besök på vackra trundön

Igår åkte jag och Anthony upp till min familj på Trundön i Norrbotten för att fira midsommar och min mammas födelsedag. Jag tog såklart med mig lite verktyg för att kunna baka cupcakes då hela familjen är riktiga gottegrisar. Snart ska det bjudas på dessa mandelcupcakes med mjölkchokladfrosting.

Sugarpaste tips: Rosorna på dessa var en riktigt jobbiga att göra och den enkla anledningen var Dr Oetker sugarpaste. Inte att rekommendera till blommor. Den var smulig och väldigt svår att få att hålla ihop. Jag köpte den innan jag åkte på the English Shop eftersom de hade slut av det märket jag vanligtvis använder och starkt rekommenderar – Wilton.

mandelcupcakes med mjölkchokladfrostingMandelcupcakes med mjölkchokladfrosting

inenglishYesterday Anthony and I took a plane up north in Sweden to visit my family. We’re going to celebrate midsummer and my mom’s birthday up here. I brought along some cupcake tools since my family all love sweets and in a little while we’re going to enjoy these almond cupcakes with milk chocolate frosting.

Sugarpaste tip: It was a real pain making the roses for these cupcakes and the simple reason was Dr Oetker sugarpaste. I do not recommend it for making flowers. It was really grainy and did not want to stick together. I bought it right before I left Stockholm at the English Shop since they were out of the brand I normally use and do recommend – Wilton.

♥ ♥ ♥

42 thoughts on “
besök på vackra trundön

 1. nej, den sugarpasten är ingen bra…. det är bara Wilton som har det som krävs :) vilken reklam, eller hur?? bilden blev så jättevacker med den fina Trundön naturen i backgrunden! tänk vad goda de cupcakesen var å jag inte ens tycker om mandel… mmmmmMMmm.

 2. Vilken lycka för vår familj som har Åsa! Inte nog med att hon är en fantastisk människa, hon bakar underbara cupcakes också. Tack för allt det goda vi får smaka!

 3. Du lyckade bra ändå, men jag vet hur jobbigt det är när man inte får tag i ett bra material. jag gjorde också en sån där miss för ett tag sen, köpte sockerpasta med vit chokladsmak… smakar inte vit choklad alls bara konstgjort… hm

 4. Både vackra och säkert väldigt goda cupcakes!!
  Har inte provat Wiltons sugarpaste, men jag använder
  Ballinas paster, tycker att de är kanonbra!!

  Ha en underbar midsommar!

 5. Trevlig midsommar!!
  Vilken tur din familj har, som får smaka dina cupcakes. Ska du baka några speciella midsommarcupcakes??

  Kramar

 6. Åh, de såg härliga ut, vilken tur din familj har som har dig! :) Wilton är ju faktiskt ett riktigt bra märke då det gäller allt som har med bakning att göra, synd att det är lite svårt att få tag i här uppe i norrland. Tack och lov för Internet! 😉

  Undrar också liksom JEN vad du har för storlek på spritstyllen? Ska investera i lite smått och gott i London i sommar och letar en stor spritstyll!

 7. fina som vanligt!
  men jag tänkte fråga dig vilken storlek du har på din stjärntyll när du spritsar dina muffins? de blir så fint!
  ha en bra midsommar!

 8. åh, vilken lycka för familjen! jättevackra cupcakes. vad tycker du förresten om renshaws sugerpaste? ha det fint i midsommar! mvh ida

 9. Fina som vanligt! Härligt att få träffa familjen!
  Hade ingen aning om att Dr. Oetker hade sugarpaste..lär ju inte testa den nu heller :)
  Är också lite nyfiken på English shop? Var finns de?

 10. Dessa såg fantastiskt goda ut. Var någonstans finns “The English Shop”, låter som en butik jag vill besöka. Sedan så försökte jag hitta receptet på mjölkchokladfrostingen men kunde inte hitta den. Kan du lägga ut den på sidan?

  Tack
  Nadja

 11. Oj vilken bra sida. Jag har länge tänkt prova på det här med cupcakes :) Vad rekommenderar du att man behöver ha hemma för att kunna genomföra ett bak?! Önskar dig en glad midsommar.

 12. Oh I love these! Green roses; so unique, cool, and pretty! You’ve done it again Asa!

  I’ve never tried Dr. O’s gumpaste, but do like Wilton too.
  Have a nice trip!

 13. Hej! Vilken fin och inspirerande blogg! Jag googlade på ‘cupcake sprinkles’ tror jag och hittade hit. Nu prenumerar jag på den via bloglovin’!

  Jag älskar att baka och är på jakt efter nya, roliga och färgglada strössel. Hittade många tips här, tack för det!

  Känner du till något märke som tillverkar ännu mer spektakulära och unika strössel/ dekorationer? Vet inte riktigt vad jag är på jakt efter, kanske finns det inte så stor marknad. Eller så får man helt enkelt skapa sina egna, precis som du. Det är verkligen jättevackerra bakverk du gör!

  Ha en fin dag!
  /Josefin XXX
  http://josefinstaaf.blogg.se

 14. Åh gud så vackra, helt underbart med kombinationen turkost & brunt! Lyckost din familj som får mumsa i sig dem :) !

  Jag fick åkkorten idag, verkligen tack var tvungen på af idag o imorrn en sväng o en massa ärrenden att göra! Så perfekt du kunde skicka, får bjuda dej på nån god fika, lunch eller dylikt då du kommer hem :)

  Hoppas ni får ha en riktigt riktigt härlig vistelse i norrland :) jag får ju hemlängtan!
  Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.