romantiska bröllopscupcakes

Tänkte visa er några cupcakes jag gjorde i helgen. De skulle vara en bröllopsgåva så jag försökte få dem att se romantiska ut. Eftersom de skulle fraktas ganska långt täckte jag dem med sugarpaste så att det inte skulle synas om frostingen smälte (se min sugarpaste skola för en guide). Smakerna var mörk choklad och hasselnötstryffelcupcakes med  nutellafrosting och citroncupcakes med hallonkompott och citronfrosting.

Det där med tryffel i cupackes är något jag nyligen upptäckt är väldigt gott och som jag kan rekommendera er att testa. Gör helt enkelt en vanlig chokladcupcakessmet och tryck ner en chokladtryffel av valfri smak i mitten av bakformen innan gräddning.

cupcakes med rosor till bröllopCupcakes till bröllop

in englishI want to show you  some cupcakes I made this weekend. They were a gift at a wedding so I tried to make them look romantic. Since they had to travel for quite a while I coved them with sugarpaste (see my sugarpaste school for instructions) so it wouldn’t matter so much if the frosting melted. The flavors were dark chocolate hazelnut truffle cupcakes with nutella frosting and lemon cupcakes filled with rasperries and lemon frosting.

I have just recently discoved how tasty it is with truffles in cupcakes and I can recommend you to try it. Just make a regular chocolate cupcake batter and put a chocolate truffle, any flavor, in the middle of each baking cup before baking.

♥ ♥ ♥

36 thoughts on “
romantiska bröllopscupcakes

 1. Vilka härliga cupcakes, och vilken alldeles underbar blog!! Jag måst genast lägga dig på min bloglista :) Fick plötsligt cravings för att pyssla cupcakes, undrar varför 😉

 2. Du är ju en riktig konstnär:-)
  Visst är det fint med vintips.. det finns ju massor .. en hel djungel där ute och vad ska man välja..
  Ha de fint med ditt skapande:-)

 3. Helt otroligt söta som alltid!
  Formarna kommer från Klara färdiga gå (http://www.klarafardiga.com/) och var verkligen jättesöta! Har kikat runt lite på formar från Australien som du tipsade om, hur mycket gick din frakt på ungefär sa du? Blir så himla sugen på att beställa massa söta färger…

 4. Hey Sugar :)
  Igen & åter igen säger jag det : så vackra cupcakes! Jag känner mej lite enformig haha men åhh de är så fina! Lyckis de som gifter sig & får dem!

  Jag har också bakat cupcakes idag, dekorerade dem med sockerblommorna jag gjort! Verkligen roligt att pyssla på med sånt hihi :)

  Hoppas du haft en riktigt bra vecka hittills, kramar i massor

 5. Dom blev ju hur fina som helst ju!! Jätte söta blommor =). Men jag tror nog att det är som du sa; att man blir lite blind när man håller på… Och goda vet jag ju att dom var =). Tack för senast, det var roligt!! Komma med på fest i Hornstull i morgon? Kram S

 6. Dom ser romantiska ut! Färgerna är precis rätt..
  Vilken fin bröllopsgåva eftersom du har gjort dom själv! Den hade jag blivit jätteglad om jag hade fått :-)

  Ha en härlig torsdag

 7. Åhh, så vackra, du lyckades verkligen med att ge dem en romantisk len och oskuldsfull look! Konstiga ord om cupcakes kanske ha ha, men jag tycker de är så söta!

 8. ja just det så var det! Haha det var så länge sedan man hörde den och jag fick den på hjärnan helt plötsligt:)

 9. Ooooh så goa de låter och såå fina dom är, jag vet i sjutton om jag skulle våga äta dina cupcakes för då blir ju de fina bakverken förstörda…

  kram

 10. Herrejösses, nu levererar du cupcakes som bara blir godare och godare. Chokladtryffel i är ju bara en super fyllning till mycket, mums.

  Hoppas dagen har varit bra!

 11. Kanske skulle ta och fria till min sambo,
  så att jag sen skulle kunna beställa såna här fina bröllop-cupcakes av dig 😉
  Kram Therése

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.