cocktail party

Här ser ni mina senaste cupcakes med cocktail-party tema. Dessa var till en tjej som hade 30-årsfest i lördags. Jag målade både drinkarna och blommorna med ätbart så kallat “luster dust”, så de skulle bli riktigt glammiga. Jag tycker alltid det är svårt att få glitter att synas bra på bild men lite ser man nog att det glimmar.

cocktail cupcakesChokladcupcakes med bitar av vit choklad, toppade med Nutellafrosting

Jag har blivit tillfrågad om jag vill delta som utställare på Jul & Hantverkmässan den 3-6 december ute på kistamässan. Det skulle ju vara sååå roligt att få vara med men jag måste undersöka mina förutsättningar lite närmare och se om jag klarar upp det med bakning, frakt, försäljning och allt vad det innebär. Eftersom jag aldrig deltagit i någon mässa förut har jag dessutom ingen som helst aning om hur många cupcakes man kan tänkas sälja?!

in englishHere are some cocktail party themed cupcakes I  made for a girl’s 30th birthday party this past weekend. I brushed the fondant drinks and the flowers with luster dust to make them shimmer. I always think it’s hard to get the glitter to show up in pictures but you can see it a little bit.

I have been asked to participate in a Christmas craft market in December. It would be sooo much fun but I really have to make sure I can handle everything that comes with it. Since I’ve never done anything like it before, I really have no idea how many cupcakes I could possibly sell?!

♥ ♥ ♥

45 thoughts on “
cocktail party

 1. Hej! Skulle vara väldigt tacksam om du kunde maila mig o berätta vad för utstickare du har för just dessa blommorna?
  KRAM

 2. hejsan jag har några frågor hur kan du få blommorna så fina?
  och på endel cupcakes har du mönster på “ytan” vad gör du det av?:)

 3. Vilka superhärligt glammiga cuppisar! *mums* men jag måste bara fråga – Vilken mässa??(Ursäkta en med noll koll…. helt ute är jag tydligen 😉 ) Låter som nåt man vill besöka i alla fall… *hahaha*

 4. Skulle vara så kul omm du ställde ut! Jag skulle definitivt komma förbi och köpa några cupcakes. Detta är ju ett fantastiskt tillfälle att marknadsföra dig! Tack för en otroligt inspirerande och mysig blogg!

 5. Hur har det gått med all bakning till monkey? läste du var bakfull av allt bakande, huvvaligen. Jag hade gärna hjälpt till om jag kunnat!

  Här hemma i kusmark är det så lugnt o skönt, bakar o blir ompysslad av mamma eller vissa skulle nog kalla det bortskämd hihi..
  ska göra en tårta imorrn av den vita marsipanen hade jag tänkt men tusan har som inget att rulla upp den på då jag ska rulla över den över tårtan det hade ju underlätta.. får ut o leta långa pinnar i skogen 😛 haha.

  kramen till damen!!

 6. Jag fick ett tips av en som följer din blogg om bloggen, och nmu kommer jag definitivt kolla in här fler gånger.

  Jag hade grymt gärna åkt och kollat på Kistautställningen, men det är så grymt långt bort och mamma är inte så förtjust i idén. :( Tyvärr…

 7. Lika fantasifulla som alltid! Tjusigt!! Hon uppskattade säkert uppvaktningen med de fina och festliga cupcakesen.

 8. Så fina! Gillade verkligen glasen! Va roligt med mässa, men som du säger krävs det nog en hel del jobb, och du skulle nog behöva någon som hjälper dig. Jag har varit med mamma på marknader och man behöver minst vara två så man kan byta av varandra och gå på toa, äta och sånt.

 9. Visst syns det att det glittrar och dessutom är dom så himla läckra.

  Det klart du ska vara med på mässan och visa upp dina mästerverk, hade jag bott i närheten hade jag kommit direkt och köpt några av dina godsaker =)

 10. Jag tycker att du ska fara på mässan :) Är i sthlm då, tillochmed Kista, och om du är på mässan kommer jag absolut besöka den. Emmy har berättat om dina cupcakes, och fick smaka på en vanilj cupcake med mjölkcholkadfrosting när jag var hos henne förra gången, ett av dina recept kanske? de smakade iaf grymt gott 😀

  Roligt att det går framåt med dina “cupcake buisness”! Kram

 11. Självklart tycker jag du borde ställa upp i mässan 😛
  För jag så mycket väl tro att du kommer sälja fantastisk bra med cupcakes för jag antar att de är hur många som helst som läser din hemsida/blogg :) De är ju bara att ge dem visitkort till din hemsida så kanske de får fler att intressera sig för dina fina cupcakes. Ju mer reklam du får desto bättre blir ju hemsidan då så många läser den och vill ha cupcakes :) Lycka till och ha en underbar fredag <3

 12. …en sak till. Lägg stor fokus på marknadsförning så som visitkort, flyers, erbjudande som kunder kan utnyttja via hemsidan ect… Det går mycket papperssaker på en mässa. En flyer i varje såld påse, en flyer i varje förbipasserandes hand. :)

 13. Om du står på mässan så är ett tips att du inför mässan “tar fram” ett provapåpaket eller om man vill kalla det gåvopaket eller vad som helst. Det skulle kunna vara tex 4 olika muffins till ett paketpris. Kanske minimuffins. Kanske redan färdigpackade. På så sätt är det lätt att köpa med sig, till ett bra pris kunna prova på för att sedan bli lockad till att åkerkomma för andra beställningar. Lycka till!

 14. Supersnygga! Frostingen ser såå god ut! Men du, mässan är ju ett ypperligt tillfälle som reklam & möjligheter, & en merit att visa upp! Men du vet ju självklart bäst vad som funkar eller inte, så är det ju!
  Kram

 15. Om du ställer upp på mässan så måste man nog ta sig dit och provsmaka lite
  cupcakes, hoppas verkligen att du gör det!!
  Gillar din nya hemsida, blev jättebra med menyn, priserna och beställningsformuläret!

 16. schysst glitter. :-) blir alltid så sugen på att smaka… riktigt nyfiken på hur de smakar, måste åka till sthlm och testa någon dag. :-)

 17. Du är alltid så kreativ när du skapar så fina “föremål” i sugarpaste. Jag tycker att du absolut borde ställa upp i mässan för att visa upp dig och ditt företag liksom. Antalet cupcakes är svårt att veta men dina kommer nog sälja som smör, så gör många 😉

  Tack för tipset angående spritstyll, jag beställde hem lite grejer från kakburken idag =)

 18. Ja oh Olas gåbortgåvor, de var så fina jag ville bara norpa dem & äta upp dem direkt hihi!!

  Manitoba cream är ett riktigt bra bagerivetemjöl, snyggt namn dessutom låter ju riktigt gött!
  Har du hört nå med kakburken om lördagen? :)
  kram

 19. Åh, så himla fina dessa var! Snygga cocktailglas!
  Roligt att du blivit tillfrågad angående mässan! Det är ju alltid ett bra sätt att visa upp företaget.. men svårt att veta hur många man ska göra som sagt. Och cupcakes är ju inte så lätta att ta med sig :)

 20. visst syns det att de glittrar :) klart du ska ställa upp på mässan! kan du inte höra med någon som har varit där förut hur mycket som brukar gå åt? visst förstår jag att olika saker säljer olika mycket, men på ett ungefär åtminstone? jag tycker du ska göra det, det kan vara ännu ett steg mot att övertala ALMI.

  ha det fint!

 21. Åh snälla, kan du inte ställa upp på mässan! Efter att ha följt din blogg ett bra tag nu är jag så supersugen på att smaka en av dina små läckerheter.
  Ett tips – om du kommer till mässan så behöver du nog baka regält många! Vem gillar inte muffins? 😉 Lycka till med dina framtida affärer, det är så kul att följa din blogg.
  //Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.