tårta och cupcakes i trädgården

Det är inte så ofta jag gör tårtor, men det är ju faktiskt riktigt roligt, speciellt att dekorera dem. Det här är en citrontårta som jag fyllt med vit chokladmousse och hallon. Den är spacklad med vanilj buttercream och sedan täckt med sugarpaste och dekorerad med sockerblommor. Alla cupcakes är chokladcupcakes fyllda med vit chokladmousse och toppade med swiss meringue buttercream. Någon som vill komma på fest i min trädgård? :)

tårta och cupcakes i trädgårdenTårta och cupcakes i trädgården

citrontårta fylld med hallon och vit chokladmousseCitrontårta fylld med hallon och vit chokladmousse

chokladcupcakes fyllda med vit chokladmousse, toppade med swiss meringue buttercream frostingChokladcupcakes fyllda med vit chokladmousse, med swiss meringue buttercream frosting

in english

I don’t make cakes very often but it’s actually a lot of fun, especially to decorate them. This is a lemon cake filled with white chocolate mousse and raspberries. It’s frosted with vanilla buttercream and covered with sugarpaste. The cupcakes are chocolate cupcakes filled with white chocolate mousse and topped with swiss meringue buttercream. Anybody wants to come to a party in my garden? :)

♥ ♥ ♥

58 thoughts on “
tårta och cupcakes i trädgården

 1. Jag testade att göra cupcakes med ditt recept som du hade med dom bara föll ihop i ungen gjorde om 3 gånger !

 2. Jösses jag kommer mer än gärna. Men bara för att titta lite närmare på tårtan för den är otroligt vacker, verkligen synd att skära i den…snälla gör det inte…

  Nadja

 3. Hur lång tid tog det att göra den där tårtan? Helt fantastisk ju! Du kanske ska satsa på bröllopstårtor istället för cucakes! Den där är helt sjukt fin… :)

 4. Answer for VIC: I used the Ateco tip no 827, it’s a bit larger than the 1M tip. I hope you will be able to follow your dream and open your own bakery!! :)

 5. Your creative and presentational skills are “exceptional”. Beautiful cake (and the cupcakes!!!!), did you use the 1M tip? Your work still inspires me to pursue a career in baking. Thanks again for sharing your pictures.

 6. Är galet imponerad av dig tjejen! Jag har gått igenom alla dina bilder på cupcakes och de är verkligen små mästerverk! Du borde verkligen sälja in dig på nåt café i Gbg (läste på iFokus att du bodde där). Jag skulle lätt köpa ett litet konstverk av dig!!!

 7. Åsa Du är otrolig!!! Vilken underbart vacker tårta och jag vet att den smakar fantastiskt gott. Det brukar allt Du skapar göra. Så roligt att Du tagit steget mot tårtvärlden, ett bra komplement till ditt koncept med cupcakes. Kram

 8. Hej har jag missat festen, typiskt! Jag har börjat jobba och det är ganska fullt upp, men jag tänker på dig ofta och hoppas att allt går bra. Kram V

 9. Nee jag vill komma skit i dom andra som vill hihi 😀
  Var så härligt att träffa dej idag söta fröken!
  Hoppas det går bra nu med rosenknopparna & att du hittar nå fler lokaler att kika på! Jag följer gärna & kikar ! :) kram

 10. These are sooo pretty Asa!! Would you mind letting me know what kind of leaf cutter you used please? Thanks for the birthday wishes too!
  xo,
  Marian

 11. Hej Åsa!Om jag någon gång får komma på fest i din trädgård, lova att baka en glutenfri så att jag kan smaka. Men det skulle nästan vara svårt att ta en tugga i det vackra, även om innehållet i tårtan låter väldigt gott!!

 12. Akta dig!!! Annars armbågar jag ner dig på vägen till din trädgård hihi
  Mig hade du inte behövt fråga två gånger..

  Ha det så bra

 13. SV: tack så jättemycket! Jag jobbar på det där med foto, jag tycker det är så roligt! Jag ska genast ta en titt på receptet! Nu blev jag jättebaksugen!

 14. ja tack! 😀 men vad svårt att äta upp allt när du gjort det så vackert… men att det är gott också kanske gör sitt till. hoppas allt är bra med dig! kram ida

 15. Skylten står framför en brandstation, så texten säger att den inte gäller för brandbilar. Fast vad den nu betyder, när någon har målat på den så där, får man väl tolka själv…:)

  Tårtan ser helt fantastisk ut!

 16. Hej! Vilken vacker tårta och härliga cupcakes! Vilken tyll använde du när du spritsade cupcakesen? Tack för mycket härlig inspiration!

 17. jaaa, dekorera tårtor är jätteroligt :) jag vill komma på din trädgårdsfest, speciellt om du ska bjuda på såna där fina och somriga skapelser!

 18. Vill ha din talang!

  Sv: Ja älskar djur, det bästaste!
  Men när de går bort tar de hårt, man får ju speciella band till var och ett..

 19. åååh den där frostingen på cupcakesarna såg ju heeelt gudomligt god ut, skulle göra allt för receptet! men jag vet ju att du sparar inför ditt företag.. nedrans! 😛

 20. Jag har absolut inget emot att komma på ditt trädgårdskalas. Nu känns det som att inte sommaren övergett oss helt nu när jag ser dina somriga skapelser.

  Ha det bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.