mini cupcakes till monki

Jag har fått den stora äran att baka till Monki som ska ha en fest i slutet av Oktober. De har beställt både mini cupcakes och macarons till festen. Cupcaksen ska vara inspirerade av deras nya klänningar som många går i 80-tals stil i lekfulla material och färger. Monki har verkligen massor av superfina klänningar och andra kläder, kolla in deras webbsida och se själv!

Det var riktigt länge sedan jag gjorde mini cupcakes och jag hade nästan glömt bort vilket perfekt snack de små söta godbitarna är. Hade dock svårt att nöja mig med bara en. :) Så här kommer de i alla fall att se ut.

mini cupcakes till monki
Mini cupcakes till Monki

in english

I have gotten the big honor to bake for Monki who are having a party at the end of October. The cupcakes are going to be inspired by their new dresses that are in 80’s-style in playful colors and materials. Monki has a lot of really cute dresses and other clothes, check out their website to see for yourself!

It’s been a long time since I made mini cupcakes and I had almost forgot what a perfect snack they are… even though I had trouble only eating one. :)

♥ ♥ ♥

41 thoughts on “
mini cupcakes till monki

 1. hej! jag och en kompis (vi är bara 12 år) såg dig i tindningen. vi tycker att du är VÄLDIGT duktig och vi älskar också att baka (tycker vi är jätte duktiga för vår ålder…hhehe) vi skulle kanske vilja starta ett barn konditori… ville bara säga det. hej då! 😀

  P.S. vi älskar också cupcakes!!! 😀 :)

 2. Det är helt fantastiskt att titta in här lite då och då och titta på alla fantastiska cupcakes och andra fina bakverk du gör!! Hoppas du får massor av kunder så att du kan visa upp för Almi att man inte behöver sälja soppa och sallad också!

 3. Svar till Hanna: Jag har en muffinsplåt även till minimuffins! :) Finns att köpa på kakburken.se

  Svar till Krix: Åh tack! Så roligt att du hann smaka! De tog ju slut hur snabbt som helst! :)

 4. Jag var där! De var ljuvliga – och supergoda! Önskar att jag hade ett fat hemma..med påfyllning dagligen… :)

 5. Har du en muffinsplåt för minimuffins, eller är du bara väldigt bra på att få i rätt mängd smet i formarna?
  😀

 6. Vet älskar inte 80-talet! vad sött! de små two-bite cupcakesen….. säkert försvanna på en gång på festen…. tillsammans med macaronsen. man kan ha en cupcake i ena handen å en macaron i den andra…. a match made in heaven.. ; )

 7. super söta. och monki är ju bara bäst. sökte jobb i en av deras butiken här i gbg, men behövdes inte. älskar deras klänningar, linnen och skärp. de “nya” broderade skorna är inte heller helt fel. kommer säkert bli en toppen fest och festligt à la ’80. :-) Kram ida

 8. Hejsan, du är tillbaka igen :) Gick allt bra med hans mamma? har en fråga till dig , om du vill svara :) Hur fäster du banden runt cupcakesen så att dom sitter? Så glad att du är tillbaka :) ha en fin kväll
  Kram lena

 9. Vilka små sötsaker! Om man ändå var bjuden till den festen =)

  Har du några bra idéer på lite mer “pojkiga” cupcakes? Sonen fyller två år snart, så hade tänkt ge mig på detta med cupcakes, efter mycket inspiration från dig =)
  Finns det kanske några roliga små utstickare som man kan ha istället för blommor?

  Tack för en mycket fin och inspirerande sida! Trevlig helg!

 10. Åh superdupersöta småttisar och de lät supergoda av din beskrving till Pernilla mmm :)
  Vi bakade biskvier & mazariner på skolan idag , ohh jag älskar biskvier som du vet hihi!
  Äntligen fredag imorgon sing hallelujah!
  Puss o kram!

 11. Så fina! Hade jag vetat att du även gör macarons skulle vi nog beställt några sådana också till vår bröllopsfest i lördags. Jag har testat att baka själv några gånger, men de blir “sådär”. :-)

 12. åh vad kul att du fick det jobbet fina fina åsa!! nu är du verkligen igång, kan tänka mej att det jobbet ledet till massa andra, jättekul=) fika i morgon eller i helgen?

 13. Svar till Matilda: De är ungefär 2 tuggor stora. :)

  Svar till Pernilla: De smakar inte mint med det hade varit gott! Smakerna kommer bli:
  Mörka chokladcupcakes med nutellafrosting
  Lemon och halloncupcakes med Lemon cream cheese frosting
  Chokladcupcakes med bitar av vit choklad och choklad-cappuccino frosting
  😉

 14. jag hade också jättesvårt för couscous och bulgur förut så på ett sätt kan jag faktiskt förstå min pojkvän, men när man har ätit det några gånger så börjar man ju tycka om det mer och mer tycker jag :) jaa, den där höften vet jag inte vad jag ska göra med. funderar på om det beror på att vi sov på luftmadrass i helgen när vi var i sthlm för det känns bättre idag än igår iaf, så det kan nog bara ha varit att jag legat obekvämt.

  jättesöta minisar, smakar de mint? jag har av nån anledning fått för mig att 80-talet smakar mint. men det är nog för att jag tänker på mintgrönt 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.