cupcakes till bröllop

I juni ska jag baka till ett bröllop och här är samples jag gjort till brudparet. De vill ha lite retro stil på cupcaksen och få in färgerna orange och vitt (men även lite andra färger). Smakerna är chokladcupcakes fyllda med hallon och vaniljfrosting, morotscupcakes med cream cheese frosting och vaniljcupcakes med rabarber och riven mandelmassa med mandelfrosting. Lite senare idag ska jag överlämna smakprover till brudparet så jag hoppas att de kommer att gilla mina cuppisar.

cupcakes till bröllopCupcakes till bröllop med retrostil

inenglishI’m going to make cupcakes for a wedding in June and these are samples for the bride and groom. They wanted the cupcakes to have a retro feel and incorporate the colors orange and white (but also some other colors). The flavors are chocolate cupcakes filled with raspberries and vanilla frosting, carrot cupcakes with cream cheese frosting and vanilla cupcakes with almond paste and rhubarb with almond frosting. I am going to let them try the cupcakes today so I really hope they will like them.

♥ ♥ ♥

38 thoughts on “
cupcakes till bröllop

 1. rabarber cuppisarna lät ju underbara! Lite ta-allt-jag-gillar-och-blanda-det. Det kan ju inte gå fel! :) Möjligen om man gör som Brasse i fem myror gjorde. Han gjorde ju en kaka med kolor med papper på och korv och allt möjligt. Så man kanske inte ska ta ALLT man tycker är gott. 😉

 2. Vad kul att baka till bröllop. Nu blir man nästan sugen att gifta sig bara för att få sådana fina cupcakes! Hehe. Ja visst är det verkligen jättesmidigt och mumsigt med bikarbonatbröd! Hoppas du har haft en trevlig helg!

 3. Hej hej,
  japp min svägerska bor i sthlm så jag har bestämt att hon får lösa det :-p
  hehe…
  Måste dom fraktas ner samma dag eller räcker det med kvällen innan?
  jag tänker mest på dom som ska ner hit så jag vet vad jag får be dom om!

  jätte kul att börja bolla idéer om smaker etc..bomba mej med tips :-p

  har du något företag som du vill ha länkat på bloggen?
  känner att jag vill lyfta fram dej så gott som jag bara kan, du är verkligen guld värld och gör oss så väldigt glada!

 4. Ja, verkligen! Något man borde ha oftare 😉
  Mysigt du verkar ha haft det! Ja, solen kom fram och nu får vi hoppas
  att den stannar för gott! 😉
  Kram!

 5. Åh, klart de kommar att gilla dem! Säger jag som aldrig har smakat dem. Men de ser så förbaskat goda ut. En bra idé ju, att bjuda på såna på ett bröllop. Eller vilket stort kalas som helst. :)

  Ha en härlig fortsatt helg. :)

 6. Förstår att de vill beställa bröllops-cupcakes av dig, de blir alltid så fina! Lät som att du hade hittat toppenbra smaker, rabarber lät mums! :)

 7. hej hej hoppas allt är bra, sen jag hittade till dej har du blivit en av mina favoritbloggar.
  gud va du är duktig helt sjukt..
  var har du lärt dej detta?

  bröllopet är spikat nu 09 09 09 blir det.
  tror du att du har möjligthet att ställa upp ?
  jag tänkte att istället för bröllopstårta ha cupcakes istället då isåfall…
  kan man det?

  ha de underbart

  kram

 8. Rabarber är en sån bra sommarsmak!!! mmmmm… lite sur och söt. helt perfekt. du har dem bästa smakkombinationer nånsin!!!

 9. vem skulle inte vilja ha sådana cupcakes på sitt bröllop! de ser fantastiska ut och innehållet låter också såååååå gott! :-) trevlig helg!

 10. Vilken annorlunda o kul dessert på ett bröllop! Slippa den dära tårtan..
  Ja, jag har bloggat i över ett år nu. Men tog en liten paus i höstas, då livet var på andra vägar och kom tillbaka i januari igen. Tog då bort alla inlägg för allmänheten, men har sparat så jag själv kan kika tillbaka på då och då för att se.. Kul faktiskt 😉

  Hoppas du fr en härlig helg! Nu hoppas vi verkligen på sommaren! 😉

  Kram!

 11. Hej!
  Å, så kul för dig att baka till ett bröllop! Har du gjort det någon gång förut?
  Mitt planerade cupcake-bak till födelsedagen brann inne pga jobbet:-( Men alla besök i sommar behöver väl lite kakor och cupcakes?!
  Ha en härlig helg i storstan!

 12. jag säger ju att jag skulle vetat om dig när vi gifte oss förra året! Då hade jag garanterat anlitat dig. Fantastiska smak kombinationer som kommer göra succé vilken de än väljer =)

 13. Va kul med cupcakes istället för tårta!!
  Det skulle jag också…definitivt kunna tänka mig :-)
  Hoppas dom blir nöjda nu, men det kan jag väl inte tänka mig nåt annat!
  Ha det så gott!
  Kram Therése

 14. Oh herregud, de där gjorde mej fruktansvärt sötsugen!

  Vi skulle kunna säga ingången till stora åhlens som är mitt emot det stora H&M, bra beskrivning haha! Blir det bra ?:)

 15. Tack, vad kul att du gillade mina kort .)
  Vilken ära att få göra fina cupcakes till bröllop. De ser riktigt fina och goda ut.
  Alla lät lika goda ut, hade haft svårt att bestämma mig för vilka.
  Ha en skön fredagkväll!!

 16. Vad gott allting låter igen…! Vackra är de också, skoj med bröllopscupcakes i lite andra färger än vanligt. Dina cupcakes ger förresten inspiration att försöka hitta lite nya smakkombinationer och kombinera flera olika smaker, jag gör mest med choklad och choklad ;-).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.