cupcake weekend

I helgen har det varit fullt upp med cupcakesbak till bröllop, dop och födelsedagskalas. Jag hann inte ta några kort på dopcupcaksen men här kommer en bild på cupcaksen från bröllopet. Det var fantastiskt fint ordnat i festlokalen och brudgummen hade själv snickrat ihop denna fina våningsställning som matchade temat för bröllopet.

cupcakes till bröllopBröllopscupcakes – Grattis Anna och Martin!

Till min farmors födelsedagskalas gjorde jag dessa cupcakes. De blev enkla eftersom jag hade dåligt med tid.  Det blev chokladcupcakes med bitar av mörk choklad och mandelfrosting. De rosa blommorna hade jag över från dopet.

cupcakes till födelsedagskalasFödelsedagscupcakes till farmor

inenglishThis has been a really busy weekend for me with a lot of cupcake baking for a wedding, baptism and a birthday party. I didn’t have time to photograph the baptism cupcakes but I took some photos of the cupcakes at the wedding. The groom had made the wooden cupcake tower himself that went with the whole theme for the wedding. It was a beautiful setup.

The second picture is of the cupcakes I made for my grandmother’s birthday party today. I had to keep it simple since I didn’t have a lot of time. I made chocolate cupcakes with dark chocolate chips and almond frosting. The pink flowers were left over from the baptism cupcakes.

♥ ♥ ♥

37 thoughts on “
cupcake weekend

 1. Hej!
  vill bara börja med att ge dig enormt med beröm! Herre gud va fina muffins!! ^^
  Lite frågor bara, jag hoppas du svarar för ingen annan gör det!
  1. Äter man dekorationerna på muffinsarna som är gjorda av sockerpasta??
  2. är färgen och glittret som man använder på muffinsarna ätbart?
  Tack på förhand/Michelle

 2. Så fina :–)
  Nu måste väl familjen blivit glada när du bjöd på så vackra cupcakes!?
  Håller helt med om sockerpastan som inte håller ihop:-)
  / SvartaMalin

 3. Ååh vad fina, vad du är duktig! vad roligt att ha ett speciellt tillfälle att baka till, så man får anstränga sig ordentligt! Men nu blev jag baksugen, får nog ta och göra ett cupcake-bak till midsommar! :)

 4. Hej!

  Jag har gjort ett inlägg i min blogg som handlar om just cupcakes i alla varianter allt från ätbara till läppglans. Jag länade till din blogg som en inspirationskälla & jag hoppas att detta känns ok! Vill tillägga att du har en helhärlig blogg & är grym på att baka! 😉 Välkommen att besöka min blogg! http://www.mysmumlan.blogspot.com

  Ha en trevlig kväll, kramar Ulrica

 5. Det blev ju jättefint! Kul med en ambitiös brudgum, passade hur bra som helst till dina cupcakes som var lika fina som vanligt!! :-)
  Farmors cupcakes var också kanonfina, så söta!
  Lisa

 6. Hej, vilka underbara bakverk du gör, skulle va roligt att få recept oxå på vad du gör för smet och frosting.
  Tack för en bra sida. kram

 7. Så tjusigt, alltså jag har sagt det förut (tror jag) men tänker ändå säga det igen..
  Du är ju fantastiskt duktig, vilka skapelser..
  Och du, din farmors cupkakes är ju så fina trots att du som du säger “gjode en enkel variant”…
  Önskar dig en trevlig dag…

 8. Men nu verkar det vända lite! Solen sken på mig på vägen hem idag! 😉 Även om det bara var typ 5 sekunder, så var det ett lyckorus! hihi

  Vad du är duktigt! Bakar så fint och står i! Du borde skicka lite smarrigt ut till mig! 😉
  Hoppas du får en bra vecka nu!
  Kram!

 9. Hej! Måste bara säga att jag ÄLSKAR din sida! Undrade om det var okej att jag länkar dig på min blogg? Allting låter så gott , kanske tar nått recept ;). Ha det bra så länge!

 10. Jag förstår att du har haft mycket att göra.. Det är ju hur många som helst!! Och sen hade du ett dop också, där brukar det ju också vara en hel del folk.. Nu är jag imponerad att du hann med :-)

  Vilken tur att jag fortfarande får äta frukt hihi
  Det jag ska göra nu är att krympa magsäcken. Jag äter alldeles för mycket och blir mätt alldeles för sent. Så här i början måste jag försöka äta nyttigt mellan måltiderna tills magsäcken har börjat kryma i alla fall. Annars går det nog åt andra hållet istället hihi

  Ha en fin dag

 11. Åh, gud vad fint! Jag kan inte fatta att du gjort alla själv, de är så himla fina! Bra jobbat, brudparet var nog supernöjda!

 12. Ja hihi vi skulle ha smugglat in lite av mina vaniljkrämbullar & så lyx chokladbollar & så några sorter av dina ljuvliga cupcakes 😉
  Vi får ta & ha ett knytkalas nån dag, du är så välkommen att komma & hälsa på i Solna nån dag :)
  Typiskt du skulle åka hem redan imorrn, men vi måste allt ta & hinna träffas innan jag åker hem till norr sen!
  Kramas

 13. Ja, jag har bestämt att om Peter får tummarna loss och friar ska vi definitivt ha cupcakes på bröllopet!!!

  Hur hinner du göra allt???

  Ang. kommentaren på min blogg…visst är formarna fina!
  Älskar deras mönster1

  Mvh Åsa1

 14. Jag tycker det är SÅ läckert med cupcakes istället för den traditionella bröllopstårtan!
  Du är verkligen jätteduktig, det ska du veta 😉
  Kram Therése

 15. Kul med mycket att göra! Det är dags att vänja sig. :)
  Fina cupcakes som vanligt. Lugna och härliga färger.
  Hoppas du tar det lugnt och skönt nu idag, efter allt slit. Om ni har regn i Stockholm, som vi i Västerås kan du ju ligga på soffan med gott samvete. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.