you are my cupcake

Idag tänkte jag tipsa om några andra bloggar som bakar mycket cupcakes som jag tycker ni cupcakeälskare ska kika in på. Ni som driver dessa bloggar tillägnar jag även denna cupcake för all den talang och inspiration ni bidrar med! Jag vill även passa på att tacka alla er andra läsare för era fina kommentarer.

you are my cupcakeKörsbärsfyllda vaniljcupcakes med vit chokladfrosting

in englishToday I’m recommending some other Swedish blogs that bake cupcakes that I think you should check out. I’m also dedicating a special cupcake to the owners of these blogs because of their talent and inspiration. I also want to thank all my other readers for your always kind comments.

♥ ♥ ♥

36 thoughts on “
you are my cupcake

 1. Åsa mitt hjärta, det finns ingen som Du!! Den skulle Axel verkligen älska! Han känner sig hedrad, det är jag helt säker på. Otroligt fin. Den måste få en speciell plats i Din samling. Kram

 2. Men ohh jag är ju med jippi :) !!

  Vad händer den här veckan för dej då? :)
  Fått tag på nå vit & rödprickiga formar än på nån affär eller blir det beställa?

  Kramar

 3. Ja, det ska bli så skönt och välbehövligt! Tänkte precis fråga när det var dax för dej, men kom ju på i samma sekund att du har haft o var hos familjen.. :) tror verkligen det kommer bli välbehövlig semester nu! 😉

  Skönt med en lugn helg! Det ska min nästa bli, bara mysa hemma med god mat och promenader, om vädret håller sig 😉 Allt bra annars? Massa jobb bak på gång? :)

  Kramar!

 4. Kul med lite bloggtips! Jo, ang din fråga om mina ljus, jag hittar Yankee Candle på flera ställen i Gbg. Bla på Fb interiör och andra små inredningsställen. Kanske har ni FB Interiör hos er? finns garanterat på nätet också… Kram

 5. sv: poledancing ÄR grymt svårt, men sjukt roligt.. har gått två kurser och har en stång hemma. rekomenderar det verkligen! sedan måste jag säga att jag tycker arr din blogg är super. blir tokinspirerad varje gång jag går in här.. =]

 6. Den vita tigern var det jag mest ville se när vi åkte dit. Därför gick jag tillbaka några gånger så jag hade turen att se den vaken och när den sover.. Du har rätt, den är jättesöt hihi

 7. Vilka trevliga bloggar du länkade till.
  Det är verkligen roligt att se alla era konstverk, för det är just vad det är!!!

  Hälsningar
  Mia

 8. Sååå underbart fin alltså…. Som sagt jag skulle nog aldrig våga äta dina underbara bakverk för de är för fina för att ätas…

  kram kram

 9. Låter himla gott med körsbärs fyllning:)och jag som sitter framför en stor skål med körsbär, bak lusten är redan tillbaka:)
  Fint med nya blogg tips!

 10. Hej, jag har nyss hittat hit och har helt fastnat på din fina blogg. Jag älskar att baka men har aldrig bakat cupcake. Försökte leta här på din blogg efter recept på hur du gör själva kakan (cupcaken), men hittar inte. Vad använder du för grundrecept? och använder du samma recept när du gör fyllda cupcake?

  Tack för en fin blogg!
  /Malin

 11. Tack, jag blev sååå glad när jag såg detta! Du är ju en så stor inspiration när det gäller cupcakes, jag besöker nog din sida minst en gång per dag :-) Och den här är supersöt, som vanligt :-)

 12. Du är helt otrolig på att baka & dekorera (och komma på hur) cupcakes! Önskar jag kunde det men övning ger färdighet så… 😀

 13. Åh, jag hoppades nästan att min skulle vara med, får se till att baka lite flitigare så kanske jag får vara med nästa gång 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.