rosenknoppar

I veckan jobbar jag med rosor igen. Ja, rosor i sugarpaste alltså! Jag ska göra 90 st rosa rosenknoppar och gröna blad som ska dekorera cupcakes på ett bröllop. Samtidigt håller jag på för fullt att leta en lokal i Stockholm till mitt lilla cupcake bakery. Jag har sökt en del av lånet till lokalen från ALMI Företagspartner och dessa cupcakes var en gåva till min gulliga handläggare. Hur ska de kunna säga nej till mig nu!? :)

cupcakes med rosenknopparVaniljcupcakes fyllda med hallon med vit choklad frosting

in englishThis week I’m working on roses again. Sugarpaste roses that is! I’m making 90 pink rosebuds and green leaves that will decorate cupcakes at a wedding next weekend. At the same time I’m trying to find a location in Stockholm for my little cupcake bakery. I have applied for parts of the loan for the location from ALMI business partner, and today I dropped off these raspberry filled vanilla cupcakes with white chocolate frosting for my kind contact person over there. How are they going to say no to me now!? :)

♥ ♥ ♥

47 thoughts on “
rosenknoppar

 1. Your cakes are sublime! Truly the most inspired I’ve seen yet. Amazing compositions with your flowers, thanks for sharing your talent!

 2. Lycka till! När jag kommer till STHLM lovar jag att komma och äta en härlig cup cake på ditt nya ställe:) Du är såå himla duktig!

 3. Åh, vad spännande att vara i stargroparna för att hitta lokal, hoppas du hittar den där lokalen som bara känns så rätt.

  Ojoj, 90 rosor, då har du att göra.

  Ha en bra dag!

 4. Ohhh vad avundsjuk jag blir!:) Hoppas att allt kommer gå bra med bageriet!:) Låter som världens dröm!:) Cupcakesen ser som vanligt helt oemotståndliga ut!:):):)

 5. åh, vad roligt för dig att öppna eget! hoppas du hittar en riktigt fin lokal, du hinner väl inte öppna innan oktober då jag ska till sthlm nästa gång antar jag? men jag åker väl dit fler gånger och då tänker jag absolut besöka dig och ditt cupcake bakery :)

 6. kul att planerna rör sig framåt lite. spännande. hoppas du får lånet och kan dra igång. det borde bli en succé. jag måste pallra mig upp till huvudstaden och handla från dig då drömmen blivit verklighet. lycka till! <3

 7. Heeej. Jösses va spännande. E så gla för din skull,hoppas det går vägen.
  Och tack igen för hjälpen till mitt bröllop. Foket pratar fortfarande om dina fina blomms.
  Såklart när vi e i huvudstad,klart jag ska handla massa hos dig,blir så nyfiken på alla dessa smaker ju.

  TackTack från Camilla i varberg

 8. Lycka till med bageriet. Men aj aj, fick hon ta emot dem innan fattat beslut. Hur som hellst är jag övertygad om att du kommer lyckas, med din talang!

 9. Hehe bra Åsa precis som vi pratat om att du borde! Nu blir det ja till allt :) !!
  Ja gud ändå de tog slut direkt igår, gav några till en vän som smakprov & resten åkte i min & Joels magar!
  Så nu sitter jag & funderar på vad jag ska baka, fruktansvärt sötsugen varje dag haha vojne!
  Kan bara drömma om hur mycket goda bakverk det faktiskt finns USA måste ha varit ljuvligt på det sättet att bo där!
  Kram!

 10. Så fina! Klart dom inte kan säga nej! Behövs verkligen mer ställen med Cupcakes här i Sverige.. tror inte det finns ett enda här i Malmö faktiskt.. typ 1 som har..

  Jag önskar dig all lycka till och jag vet att du kommer göra succé! Lovar att komma förbi när jag är i Sthlm!

  Kram Anneli

 11. Åh, du måste verkligen berätta adressen när du öppnat! Då kan du vänta dig ett besök av mig, eller ja… Många besök! :)

  sv: Ja, snart. Jag ska fixa om min layout lite och sen så börjar jag… Känner på mig att bloggen kommer bli mycket bättre nu.

 12. Vad kul! Hoppas det går bra för dig, och det kommer det definitivt att göra också:) Synd att man bor en dags biltur från stockholm bara…

 13. Du är duktig med övertalning hihi
  Vad kul när du får en alldeles egen mysig lokal..
  Då kan du räkna med att jag kommer in och handlar några cupcakes nästa gång jag har vägarna förbi Stockholm :-)

  Ha en bra dag

 14. Grattis, kul att du kommit så långt. Inte känner vi varann, men jag letar oxå lokal, dock ej i huvudstaden. Bakar tårtor, cupcakes, cheesecakes mm. Kommer o tittar när du öppnat, o handlar förstås.

 15. Men åh vad roligt, så fort du öppnar så får du skriva det så att jag kan komma dit och äta av alla dina goda cupcakes =) Ja men prova roalepaj, de är så goda så! Ha en bra dag!

 16. Det förstår inte jag heller hur de skulle kunna göra! När vi var i Sydney så fanns det en cupcake shop som vi alltid dreglandes gick förbi! Jag har inte sett något liknande i Sverige, men det skulle säkert bli en hit! Lycka till!

 17. Håller tummarna för att du får din lokal! Hoppas på att lokalen ska användas till butiksförsäljning…? Vill så gärna testa dina fantastiska kreationer!

 18. Vilken fin blogg du har och vilka härliga bilder! Har kikat in här i två veckors tid nu och tittat på alla läckra bilder. Har aldrig bakat cupcakes själv men du inspirerar till att prova! Lycka till med ditt egna företag! ♥Kram Freddis♥

 19. Dom kan helt enkelt inte säga nej till dig nu 😉

  Får du bara tag i en bra lokal, så kommer det gå hur bra som helst för dig med dina underbara cupcakes…jag lovar!

  Tack förresten, för den fina kommentaren hos mig…jag blir så glad så :-)
  Kram Therése

 20. Ditt cupcake bakery kommer bli en succé!!!! Hoppas det blir i Sthlm!!? :-) Jag tar med mig lite taco bell inspirerad lunch om du öppnar i Sthlm…:-)
  All lycka till!!!

 21. Hej!
  Åh! Jag visste inte att du ska öppna ett cupcake bakery?!
  Du bor i stockholm va? Jag önskar att jag också gjorde det, för då skulle jag ju kunna komma och fika där!
  Men, men jag packar väskan och kommer till ditt bakery nerifrån skåne i alla fall :)<3
  Haha, det är ju inte klart än, men det kommer bli fantastiskt, jag bara vet det! 😀
  Kram! Lena <3

 22. Inte kan dom ju säga nej nu när dom har fått smaka av dina konstverk.
  Det måste dom ju begripa att det kommer att gå hur bra som helst..
  Håller tummarna .
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.