orientaliska bröllopscupcakes

Idag har jag gjort cupcake samples till ett bröllop som går av stapeln i början på November. Den blivande bruden är av orientaliskt ursprung och ville att detta skulle speglas i cupcaksen. Bröllopet ska gå i färgerna vitt, brunt och guld. Så detta blev mitt förslag.

orientaliska cupcakes till bröllopCupcakes till bröllop i orientalisk stil

Provsmakerna brudparet fick var Callebaut chokladcupcakes fyllda med hemmagjord vaniljkräm och nutellachokladfrosting och vaniljcupcakes fyllda med skogsbärskompott och mörk chokladfrosting. Hoppas de gick hem!

Imorgon hämtar jag nyckeln till mitt nya “hyrkök”. Så nu drar jag igång på riktigt! Det ska verkligen bli jätteroligt.

in english

Today I made cupcakes samples for an upcoming wedding. The bride to be is of oriental background and wanted this to be portrayed in the look of the cupcakes. The color scheme is brown, white and gold. So this is what I came up with.

The flavors the couple got to try was Callebaut chocolate cupcakes filled with homemade vanilla creme and nutella chocolate frosting and vanilla cupcakes filled with mixed berries and dark chocolate frosting.

Tomorrow I’m picking up the key to my new “rental kitchen”, so now my business is really getting started, for real. I’m so excited!

♥ ♥ ♥

34 thoughts on “
orientaliska bröllopscupcakes

 1. Superläckra och säkerligen mycket goda! Läckert med orientaliskt tema som Du fångat upp på ett alldeles lagomt sätt. Stilrent och fint!

 2. Dina cupcakes känns verkligen orientaliska och låter supersmaskiga!
  Har lagt upp lite bilder från chokladfestivalen, tyvärr var det inte helt
  lätt att ta bilder på grund av alla besökare men lite blev det och desto
  mer choklad avsmakad…

 3. Hur fina som helst!

  Den orientaliska symbolen ser ut att vara gjord i vit choklad, stämmer det? Hur får du till det så snyggt i så fall?

  Sandra

 4. Det var ju så längesen jag var in här hos dig och kikade… Men ser att du ‘still going strong’. Och jag är glad över det. Så vackra bakverk. Du är så duktig. När jag gifter mig, om jag gifter mig, så ska jag definitivt ha dina cupcakes.
  De är som konstverk. Du har fortfarande inte tankar på att skicka cupcakes via snällpost??? Haha. 😉

  Spännande med ett hyrkök. Lycka till. Alltid. :)

  Hoppas allt är gott med dig.
  Varma kramar till dig från mig.

 5. Lycka till med butiken!!!!
  Du är jätteduktig!!! Tittar in på din blogg lite då och då, blir alltid imponerad av dina fantastiska kreationer.
  Danielles (Heavenly Cupcake) mamma
  Carina

 6. Vad fina de blev!

  Roligt med köket, det måste ju vara mycket lättare att baka så många cupcakes i ett lite större kök och inte hemma. Hoppas de verkligen ser nu med hur bra det kan bli med en cupcake bake shop!

  Ja, gud. Kunde du inte bo här? Så hade vi kunnat haft “bloggfika” ofta, ofta…

 7. Åhhh så fina & de såg så himal goda ut med chokladfrostingen mmm :)
  Jättefint med vit choklad som dekorering också, man kan ju göra så fina dekoreringar med det :)

  Hoppas våran idé blir av , vore så roligt & härligt & tack för idag! :)

 8. Herregud, man förstår verkligen varför just du var fikaordförande när det begav sig. Du är jättejätteduktig. Jag håller tummarna som attan och sprider ordet om att du finns så att du kan bli fikaordförande över hela väääärlden! :) Stor kram från pejvalainen

 9. Supersnygga med oriental touch! Låter väldigt gott också, när jag läser innehållet får jag också lust att experimentera med olika fyllningar i själva cupcakesen, har jag aldrig gjort tidigare.,
  kram

 10. Deprimerad som fasiken! Mina bilder försvann igen :( Hade gjort en back up men även den gick sönder, slår aldrig fel! Så nu har jag god lust att sluta fota pga det. Så många kort som försvann och vill absolut inte vara med om det en tredje gång! Men vi får hoppas på det bästa.

 11. WOW vilka snygga!
  grattis till nyckeln! :-)
  igår kom mitt paket från kakburken, jag hoppas jag kan baka på fredag!
  Kram till dig!

 12. äntligen en sida som har samma intresse som mig!
  bakning är bland det bästa jag vet och bara vid tanken på cupcakes ler jag.
  jag är dock inte lika duktig som du.
  du nämner hela tiden ordet sugarpaste,
  “kavla ut din sugarpaste”
  kan du förklara vad det ordet betyder och vad exakt sugarpaste är?
  :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.