cupcakes till dop

I helgen har jag mycket bakande framför mig. Jag ska baka både till ett bröllop och ett dop. Det kommer bli mycket jobb men det ska bli jättekul. Jag har redan visat bilder på hur jag ska göra cupcaksen till bröllopet så här kommer en bild på hur jag hade jag tänkt mig cupcaksen till dopet. Jag kommer dock att använda rosa bakformar istället för bruna. De har inbjudningskort i rosa och grått, och dukningen ska gå i mintgrönt med rosa tårtor. Vad tror ni, blir dessa bra?

cupcakes till dopCupcakes till dop

inenglishThis weekend I have a lot of baking to do. I’m baking both for a wedding and a baptism. It’s going to be much to do but a lot of fun. I have already posted pictures of my wedding samples earlier and this is how I was planning to do the baptism cupcakes. I will however use pink cupcake liners instead of brown. They have invitations in gray and pink and the table will be set in a teal color with pink cakes. What do you think, will these be good?

♥ ♥ ♥

28 thoughts on “
cupcakes till dop

 1. Gillar inte heller Burger King eller Mc Donalds, kanske något norrländskt att inte gilla dem 😛 !

  Vi kan åka i början av tåget, typ första andra vagnen nåt! Såg det finns ju en hel konditorier på östermalm & kring det men vi får äl bestämma på tåget vart det bär av! Synes :)

 2. Jag tycker det är så roligt att du delar med dig av dina tips och trix. Var inne på Linneas skafferi och kollade hennes video på hur hon gör blommor till sina bakverk och cupcakes men jag är ledsen, inte ens hon kommer i närheten av dina blommor och dekorationer. Du är helt enkelt bäst! =)

 3. Kommer bli sååå gulligt med dom rosa formarna till, perfekt till dop 😉
  Och så ska du hinna med ett bröllop OCKSÅ??
  Du har en hel del att stå i, må jag säga!!
  Hoppas allt kommer flyta på bra för dig nu!
  Kram Therése

 4. Oh va bra du gilla instruktionsbilderna, dom blev smarriga som tusan men jag älskar ju bakat så sällan jag blir onöjd smakmässigt hihi :)

  Absolut 11.45 pendeln går finemang på söndag , ska försöka kolla lite på internet om det finns nå bra tips på mysigt gott fik på söder!
  Vad mysigt med 85 årskalas sen , du får ta & köpa din mormor någe fint eller ge hon lite cupcakes :)

  kram!

 5. När du bakar kan det inte bli annat än bra :) Jag kan inte förstå hur du hinner med allt!

  Hehe, ja en sån där dragvagn skulle jag behöva eller så får jag ta med min resväska nästa gång så ser dte inte så tantigt ut. Frågan är hur jag ska packa ner alla varor i resväskan utan att det ser misstänksamt ut haha

 6. Ja, det är något slags stativ eller en ställning i smide. Som ett sånt cupcakestorn tror jag. Det skulle få plats 11st tror jag. Har du sett sånna torn? Prövat dem? Jag ska lägga upp en bild så fort jag fått en bild på den.

 7. De blir perfekta till dopet :) Så roligt att få baka så mycket till andras festligheter också!

  Jag har gobakat idag med :)

  Ja det låter bra, kl 13 hmm ska vi ta pendeln som går förbi mej i Solna 12.45 eller ska vi ta något senare? typ kl två?
  Bestäm du mej spelar det ingen roll! :)

 8. De där blir ju hur söta som helst! Mamma har hittat ett cupcakestativ till mig, har du ett sånt? Tänkte ifall du tyckte de var något att ha? Jag har inte sett det själv än nämligen.

 9. Jättesöta! Det kommer att bli hur bra som helst. Lycka till med allt bak!
  Vad blir det för smaskens smak då? :-)
  kram Lisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.