cupcakes till press event

I veckan har jag gjort cupcakes till ett press event ordnat av PR byrån Patriksson Communication. Dessa cupcakes var superroliga att göra och jag blev verkligen jätteglad när gulliga AK på Patriksson berättade att de varit en succé på eventet. Temat var ett slags vuxet tivoli i smutsiga pasteller och det här var min tolkning i cupcakeformat.

cupcakes på våningsställningCupcakes till press event

cupcakes till patriksson communication

Och nu börjar det även hända lite saker på webbidan, jag har äntligen lagt upp en meny! Kika gärna och säg vad ni tycker, era åsikter är jättevärdefulla för mig! Snart kommer även priser och beställningsinformation. Ska köra stenhårt på att få min verksamhet att rulla så jag kan bevisa för sådana som ALMI att en cupcake bake shop verkligen är något som behövs här i Stockholm!

in englishThis week I made cupcakes for a press event at the PR agency Patriksson Communication. These cuppies were so much fun to make and I was super excited when I heard from sweet AK at Patriksson that they were a success at the event. The theme was a kind of adult amusement park and this was my interpretation in cupcake format.

I have finally put up a menu at my website and soon I will also add prices and order information. I’m going to work really hard to prove to ALMI that a cupcake bake shop really is something that is needed here in Stockholm!

♥ ♥ ♥

52 thoughts on “
cupcakes till press event

 1. Vilka underbara cupcakes du gör! Skulle vilja veta vilken tyll du använder för att få till just den här spritsningen?

  Jag tror absolut att en cupcake butik skulle gå strålande i Stockholm. Det finns inget liknande och du har ju redan flera stora kunder.

 2. klart stockholm behöver en cupcake bake shop!! Almi är dumma som inte fattar det!

  Behöver du en stunds avkoppling med ett härligt bad så lottar jag ut badbomber i form av muffins i min blogg just nu.

 3. SV: Åh tack vad glad jag blir. Vi gick faktiskt in på din blogg för att få inspiration med blommorna och så. Jag blev nöjd faktiskt förutom att frostingen inte räckte till så många cupcakes fastän jag gjorde dubbla satsen. Jag önskar att du kunde dela med dig av bara grundreceptet för frosting men jag förstår om du vill ha det hemligt också.

 4. ja, det ser lite ut som mjukglass… yum!
  fina “avant garde” stil denna gång…. väldigt fashionable. : )

 5. jag vill ta en smakbit! Min svägerska håller på med cupcake och hon är urusel. Men alla säger hon är så duktig och det är så gott. Men det smakar rent ut sagt för jävligt! Jag måste smaka en som vet hur man gör så jag kan guide min svägerska.. vet du någon runt Ängelholm som sysslar med de? Eller så får du kommer ner med lite 😉 Nej men jag vill bara min svägerska väl, och ska hon bjuda de hon gör nu på dopet nästa år så kommer alla ligga magsjuka dagen efter. Jag skojar verkligen inte bort detta!

 6. Så fina och annorlunda! Jag gillar verkligen din tolkning.. och du verkar ju ha fullt upp så du kommer definitivt visa Almi vad du går för!

 7. Sitter här och känner hur det vattnas i munnen när jag ser dina cupcakes och läser din meny. Håller med att du borde ha bilder brevid menyn, för det säger mer än ord. Har aldrig smakat på riktiga cupcakes med sådana fina dekorationer som du gör, jag är sååå nyfiken på smaken. Hoppas verkligen jag får chansen en vacker dag! Lycka till i fortsättningen, jag läser din blogg varje dag. Anna

 8. Wow, vilken snygg spritsning du fick till. Alltså jag hoppas verkligen att du får någon lokal för din verksamhet. En vacker dag får du nog det hoppas jag.

  Jag har en fråga, du kanske har svarat på det tidigare men vad använder du för sprits och vilka tyllar? Har du några förslag på vilken sprits jag kan köpa, jag tänkte beställa någon från kakburken men har ingen aning om vilken som är bra. Jag vill ha en som har flera olika storlekar av tyllar. Måste man köpa nya påsar till spritsen hela tiden?
  Tacksam för svar.

 9. Jättefina!!! WOW! Måste fråga, vilken tyll har du använt? Du behöver naturligtvis inte svara om du inte vill. :-)
  Ha det gott!
  Lisa

 10. Åh, frostingarna ser så fluffiga och goda ut på bilden! :) Din meny verka ju jättebra! Dark chocolate cherry och White chocolate strawberry lät som de godaste 😀 Vad är förresten kompotterna gjorda av? kanske ananaskompott skulle vara något, om det nu går göra! 😛

 11. Jag förstår inte ALMI, jag har inte sett en sådan bra hemsida innan gällande bakverk, Stockholm är den rätta platsen för ett sådant företag, Det är nyskapande och du har visat att du säljer och är väldigt populär. Det måste finnas andra du kan vända dig till förrutom ALMI?

 12. Jag blir så glad när du tittar in i vår amatörmässiga blogg! Ett proffs som du!

  Roligt att höra att tårtan har ett namn och visst är den läckert god och så enkel!

 13. ja, titta på Mannen Under Trappan. fast inte ensam är mitt tips 😉 den bygger på en roman från början, så det kanske kan vara något annars. bröllopsfotografen var väldigt bra, väldigt rolig men med ett visst allvar också, den är absolut sevärd.

  jag är inne i en riktigt matlagningssvacka nu, och bakning blir det inte heller någonting av med, vet inte riktigt vad det beror på men jag hoppas verkligen det släpper snart! jag vill ju också baka massa godsaker, hehe.

 14. Go girl!

  Förresten, vad använder du för tyll du använder? Det ser så himla snyggt ut och jag är ute efter en bra. Ska åka till Tårtdecor imorgon, hoppas jag hittar något bra.

 15. ååh vilka underbara fantasifulla cupcakes!! älskar dem! frostingen ser galet god ut också… mmmm….

  menyn ser också jättefin ut, och jag blev riktigt sugen på en kvällscupcake 😉

  sov gott!
  kramar!

 16. I just stumbled on your site from sweetopia… your cupcakes are truly a work of art. I wish you all the best with your business plan

 17. Jag snubblade in här för första gången och jag vill tacka dig för att du gett mig inspirationen tillbaka. Jag brukar baka en hel del cupcakes, men har tröttnat på det. Tack vare dina fina och roliga cupcakes så känner jag mig nu inspirerad att baka igen.

 18. Helt underbara! som vanligt! åh måste få se till att komma till Stlm för att köpa en av din cupcakes… själv skall jag på dessert-kurs idag… spännande att se vad man får lära sig… Kram

 19. Hejsan! Jag tycker om din blog jättemycket, är det okej att jag tillsätte den till mina sidor? Jag vill absolut komma här igen och igen, för att titta på dina härliga bakelser :)

  Och förlåt, jag kan inte tala svenska så bra, men hoppas att du förstår:D

 20. Vi är nog många som börjar bli väldigt nyfikna på att få smaka dina kostverk 😉
  Så när du öppnar din lilla shop så kommer vi alla bloggläsare stå i lång kö utanför!

  Ha en bra vecka!

 21. Hej!

  Har nyligen hittat hit av en slump när jag satt och letade efter roliga cupcakes att baka. Vilken otroligt kreativ person du verkar vara! Jag kommer att följa din blogg nu! Jag hoppas verkligen att det går bra nu med din verksamhet, eller ja! det är jag säker på att det gör! Lycka till med allt!

 22. Menyn lät underbar Åsa! Och trots att jag inte är så förtjust i banan, så blev jag sjukt sugen på en banana peanut butter. Skickar du en till skåne åt mig 😉

  Kram

 23. hej Åsa!
  Jag sitter här och scrollar ner och är väldigt fascinerad av dina fantastiska cupcakes. De är så otroligt vackra!!! Och så verkar de röra på sig med ditt företag. Jag tror absolut att du kommer att få kunder. Just sådana här större beställningar till bröllop och till olika event. Kommer att går som smort!
  Om jag bodde närmare skulle jag komma och shoppa. Men kanske finns möjlighet om jag besöker Stockholm. Får ta reda på var du håller till då. Ska kolla in hur du lagt upp menyer mm

 24. Superfina cupcakes, som alltid. Vilket kanonbra uppdrag att baka till, bästa tänkbara!

  All lycka till och det låter som det går fort framåt nu :-).

 25. Toppen, Åsa! Grattis till en bra företagskund, de kommer säkert att sprida ordet, vilket är det bästa sättet att få bra reklam. Vem vet, du kanske inte ens kommer att behöva ALMIs hjälp… Håller tummarna – as always!

 26. Åååh så läckert!
  Jag bara måste ha ett sånt fint cupcake-stand snart känner jag… Får hålla mig borta från e-bay ett tag annars är risken att jag råkar köpa ett stor… 😉

  Försökte t.o.m. övertala min bror och hans flickvän att gifta sig idag så att jag skulle få användning för ett snart! 😉

 27. Grattis till ett fint uppdrag, superbra reklam för dig att få baka till ett pressevent! Din meny ser härlig ut, skulle gärna smaka på alla :). Du fick redan tips om att lägga in bilder på varje cupcakesmak, det tyckte jag var en bra idé.

 28. Tusen tack för svaret :) jag önskar dig verkligen lycka till och jag tror stenhårt på att du kommer att lyckas :) kunderna kommer att flockas. Du är så otroligt duktig. ha en go kväll
  Kram lena

 29. jättefina cupcakes som vanligt :) jag tittade på menyn också och trots att jag är proppmätt efter middagen så blev jag himla sugen, speciellt de där baileys-latte cupcakesen fick jag ett sug efter! hoppas att almi tar sitt förnuft till fånga snart, ALLA vill väl ha såna där godsaker?

 30. Hej! Älskar din blogg och läser den varje dag! Jag har fått många bra tips och sånt härifrån. DU är verkligen duktig på det du gör och önskar att flera som du vill öppna upp sådana konditori. Står på din sida och hoppas att du lyckas! Då kommer i alla fall jag köpa massor av dig!

  Ha det bra och Lycka Till!

 31. Så fint..en sak som jag tycker vore passande på menyn är bilder för dina cupcakes är sååå vackra..en text kan inte mäta sig med dessa skönheter så bara ett litet tips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.