banan och chokladcupcakes

I morse bakade jag för fullt igen. Jag hade en lunch date med en gammal kompis som jag känt ändå sedan jag gick på dagis och henne ville bjuda på lite cupcakes. Jag bakade choklad och banancupcakes och gjorde en vit choklad frosting till. Jag har länge tänkt baka med choklad och banan men det har aldrig blivit av, men nu äntligen hade jag bananer hemma som ändå behövde användas upp för att inte bli gamla. Och gott blev det minsann så om ni inte har testat det innan, kasta in en banan och en tesked kanel i chokladsmeten nästa gång ni bakar cupcakes. Mums!

choklad och banancupcakes med vit choklad frostingChoklad och banancupcakes med vit choklad frosting

inenglishThis morning I was baking cupcakes again. I had a lunch date today with a childhood friend and I wanted to bring some cupcakes for her. I made chocolate and banana cupcakes with white chocolate frosting. I’ve been thinking about baking with chocolate and banana for quite a white but haven’t gotten around to it until now. It was very tasty so if you haven’t tried it before, throw in a banana and a teaspoon of cinnamon in your next batch of chocolate cupcakes! Yum!

♥ ♥ ♥

40 thoughts on “
banan och chokladcupcakes

  1. Thanks for the reply Renata. I will also be telling my 11 year old son about the incident and making it very clear what not to do. I am sure he will have a similar reaction to your daughter! I am currently studying primary teaching and feel that these will be the most difficult of situations I may encounter. I do not think that Kik (or the like) is a bad thing however it did cross my mind that anyone can create an app and it is possible in the future that some apps will be developed as grooming tools for unsuspecting tweens and teens. Thanks again for providing such a balanced and thoughtful site.Jane

  2. At the Penn State-Boston alumni HQs, The Greatest Bar! I think the Lions have a good shot. Joepa always prepares them well for bowl games. Moye will be clutch.

  3. Howdy! Do you already know if that they make just about any plugins to assist with Search engine optimisation? I’m hoping to get my web site to rank for a few targeted keywords and phrases but I am not seeing excellent results. If you realize of any kind of please discuss. Appreciate the idea!

  4. WHY DOES EVERYONE SEEM TO OVERLOOK R.KELLY (ROBERT SYLVESTER), MYSTIKAL (MICHAEL TYLER) THE LIST GOES ON AND ON! WOMEN ARE A MINORITY IN THIS “WORLD”CHRIS BROWN IS AT AN AGE WHERE HE CAN GROW AND MOVE ON FROM HIS MISTAKES! HYPOCRITES KEEP BRINGING UP THE INCIDENT YET GOD FORGIVES US HE DOES NOT THROW IT BACK IN OUR FACE. REMEMBER WE ALL SIN NO SIN IS GREATER THAN ANOTHER CHECK YOURSELF LOOK IN THE MIRROR!VA:F [1.9.20_1166]please wait…VA:F [1.9.20_1166](from 1 vote)

  5. Thanks for revealing your ideas in this article. The other issue is that if a problem occurs with a laptop or computer motherboard, persons should not have some risk with repairing this themselves for if it is not done correctly it can lead to permanent damage to an entire laptop. It is usually safe just to approach the dealer of your laptop for that repair of the motherboard. They have got technicians who may have an skills in dealing with notebook motherboard difficulties and can make the right prognosis and accomplish repairs.

  6. I am a true believer but wouldn’t reasonable prudence make a reasonable person safeguard what is so important. If not for the natural beauty of our planet and its inhabitants than for humanity’s security/survival. What is it that we as people (not corporatate interest) have to lose? Not that much when we look on the other side of the scale if you ask me.

 1. Lena, Josefin och Slingback: Ni undrade vad jag hade i frostingen. Jag har bara gjort en vanlig cream cheese frosting och sedan satt i ca 100g smält vit choklad! :)

  Josefin: Nej, piping gej brukar jag inte använda.

  Slingback: Blommorna kan man göra några dagar innan, eller nästan upp till en vecka i förväg om man vill. De torkar men blir inte alltför stenhårda.

 2. Jag gillar ju sockerkaka som man har banan i, så detta smakar nog alldeles utmärkt också misstänker jag 😉
  Lika fina bilder som vanligt!!
  Kram på dig!

 3. Så härliga skapelser du fortsätter att göra :-p

  ja de kan ju va en bra idé att göra, då tar det mindre plats med.
  är lådorna stapelbara?
  eller måste dom ligga plant allihopa. tänker mera på dom i bilen så alla får plats ner eller om dom måste ta 2 bilar?

  hoppas att allt är bra för övrigt med dej?

  kram

 4. Okej.. Då får jag springa där titt som tätt o leta 😉 Annas måste jag ändå göra en beställing från kakburken snart!
  Ja, vi är ju inte direkt vana att fira vår dag.. Så besök av vänner låter ju alldeles perfekt! :) Jag hoppas annars på bad väder 😉 hiih
  Kram!

 5. Det ska jag absolut göra! Har ju lite bananer hemma som borde användas så imorgon blir det bakning för fulla muggar!! Gott! :)

  sv: Ja, hon är verkligen söt ibland! 😉

 6. Hallå suger;-)
  Ser så gott ut så på bild av dina kakor, men blir du inte trött på att baka de där.
  Tänkte på drömmar och finska pinnar o så;-)
  Jo du flädersaft är så himla enkelt.. så ut du och plocka fläderblommor snart är de i full blom lite var stans:-)

 7. Vackra som alltid, tycker att du tar fina kort också! Fotar du själv, eller gått på kurs? Själv tycker jag att det är rätt svårt att fota schyssta bilder. Alltid problem med ljuset och liknande, eller kass kamera, vet ej..fina var dina små skapelser i alla fall!

 8. Ja gratulerer igjen! Slutter meg også til Josefin og Lena med spørsmål om frostingen – jeg er ikke så glad i ren smørkrem, men samtidig er det jo så pent å se på når den er sprøytet på slik du gjør. Hvilke ingredienser brukte du i denne? Og hvor lang tid i forveien lager du blomstene? Kan de ligge noen dager eller blir de for tørre? Spørsmålene strømmer på …

 9. En liten fråga??? Du har aldrig problem att få folk att komma och fika hos dig..
  Med dom Cupcakesen (stavning?) står dom nog på kö..

  Vart jobbade du förra året?

  Ha en fin dag
  Kramisar

 10. Hej, Vad fina cupcakes du gör! Måste bara fråga hur du gör för att frostingen skall bli så perfekt?! Ex vad har du i den på bilden? dvs hur mycket av varje? Använder du piping gel något?

 11. Morning, vackra som vanligt :) du är så himla duktig :) Jag ska göra cupcakes till min systerdotter som slutar 9:an skulle man våga fråga om receptet på den vita chokladfrostingen? Ha en toppendag
  Kram lena

 12. jaa… banan lät lite konstigt från början med de blev riktiga goda faktiskt. det var en oväntat förvåning!!! mmm… gott!

 13. Det där lät riktigt gott! Fina var de också! Gillade förresten din “mammacupcake” jättemycket, blåbär är en av mina favoriter med. 😉

 14. Hej!!

  Jag bara väntade på att det skulle komma ett nytt inlägg. Och nu får jag vara den första som kommenterar också. Förhoppningsvis, om ingen hinner före…
  Kombinationen choklad och banan låter supermumsig! Kan mycket väl tänka mig att det blev gott.

  Tack för att du svarade så fort på mitt mail, mailar tillbaks snart. :)

  Kram/Hannah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.