chilichoklad cupcakes

Det har inte blivit mycket bloggande under den senaste tiden då vi haft så soligt och hett. Häromdagen åkte jag och Anthony ut till en badplats och tog med oss lite smått och gott att smaska på, bland annat cupcakes. Innan vi åkte så de ut som på bilden men när vi kom fram låg blommorna och plaskade i en frostingpöl. Skulle nog ha använt kylväska. :)

Jag har varit så nyfiken på att testa chilichoklad i cupcakes och det blev riktigt gott. Om ni vill testa så är det bara att ersätta vanlig choklad med chilichoklad i receptet. Jag använde Lindts mörka chilichoklad.

chilichoklad cupcakes med vaniljfrostingChilichoklad cupcakes med vaniljfrosting

Idag fyller min underbara mamma år. Vi har ju redan firat henne när jag var uppe i Norrbotten men jag vill ändå passa på att gratta henne! Grattis världens bästa mamma!

in englishThe weather has been so sunny and hot lately so I haven’t been updating the blog much. A few days ago Anthony and I went to the beach and we brought these cupcakes with us. Before we left they looked like in the picture but when we got to the beach the flowers were floating around in a frosting puddle. I probably should have put them in a cooler. :)

I have been curious about chili chocolate in cupcakes and it was actually very good. If you want to try it, just replace regular chocolate with chili chocolate in the recipe. I used Lindt’s dark chili chocolate.

Today is my wonderful mom’s birthday. We already celebrated her when I was visiting my family up north but I still want to wish her a happy birthday. So happy birthday sweet mom!

♥ ♥ ♥

35 thoughts on “
chilichoklad cupcakes

 1. MEN vad fina de var! som vanligt alltså..
  Oh det låter jättespännande med chilichoklad. Chilichoklad är faktiskt en sån där sak som jag aldrig har testat, det borde jag göra snart!

  Ha de fint
  KRAMAR :)

 2. Det låter verkligen gott med chilichoklad, får nog testa det någongång, tyvärr är
  det jobb som gäller för mig de närmsta 2 veckorna!
  Är så skönt att ha påbörjat sylt och saftkokningen, är så gott att ha till hösten!!!

 3. Wow those cupcakes is really nice!

  BTW , i love that you whrite in english because im from england and i dont understand swedish xD

 4. Ja haha inte varje dag man lyssnar på Wannadies men då man åker hem till Norrland så dyker den upp i min skalle This is my hometown 😀 !

  Prova absolut att baka morotskakan, den är verkligen en av mina favoriter då man bortser från chokladkakor & enkel är den ju :)

  Vad intressant med chilichoklad, låter lite skumt men om du säger det va gott så stämmer det säkert hihi för goda såg de då ut :) !

  Hur går det nu har du fått prata med almia än?
  Håller tummar & tår på att du ska flörta in dej hos dem & få ditt ärrende uppkollat på direkten :)
  Kram!

 5. Tack, det värsta med flytten är över nu, känns skönt. Blev lite småstressad med stöket, flyttlådor o grejer överallt..
  Alltså, skulle nog bara våga testa dina cupcakes med chili :), annars är jag lite misstänksam mot chili, hihi..

 6. Chilichoklad är min favorit. Jag väljer alltid den när jag köper choklad. Visst har det varit skönt med lite värme, men jag klagar inte på lite svalare väder nu. Man kanske kan få lite mer gjort…

 7. Vad tråkigt att som smälte.. men som tur var brukar inte det påverka smaken :-)

  Visst har det varit varmt och skönt senaste tiden. Nu skulle det bli svalare ett tag igen. Hoppas det bara laddar upp inför min semester v 31 :-)

  Ha en härlig dag

 8. åh din acupcakes, jag bara freglar framför datorn, jag skulle vilja vara din testpilot, men det är nog tur att jag inte är det, för då hade jag rullat fram!

 9. Det var ett tag sen ja, du hittar alltid på nya smaker på cupcakes. Låter gott med chilli. Du borde definitivt prova nya Marabou, den är såå god! Ja, Leilas bok är helt underbar!

 10. JA, det var riktigt härligt i vattnet! Synd bara att värmen försvinner ett tag nu, när allt börjar bli perfekt 😉 Skulle kunna bada varje dag annars 😉

  Chili låter som en spännade ide! Sitter och smaskar i mig det nu faktiskt!
  Ha en härlig söndags kväll och en bra start på veckan!

 11. Låter ju lite knepigt med chilichoklad 😉
  Men jag ska väl inte döma innan jag smakat,
  det kan ju mycket väl va jättegott!

  Den här cupcaken var superfin,
  precis som alla dina cupcakes!!
  Kram Therése

 12. Hej,

  Fick den här adressen av Johan och tyckte det verkade intressant med en muffinsblogg. Själv har jag en bokblogg vid sidan om min vanliga och är ganska fast i bok- och bloggvärlden. Jag har för övrigt uppmärksammat en annan muffinsbakande bloggare, http://bokcafet.blogspot.com/. Kanske kan vara kul å kika på!

  Ha det gött,
  Sofia

 13. mmm, så gott det låter. måste testa någon dag, men jag har helt kommit av mig här i dagarna. det blir inget bakande alls, dels pga värmen, dels pga min icke-socker-diet… jobbigt. vackra var de också dina chili-cupcakes. och visst är det väl typiskt att ta med dem på picnic och inte känna igen dem när man öppnar väskan och ska få mumsa i sig dem. 😉
  kram Ida

 14. Hejsan.

  Vilka otroliga bakverk du kan göra.
  Jag har aldrig provat göra cupcakes och när jag nu googlade på något gott så kom jag till dig.
  Jag blev så sugen att prova de där princesscupcakesen, halloncupcakes med vaniljfrosting men jag hittar inget recept? Jag skulle bli väldigt lycklig om du ville tala om hur du gjort.

  Mvh/Marie

 15. De såg riktigt läckra ut! Här har också varit tropisk hetta så det fick bli hederliga kanelgifflar till stranden.. 😉 sparade cupcakes till kvällen istället…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.