martha stewart style wedding cupcakes

Igår invigde jag mitt nya hyrkök! Det var verkligen kul att baka i ett ordentligt kök och ha tillgång till en stor varmluftsugn. Cupcaksen var till ett bröllop och gick i Martha Stewart stil med vita sugarpaste hjärtan och turkos frosting. Stort grattis till det gulliga brudparet Jessica och Karl! Önskar er all lycka i framtiden!

cupcakes till bröllopCallebaut Chokladcupcakes fyllda med skogsbärskompott och turkosfärgad vit chokladfrosting

in englishThis weekend I used my new rental kitchen for the first time. It was so great to be able to bake in a “real” kitchen with a big convection oven. The cupcakes were for a wedding and were in Martha Stewart style with white fondant hearts and turquoise frosting. Best wishes to the sweet couple Jessica and Karl. Wish you a happy future together!

♥ ♥ ♥

37 thoughts on “
martha stewart style wedding cupcakes

 1. Hej!
  Fick tips av min syster att kolla här, Jätte fint:-)
  Vilken talang du har!:-) Verkligen.
  Du skulle slå dig ihop med min syster, hon är också helt otroligt grym
  på detta.

  Lycka till, det kommer garanterat gå bra med dina affärs idéer där uppe i Sthlm:-)))

  Hälsningar från Göteborg

 2. Vad roligt för dig! Otroligt snygga cupcakes också, så fint att kombinera vitt och turkost. Jag fattar inte hur du kan få spritsningen så hög och fin! Min blir bara platt känns det som.. 😉

 3. Av ren flax klickade jag in på din sida. Men herregud vilka konstverk! Jag blir alldeles glad i hela kroppen när jag ser dina bakverk. ALMI vet inte vad dom snackar om, klart det behövs en Cupcakeshop i Sthlm. Det behövs en var tionde mil landet igenom! Kommer det finnas möjlighet att beställa även om man inte bor i Sthlm? Lycka till!

 4. Jättefina åsa! älskar de marthastewart-cupcakesen!
  underbart att du fått hyra kök och att det gick bra! visst är det skönt med varmluftsugnar! I köket jag hyr finns två, så man får in upp till 50 cupcakes åt gången om man så vill! 😉

  nu ska jag maila dig 😉
  kram!

 5. Lycka till! Hoppas man kan få smaka på dina underbara bakverk nån gång. Skulle verkligen önska att det fanns ett cupcake fik där jag bor. Flytta till Alingsås och starta ett här hi, hi, hi, jag skulle vara en trogen kund! Kram

 6. ååh, vad roligt att du fått komma igång i hyrköket :) måste kännas himla lyxigt att få kunna baka större mängder på en gång och sådär. “gå till jobbet” istället för att jobba hemma också kanske?

  mmm, soppa och grytor är verkligen någonting man skulle kunna äta varje dag hela hösten. har verkligen börjat uppskatta det mer och mer, fast det är nog också för att jag börjat laga soppor mer och mer också och inte bara äter pulversoppa i skolmatsalen längre 😉

  hoppas du har en bra dag!

 7. Hej

  Vad kul med hyrköket!!

  Jag måste bara fråga en sak. När jag gör sugarpaste blommor så smakar dom, tja, jag tycker att dom är rent ut av äckliga. Smakar sugarpaste så äckligt (sött, pulvrigt, plastigt) eller har min blivit konstig. Är ju inte så kul att man måste plocka av dekorationerna innan man vill äta cc’n.

  Vad kan man annars använda till att göra dekorationerna, som smakar gott?

  Håller tummarna för att lyckan fortsätter komma din väg!

  Kram

 8. Åhhh så vackra de blev, lycko brudparet! :)
  Bullarna blev suuuupergoda, choklad är ju för gott i typ allt 😀 Idag på skolan gjorde vi bland annat choklad parfait och herregud så gott!

  Pratade också med han som bestämmer om praktiken, han såg skeptisk ut men han kan dra åt skogen om han säger nej! Fick skriva upp ditt företagsnamn o ditt nummer så ifall nån Francois ringer så är det väl lite frågor om praktik, du får säga du bakar lite allt möjligt ,troligen ringer han inte förrän v 45 ..

  Ja vi måste hinnas ses nå denna vecka med! Hur har du det med uppdrag denna vecka?
  kramar!

 9. Tack så jättemycket! Betyder mycket att du tyckte det såg fint ut, du är lite av en idol! :) Du kan ju skriva upp att jag kommer och köper cupcakes av dig när du fått ditt bakery! Lycka till på nya hyrstället!

 10. hej igen!
  tack för de gulliga kommentarerna. Jo, jag är rätt kreativ i perioder och du har verkligen inspirerat mig. undrar förresten hur du färgat frostingen turkos? det är min favoritfärg och jag köpte “frosty holly” i tron om att det skulle bli turkost men den är för grön.
  Min sambo hälsar att du borde flytta till GBG och öppna ett bakery tillsammans med mig. 😉

 11. Hoppas köket kändes bra och att du har massa mer plats och kan ta mer beställningar nu. Jag tycker verkligen att du borde göra någon slags klippbok men bilder på dina cupcakes så att dina kunder kan bläddra och titta och få inspiration till vad de vill beställa. Mamma hade en sån (hon målar saker, min header på bloggen tex) och kunderna uppskattade det jättemycket.

 12. Det var en fantastisk dag, alla dagar där man får äta praliner till lunch (och fika, och middag, och snacks…) är bra dagar :)

  Vad roligt att du kommit igång med ditt kök! Jag håller som så många andra också tummarna för att du ska få öppna din bake shop, man blir ju så otroligt sugen på varenda sak du bakar!

 13. Gud så roligt att du kommer igång! Grattis! Jag hoppas såklart att du får ditt cupcakes-ställe tillslut. Vill gärna kunna gå och fika med en riktigt god cupcake i stan – mums!

  Kram M

 14. Hallå Åsa!
  Härliga cupcakes, riktigt Marthastuk :)
  Kul med hyrköket!! Låter som en dröm att ha så mycket utrymme och utrustning när du bakar.
  Kram Hannah.

 15. Otroligt fina cup cakes! Tittar in här på bloggen när jag behöver inspiration och råd. I helgen gjorde mina cup cakes succe på ett ettårskalas, så kul! Jag undrar, kan man som privatperson beställa grejer från DR Oetker eller måste man vara ett företag?

 16. Supersöta cupcakes igen :-)
  Grattis till köket, hade också gärna haft ett riktigt kök att baka i, det blir liiite trångt hemma ibland…;-) Och så kanske man kan ha ledigt när man är hemma utan att känna att man måste “jobba” (även om det är ett trevligt “jobb”) :-)

 17. Är så impad att du hela tiden kommer med nytt utseende på din cupcakes. Dessa blev ju grymt läckra.

  Härligt för dig att få inviga ditt hyrkök.

  Ha en bra dag!

 18. Åååh vad söta cupcakes och gissa om jag är avundsjuk på ditt nya kök! 😉
  Här är det totalt kaos i köket varje gång jag bakar, för att inte tala om hur det ser ut efter att jag är klar…

  Ha en bra dag!

  Cickan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.