hello summer!

Så ännu verkar inte sommaren vara över, hurra! Idag har vi strålande sol i Stockholm och jag tänkte bege mig ut i solen en sväng med denna cupcake som sällskap. Jag vet inte om det syns så bra på bilden men både den rosa sugarpasten och blommorna glittrar. När jag beställde från kakburken förra gången råkade nämligen en burk pärlemospray åka ner i kundvagnen och jag tycker det ger ett väldigt fint resultat på cupcakes. Om ni vill testa själva, här är en länk till sprayet.

Ha en skön vecka!

Rabarber och halloncupcakes med vaniljfrostingRabarber och halloncupcakes med vaniljfrosting

in englishThe Swedish summer is luckily not over yet! Today we have a beautiful day here in Stockholm and I’m on my way out with this cupcake as company. I don’t know if it’s very visible in the picture but both the cupcake and the flowers are shimmering. When I placed an order with kakburken last time a can of pearl luster spray happened to end up in my shopping cart. I think it looks very pretty to use on cupcakes and if you want to try for yourself, here is a link.

Have a nice week everyone!

♥ ♥ ♥

36 thoughts on “
hello summer!

 1. I need help is there any bakery in stockholm where i can order cake online and they can deliver it in stockholm?????
  Kindly help me,
  i shall be very thanfull for this favour!!!

 2. Ser lite av den lyster som gör en vacker cupcake ännu vackrare! Så fint upplagt, ett konstverk tillsammans med det fina fatet.
  Kram

 3. oj! vad fint. jag älskar när dem glittrar så! ! mycket fina blommor å blir ännu finare med den läckra faten under. bra bild!

 4. Ja Valrhonas kakao är verkligen så gott! Har fått ett till lyxigare kakao så det får jag lov & testa snart med, är bara svårt slita sig från Valrhonas just nu :)

  Vad ska du göra denna soliga helg då? :)

 5. Hejsan! vilken otroligt vacker cupcake :)) Jag var hos Lana & Lars-åke igår som du kanske känner? Och dom visade mig några fina bilder på dina skapelser, jättekul att se! Jag är själv intresserad av bakning och tyckte det lät jättespännande med din resa till USA, något jag jättegärna skulle vilja göra själv :) Vill iaf säga att det är väldigt inspirerande att få se dina cupcakes, fortsätt så!
  Kram Tina

 6. Gillar verkligen din sida, mycket fint du gör! 😀
  Älskar att baka och göra cupcakes men är ju inte lika duktig som dig 😉
  Är det bara som hobby eller du jobbar med det? :)

 7. Det där såg väldigt smarrigt ut. Jag förstår ninte hur folk kan göra sådär fina. Det verkar krävas talang och tålamod. Kika gärna in på min blogg. =)

 8. Vad fint med glitter spray :) & det lät väldigt gott med snickerdoodles må jag säga mmm :)
  Jag har just gjort lite sockerblommor så jag har redo till bakningen & nu ska jag & Joel iväg till Gamla stan & köpa glass där på Ben & Jerrys mums :)

  Hoppas du har en härlig dag i solen :)
  kram!

 9. De sägs ju att de inte överlever utanför något där inte blod finns. Men sängen, jag håller med, de känns lite si så där. Men jag har damsuga, skakat, vädrat och haft mig med vår madrass nu, vi har en GAMMAL säng haha Så jag hoppas de känns bättre att sova inatt!

  Men det är så synd om de små, gud som de måste ha kliat på de stackarna!

 10. Svar till Lisa: Tack snälla! :) Ja visst, man kan äta alltihop, om man tycker det är gott är en smaksak, personligen tycker jag det smakar helt ok om det är på en cupcake eller tårta. :)

 11. Hej, du har talang du! helt imponerad! Något jag länge tänkt på är om man äter sugarpasten också? Är det gott liksom?

  Mvh Lisa

 12. Helt underbart vacker cupcake *nickar*

  Sååå snygga och pärlemo sprayen syns lite grann, super snyggt :)

  Hoppas allt är fint med dig.

  Kram Gurkiss

 13. Ja men eller hur, tyvärr blev jag inte lika road när jag såg de små hade extremt mycket löss, och precis varit i hela lägenheten :s

 14. Vad fint det blev jag älskar pärlemor, men själv brukar jag ha det i form av nagellack..

  Åhh, vad härligt det låter med sooool. När ni har tröttnat på den får ni gärna skicka den sydväst i landet 😉

  Kram Mia

 15. Ja, äntlogen kommer sommar vädret tillbaka! :) Har varit riktigt saknat!
  Perfekt tajming för mig & min familj med 😀 ska åka till Gbg i några dagar i veckan :)))

 16. Så söt den ser ut, fint med sprayen:) såg att tårtdecor också hade nåt liknande,
  men det är ju så dyr frakt, billigare att ta bussen dit:)
  Låter jätte gott med rabarber och hallon, är det en sylt du använt?
  ha det bra/S

 17. Skönt att sommaren finns nånstanns, då finns det ju hopp iaf för här öser regnet ner, blää.

  Fint det blev med glittersprayen och givetvis ser den galet god ut!

  Ha det bra!

 18. Va skönt att ni har lite sol idag!
  Här nere i mörkaste Småland är det väldigt mulet idag!
  Får passa på att fixa lite inomhus idag.

  Va fint med en cupcake som glittrar lite 😉
  Kram Therése

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.