm. det var en härlig vinst
  Jag hoppas verkligen att dina härliga cupcakes lockar fram sommaren.
  Väntar på beskrivning på sockerrosorna.
  Amarula cupcakes i förra inlägget lät smarrigt värre
  du är en riktig konditor….
  kram lolla

 4. Hej och Grattis till ditt pris (såg Linnéas kommentar)!
  Passar väl bra med ett halvårs juice-förbrukning – kan tänka mig att många sorter är goda att smaksätta både cupcakes och frosting med?!
  Va härligt att gå ut och fika – gick ni till nåt speciellt mysigt ställe för er “picknick”?
  Här är det bra 3 grader idag på morgonen, men solen skiner så jag planerar att köra och köpa blommor till min uteplats efter jobbet – härligt att påta lite med blommor! Trevlig fredag!

 5. hej! jag ska baka cupcakes till min brorsons dop och skulle bli glad för lite inspiration! vad tycker du? du kanske till och med kan baka en så jag får lite inspiration? :) Jag hade tänkt mig babyblå frosting, åt cream cheesehållet, men jag funderar på vad för dekoration man kan använda?

 6. Åh, vad härligt det ser ut, underbara cupcakes! Ja, vad bra att du ska visa det, jag vill så gärna lära mig men jag ska vänta med att beställa från kakburken de hade nämligen inte de färgerna jag ville ha på sugarpaste.

 7. Åh, så söta. Det är väl rosor du har där med? Jag satt och knåpade ihop några igår och lite rosknoppar och några andra skitsöta saker till morgondagens cupcakes, haha jag tror du kommer gilla dem…

 8. så goda dom ser ut!

  Jag har kommit på en till sak jag skulle tycka vara kul om du la upp i bloggen, hur får man frostingen tjock? Jag lyckas aldrig få den i en lagom bra konsistens och den rinner bara ut när den väl har hamnat på muffinsen, häller jag i mer floursocker så blir konsistensen bara konstig, tar jag mer smör smakar det bara smör. Har nu några bra tips?

 9. Hej Åsa!

  Du har vunnit andrapris i min tävling i samarbete med Tropicana!
  En halvårsförbrukning (2 enlitersförpackningar per vecka) av Tropicanas juice, där du kan ta chansen att hitta din personliga favorit bland smakerna.

  Skicka mig ett mail med din adress.

  Grattishälsningar

  Linnéa

 10. Ja, hoppas nu dom lyckades locka fram solen ordentligt nu och att den stannar några dagar. Ska ha kalas för E imorgon, som fyller 3 år idag och hade varit toppen att kunna vara ute.

  Ha en bra dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.