vinnaren i strösseltävlingen

Tävlingen är nu avslutad och vinnaren av strössel från Toja import är utsedd. Det var verkligen roligt att så många var med och tävlade. Det var så många att det tog mig flera timmar att skriva ner och klippa alla lotter. :) Anthony har dragit vinnarlotten och den som hade turen med sig var:

Grattis!! Maila mig er adress så kommer strösslet på posten.

cupcake med sugar swirlsCupcake med Sugar Swirls från Toja Import

inenglishThe winner of sprinkles from Toja Import is:

Congratulations!

♥ ♥ ♥

18 thoughts on “
vinnaren i strösseltävlingen

 1. Oh ändå vad söt :) !
  Idag ska jag baka något riktigt smarrigt :) trots att jag känner mej så krasslig efter att ha jobbat med små snoriga ungar ut i regnet för mycket 😉 !
  Men bakning brukar ju pigga upp :)

  Absolut nästa vecka då hittar vi på nå :)
  Har du haft en bra vecka hitills då med familjen? :)
  Kram!

 2. åhhh. vad lyckliga de är! gratis strössel är alltid bra!!! jättegulliga strössel dessutom…

 3. Hej, ser att jag har missat både det ena och det andra när jag var i Italien. 150 kometarer/tävlande det är inte illa. Det blev ett heltids projekt. Vi hade det toppen, hett god mat och nya utamningar. Jag har tid till veckan om du vill och kan ses. Kram kram

 4. Attans, jag vann inte. Men Grattis till Bakmammorna! Det passar ju bra, för dem bakar nog mer än vad jag gör. :)

  Hoppas allt är gott med dig! :)

 5. Tack för kommentaren hos mig. vilka otroligt vackra cupcakes du visar här – riktigt ögongodis! De smakar säkert gott också…Algkaviar brukar finnas i vanliga Coop- eller ICA-butiken bredvid stenbitsrommen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.