bröllopscupcakes

Det är rätt många som hört av sig och frågat om jag kan baka cupcakes till bröllop. Jag tar gärna på mig detta då jag tycker det är jätteroligt att göra bröllopscupcakes men klarar inte av mer än ett bröllop per helg som det ser ut just nu. Det tar lång tid att göra dekorationerna till ett bröllop och man vill ju att allt ska vara perfekt när man jobbar med bröllopsbeställningar. :)

Här är ett förslag på cupcakes jag gjort till ett bröllop i sommar.

Skulle ni kunna tänka er att ha cupcakes istället för tårta på ert bröllop?

cupcakes till bröllopCupcakes till bröllop

inenglishThere are quite a few people that have asked me about baking cupcakes for weddings. I love baking and decorating for weddings so I happily do this but I can however only do one wedding per weekend. It takes a lot of time to make the decorations for a wedding and I want the cupcakes to be perfect for the special day. Here are samples for a wedding this summer.

Would you consider having cupcakes instead of cake at your wedding?

♥ ♥ ♥

35 thoughts on “
bröllopscupcakes

 1. Tror det skulle bli ett enkelt val. Skulle utan tvekan välja Dina underbara bakverk. Så vackert!

 2. Dessa var nog bland det vackraste jag sett av dina cuppisar, jag är själv en ny entusiast och får otroligt mycket inspiration från dig. Färgerna var så mycket jag och skulle jag ha turen att “gubben” skulle få för sig att fria så är det cupcakes och inte tårta som står på bordet. Man blir så otroligt glad av dem och man blir glad av att göra dem.
  Hälsningar S.

 3. Ja hela helgen har det verkligen varit fantastiskt väder! Hoppas att det blir mycket av den varan i sommar:)

  Fick jag ha dina vackra cupcakes på mitt bröllop skulle jag absolut kunna tänka mig att ha cupcakes istf tårta.

 4. Hej hittade dej inne på bröllopsbloggen vilka skapelser knappt man vågar äta dom så fina ser dom ut…lägger till dej som min favoritsida så jag kan gå in och titta ibland ,kommer abbsolut att tipsa om din sida….ha det bäst

 5. Hej,
  Om de var så här vackra som dina så skulle jag absolut kunna tänka mig det. Himlars vad duktig du är!

  Hälsningar Nadja

  PS! Är det okej att jag länkar till din sida? Säg till annars så tar jag bort länken

 6. absolut :). och dina är ju som små konstverk! dessutom gillar jag idén för att den ger lite mer personlighet. det blir ju liksom som en speciell kaka till varje gäst.

  snällt av dig att kommentera ;). förstår att det kanske inte är din typ av blogg. din är ju så stilren och koncentrerad, inte alls så hattig och enkel som min. hursomhelst så kommer jag att fortsätta att smyga runt här och en dag törs jag kanske ge mig på riktiga cupcakes själv :).

  ha en härlig och somrig vecka!

 7. Shit alltså!
  Du är ju helt makalös! Så himla duktig.
  Tänkte köpa lite sugarpaste, ska ge på mig att själv åstadkomma ett bakverk.
  Vet du varifrån jag kan köpa bra sugarpaste?

  Hoppas du får en underbar vecka

 8. Om jag gifte mej skulle jag vilja ha dina cupcakes. Tycker speciellt mycket om de vita med mönstret. Jag gör kopplingar till keramik med ristat mönster. Men nu är jag ju redan gift…så jag får tipsa andra som går i giftastankar!

 9. Ja, verkligen, det skulle bli som att alla gäster fick en alldeles egen liten tårta! Och med tanke på att man kan variera smaker och frostingar på cupcakes så skulle det nog bli kanon!

 10. Absolut kan jag tänka mig det. Det har varit min plan i över ett år. Jag väntar bara på att bli friad till först^^

 11. Om de var lika fina som dina cupcakes skulle jag gärna vilja ha det istället för tårta =) hoppas du fortfarande gillar att baka när jag gifter mig om typ 10 år hehe

  SV: Ja, jag gillar det förklädet, min mammas väninna hade sytt ett åt sitt barnbarn och jag tyckte att det var så gulligt så hon sydde ett likadant åt mig när jag flyttade hemifrån :)

 12. Jag skulle absolut kunna tänka mig cupcakes på mitt bröllop, särskilt om de var så fina som dessa!!!! Men jag skulle nog gärna vilja ha en matchande bröllopstårta också, tårtnörd som jag är 😉

 13. Ja, absolut!!
  Tycker nog det är mer personligt och trevligt än vanlig tårta!
  Och eftersom cupcakes blir mer å mer vanligt här i Sverige, så tror jag att det kommer bli mer vanligt på bröllop också….very nice 😉
  Du får ha en riktigt skön helg!
  Kram Therése

 14. Jag har faktiskt tänkt ha cupcakes på mitt bröllop i sommar. Har tom tänkt att jag kanske ska beställa dom av dig. Men det kanske inte går när vi bor så långt ifrån? Vad skulle det kosta ungefär för ca 30 cupcakes?

 15. Hejsan, kokosmoussen är fantastiskt god tycker jag och nu får jag ge mig i kast med cupcakes igen. Alltså dina dom är så underbart fina så man kan inte se sig mätt på dom :) är det sockerpasta på dom vita eller? och hur har du fått dit mönstret? och frågorna bara väller fram , vad är det bruna du spritsat på dom andra :)
  Kram Lena

 16. Ja, jag är nästan lite förvånad själv! 😀
  Men dom hade en chatt på fyrans hemsida, så då passade jag på. :)
  Jag skulle lätt kunna tänka mig cupcakes på ett bröllop!
  Ska faktiskt baka mina första nu i helgen. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.