amelias bröllopsspecial

Det har varit galet mycket att göra på sista tiden för mig. Jobbade både dag och natt förra veckan men jag är så otroligt glad för alla beställningar jag får! Jag hade ju även mina cupcakes till försäljning hos don Giovanni Café i Huddinge Centrum från torsdag till lördag vilket var jättekul. Jag bakade nästan 350 cupcakes till dem, helt klart nytt rekord för mig! :) Veckan före jul kommer jag baka till dem igen, så från tisdag den 15:e till lördag den 19:e december kommer montern hos don Giovanni vara packad med cupcakes.

Tänkte visa er en tårta och cupcakes jag gjorde under förra veckan till tidningen Amelia. De ska ha en stor bröllopsspecial i Januarinumret och jag hade turen att bli tillfrågad att vara med, yay! :)

bröllopstårta och cupcakes till amelia

bröllopscupcakes till ameliaBröllopstårta och cupcakes till Amelia

in englishI’ve been so crazy busy lately. I worked both day and night last week but I’m really sooo happy for all the orders I get. I also had my cupcakes for sale at don Giovanni Cafe from Thursday to Saturday which was so much fun. I baked almost 350 cupcakes in total for them which is a new record for me. :) The week before Christmas I will bake for them again and from Tuesday to Saturday that week the counters at don Giovanni will be packed with cupcakes.

Here is a cake and cupcakes I made for the magazine Amelia. They are having a big wedding special in their January issue and I was lucky enough to be asked to participate, yaay! :)

45 thoughts on “
amelias bröllopsspecial

 1. Gud va fina!! Blir så sugen! Hehe.
  Jag måste fråga vart har du utbildtat dig? Har alltid haft en dröm om att behärska denna kunskap ;)) Men ingen aning om vart man ska lär sig!

  // Joanna

 2. I adore your cake it is so pretty.
  Was wondering were do you buy that kind of heart shape to make hearts like that …..absolutely love it

  Brook (Tucson)

 3. Du är såååå duktig! Min inspiration är du! Måste bara fråga vart man kan få tag i just sådana våningsfat som du har? Vill verkligen äga en sådan!

  Tacksam för svar, ska gifta mig till våren :) Kram/Bella

 4. Hej,jättefina grejjer du gör.
  Vill gärna veta var du köpt din tårt/cupcakeställning?
  Använder själv en annan ställning i spiraltrappform i plexiglas men variation vore kul.

  Tacksam för din hjälp.
  Pehrnilla

 5. Du är så himla begåvad, åh! Önskar att jag också kunde göra såna skönheter! :) Btw, kan inte du lägga upp lite recept på några av dina cupcakes smet och frostings? Det vore så himla kul! :)

 6. Jag ser att du har fullt upp och att det går bra för dej. Härligt! Jätte stor grattis oxå till deltagandet i Amelia. Det kommer ge dej ännu mer jobb, jag lovar. Ha en riktigt skön 2:a advent.

 7. Vad fina de blev, cupcakesen för bröllopspecialen, ska köpa den bara därför och titta!!
  Vad roligt också att du fick sälja så många cupcakes, synd att man inte bor i Stockholm
  annars hade jag kommit och kikat!!
  Har förresten provbakat ditt recept på macarons och de blev verkligen jättefina, lite meckigt att göra men som du säger, det är en vanesak!
  Dock så sprack nästan alla på första plåten, tror att det beror på att de inte stod en stund
  som de andra plåtarna fick göra!
  Ha de så gott!

 8. Åh så mycket spännande du har hunnit med på sistone… Själv hinner jag bara jobba för tillfället…inte ens i närheten av så spännande som alla dina projekt! 😉
  Nu måste jag komma ihåg att köpa Amelia i januari, fastän jag redan är gift! 😉

 9. åh, vad häftigt att du ska få ha med dina fina bakverk i amelia, grattis! :) tårtan ser helt fantastisk ut! jag tror du får komma upp till dalarna och baka bröllopstårta till mig sen när det blir dags! ( nästa år om jag får bestämma, haha! )

  jaaa, brie i paj var inte dumt alls! skippa salamin och gör bara en vanlig ostpaj men byt ut osten mot brieost, det tror jag kan bli alldeles toppen!

 10. ja den va kanon! skoj att det gick bra för dig i huddinge med 😀 men jag är IIINte förvånad! Hoppas det går lika bra i veckan nu! krams

 11. Halkade in här efter att ha sett Theos otroligt fina tårta inne på Ninas sida.
  Så himla fina bakverk! Är helt imponerad, du är ju helt otroligt duktig!
  Kram/Petra

 12. Hur läckert som helst! Blir så glad över din framgång (och det är bara början!). Har inte köpt Amelia på många år men januarinumret ska jag ha må du tro. Sänder en stor kram från ett smällkallt Göteborg!

 13. Men va roligt att få vara med i tidningen! Du visar dem allt hur bra det går för dig, hoppas de står där med lång näsa snart när dina cupcakes är världsberömda. Du klarar dig ju jättebra utan deras hjälp! Jag hejar på dig!

 14. åå så fin den va! jätte fin!

  kan ju säga att tårtan vart succé i helgen! vaaaaa sååååååååååååå fin!
  ska lägga upp bilder på den nu å länkar till dig! 😀
  tack igen! krams

 15. åhh, så romantiskt den här tårtan var 😉 Jag gillar dom där blommorna som du använder! Riktigt söta. Och dekorkanterna på tårtorna va ju urgulliga :)

  Så roligt att det gick bra med försäljningen, lycka till nästa gång!

 16. Äntligen fick jag smaka dina muffins! Jag vart glatt överraskad och förvånad när jag gick förbi don Giovanni och fick se dina cupcakes då jag följt din blogg en längre tid. Jag köpte Lemon Raspberry Mousse & Chocolate Nutella cupcakes och Mint chocolate & Lemon Curd Macaron. Min absoluta favorit är Lemon Raspberry Mousse cupcake – den är himmelsk! Lycka till i framtiden o jag kommer absolut köpa dina cupcakes igen när du kommer till don Giovanni!

 17. Åhhh jag längtar att se i Amelia på dina underverk :) !!
  Längtar att träffa dej, vi skulle rymma på semester det är vi värda 😀 !
  Jag gruvar mej så för onsdag vi ska ha praktiskt prov i bageri, o i torsdags hade vi det i konditori. Det var helt galet stressigt och bageri känns så mycket knepigare. Kan vi spola fram tills jul?! Vore så skönt!

  Jag har dessutom fått praktik första månaden.. Kan berätta vart den dag vi ses!
  Hoppas allt bakande går prima och att du kanske hinner ses nån timma senare i veckan eller ivarjefall nästa vecka :)
  Stor kram!

 18. Herrejesus var vacker! Du är ju så duktig! Och så ödmjuk som lägger ut recept och how-to´s så amatörer som jag har en aning om hur vi ska göra. Inte för att man kommer i närheten av det du gör, men ändå! 😀

 19. åhh vilken tur, har nämnligen planerat att köpa den för vi ska gifta oss snart och om dina cupcakes är med i den bara måååste jag ha den. Du är så, om man får svära i sådana här sammanhang – jävla duktig!!

 20. Nej vad kul – då var det dina cupcakes och macaroons jag såg då jag gick förbi igår. Och sedan ramlade jag in här för första gången idag. Vilken rolig slump!

  Jag håller tummarna för en bake shop – det är väl självklart att det finns utrymme för det i Sthlm. Faktum är att jag tror att det verkligen finns ett sug efter något sådant. Har du sett Baked by Melissas – en sådan lösning kanske inte är lika dyr rent lokalmässigt: http://www.bakedbymelissa.com

  Lycka till med allt!

 21. Wow, säger jag bara, underbar tårta. Härligt att se att det har börjat rulla på ordentligt för dig, blir så glad för din skull.

  Ha en bra kväll!

 22. Åh din lyckost, du lever livet och gör det du är bra på och det du älskar mest. Det beundrar jag. Väldigt fin tårta och cupcakes. Den dagen jag gifter mig och om du fortfarande har din blogg så ska jag beställa min tårta från dig =)

 23. Härligt att läsa om allt vad du sysslar med, jätteskoj att dina cupcakes har sån framgång – inte att undra på förresten, så fina som de är :-) Superfin bröllopstårta och cupcakes också, och vad fint att du fått komma med i deras bröllopsspecial, det kommer nog ge många beställningar :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.