50’s wedding cupcakes

Igår var det bröllopsdags igen, dvs. cupcakes-bakdags för mig. :) Det var det vackra paret Pia och Andreas som gifte sig och de hade önskat cupcakes i färgerna rött/vitt med 50-talsstil. Ni kanske kommer ihåg dessa cupcakes från det förslag jag gjorde till brudparet innan bröllopet men såg här såg det i alla fall ut på bröllopsdagen.

Grattis Pia och Andreas! Jag önskar er all lycka tillsammans i framtiden!!

Nu har jag ca 1 1/2 veckas paus, sedan är det dags för bröllopsbak igen och då är det gulliga Tess från Bröllopsbloggen som gifter sig.

pias bröllopscupcakes i rött och vittChoklad och cointreau cupcakes med cointreau cream cheese frosting och vaniljcupcakes fyllda med hallon med vit choklad cream cheese frosting

röda och vita bröllopscupcakes till pia

in englishYesterday was wedding time again, meaning cupcake baking time for me. :) It was the beautiful couple Pia and Andreas that got married and they had ordered these red and white cupcakes in 50’s style. You might remember seeing the samples of these cupcakes I made for the couple earlier but this is what it looked like on the wedding day.

Congratulations Pia and Andreas. I wish you all happiness in your future together!

Now I have about a week and a half of break and then I’m baking for sweet Tess’ wedding at Bröllopsbloggen.

54 thoughts on “
50’s wedding cupcakes

 1. åh, så fina de blev! du är så himla duktig :)

  hur går det med letandet efter lokal? har du hittat den perfekta ännu?
  själv är jag inflyttad nu i nya lägenheten och har äntligen fått ordning i köket, men vardagsrummet är en annan femma. nåja, det är en dag imorgon också 😉

 2. Helt otroligt, vilken synupplevelse för brudparet och gästerna när de såg det enorma våningsupplägget. Häftigt när det blir 7 våningar av så tjusiga cupcakes. Vilka goda smaker de hade valt. Jättegott förmodar jag. Kram

 3. Åh, så fina det blev Åsa! Vad är det du stoppat i körsbären som stjälk? Satt och funderade men kunde inte komma på något bra. Hoppas allt går bra med lokalletande!

 4. Jättefint, som vanligt! Man blir så sugen på att baka cupcakes när man ser dina fina bilder! Förresten, får man fråga var du köpt ditt snygga våningsfat som du har till dina cupcakes? Tycker det är så fint och enkelt.

 5. Som vanligt så är dina cupcakes perfekta!! Tycker det är sån rolig idé att ha cupcakes på bröllop. Dom jag varit på har inte haft nåt sånt. Bara bröllopstårtan..
  Nu blev jag hungrig bara för det hihi

  Ha det så bra

 6. Gratulerer, Åsa, du er en stor inspirasjon! Selv har jeg, med deg som ledestjerne, i dag bakt 25 cupcakes med preget sugarpaste lokk og masse blomster til å ta med til kollegene på jobben – men å lage cupcakes i 7 etasjer … du er i en annen liga!

 7. De blev verkligen jättelyckade måste jag säga, kan inte tänka mig annat än att de var
  så otroligt nöjda. Har väntat på att du skulle göra dem så man fick se alla så där
  maffigt tillsammans!!
  Jag lovar att din lilla butik kommer att gå jättebra!
  Hur går det med den lokalen du hade tittat på!
  Själv ska jag hem nu snart efter 14 dagar här ombord och testa min nya verktyg som jag beställt till tårtdekoration etc!

 8. Åh, jag blir alldeles lycklig av att titta på ditt bildgalleri, kan titta på alla dina cupcakes hur länge som helst!
  Du är verkligen duktig, och jag hoppas att du fortsätter att baka cupcakes! :)

 9. Så tjusiga! dom måste ha blivit väldigt nöjda :) de lät väldigt goda också. Jag måste ta mig ner till stockholm nån gång å hälsa på dig när du öppnat ditt fik, så jag får smaka dina cupcakes 😉 Det skulle vara kul.

 10. Jättefint Åsa, som alltid!! Så sött med “polka dot” formarna.Låter hur smarrigt som helst också! Måste ta och testa cointreau i mina cupcakes någon gång :)
  Hoppas du haft en underbar helg och att lokalletandet går bra!

  stor kram,
  Linda

 11. Hej vännen!
  Vad fina de var. Hoppas det gick bra att frakta dem.
  Nej jag hittade inget fint på ikea, de flesta tvättställen kändes plastiga.
  Vi får ha lite rådslag när Ulf kommer hem.
  Lycka till med Almi.
  Många kramar/Anna

 12. Åhh, jag kan tänka mig att brudparet var nöjda med så fina cup cakes!
  Vad roligt att dina beställningar kommer en efter en.

  Det kommer med all säkerhet att gå jätte bra för dig!

 13. Åh, så fint, du lyckades med 50-talsstilen & det låter så himla gott med smakkombinationerna också:)
  En fråga: hur fraktar du dina cupcakes? Har du nån särskild CC-kartong?

  kram
  Paulina

 14. Så underbart! För några dagar sen pratade vi om just cupcakes till vårt bröllop men tyvärr (;) )så är det redan avklarat för 3,5 år sedan, men om 1,5 så gör vi om det och då ska jag banne mig ha cupcakes, ställer du upp ? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.