din sko pressvisning

Idag har jag haft den stora äran att få baka en cupcakes och macarons beställning till en pressvisning för Din Sko. Visningen var för deras vår och sommarkollektion 2010 och temat gick mestadels i vitt (massa fina skor fanns det). Jag fick lite inspirationsbilder i förväg och satsade på enkla och stilrena cupcakes.

cupckes din sko pressvisning

cupcake tower till din sko pressvisningLemon Raspberry Cupcakes med SMBC & Chocolate Nutella Cupcakes med SMBC

macarons till din sko pressvisningMacarons smaker: Raspberry-White Chocolate Ganache, Mint Chocolate, Pear Liqueur & Lemon Curd

Jag har även lite andra roliga grejer på gång just nu. Bland annat ska det trevliga caféet Don Giovanni i Huddinge Centrum börja ta emot beställningar på mina cupcakes. Jag har gjort en katalog som kommer ligga i caféet för deras kunder. För att köra igång samarbetet ska vi ha en kick off nästa helg då vi tillfälligt ska fylla kyldiskarna med mina cupcakes (och macarons) och man kommer även att kunna köpa cupcakes utanför caféet. Detta kommer pågå från torsdag den 26/11 till lördag den 28/11. Så om ni är sugna på cupcakes eller macarons nästa helg ska ni bege er till Huddinge Centrum! :)

in englishI have had the big honor today to bake a cupcake and macarons order for a press event at the shoe store chain Din Sko. The press event was for showing their spring summer collection 2010 and the theme was mostly white. I got some inspirational pictures in advance and went for simple and clean with the cupcakes.

There are also some other fun stuff happening right now. The nice coffee house Don Giovanni in Huddinge is going to start to take orders for my cupcakes. I have made a catalog that will be available in the cafe for their customers. This will start next weekend and there will be a kick off from Thursday to Saturday where we will fill up the counters with cupcakes (and macarons) so anyone can come in and try.

♥ ♥ ♥

35 thoughts on “
din sko pressvisning

 1. Hej,jag är verkligen ett stort fan av dina muffins och andra bakverk,jag var nere i huddinge centrum idag och köpte en av dina cupcakes och 2 av dina macaroons.Jag hörde att du var där så jag tänkte gå in och hälsa men jag hade inte tid ;(
  Ha en fortsatt trevlig lördags kväll <3

 2. åh, vad kul att det börjar röra på sig för dig :) låter ju kanon att få sälja dina cupcakes till ett café, sen när ALMI ser hur bra det går för dig där då ska du minsann få se att ditt cupcake bakery snart slår upp portarna! synd att Huddinge är så långt bort, annars hade jag absolut åkt dit!

  stort lycka till i helgen!

 3. Hej, jag älskar din blogg. Jag har en fråga som jag hoppas du har tid att svara på. Hur får du din frosting så bra? Jag har i massor av florsocker men den blir alltid lös och alldeles för söt om jag har i mer. HUr ska man göra? något bra recept?

  Tack!

 4. Hej Åsa – Jag blir jätteglad när jag går in på din hemsida. Sååååå vackra cupcakes och macarones. Du är otroligt kreativ och vilken fantasiförmåga du har, att komma på nya varianter hela tiden. Lycka till!! Monica Luleå

 5. Åh, vad spånnande, jag är sååå imponerad av dig. Tråkigt nog bor jag på västkusten, men jag ska tipsa min svägerska (som jag har min blogg ihop med) att hon måste åka till Huddinge och smaka, åt mig med:) Önskar jag hade samma mod som dig att sattsa på sin dröm. Lycka till med allt. /Anna

 6. Så fina de blev! Kul att få samarbeta med ett café, då blir du aldrig sysslolös mer. 😉 Hoppas att du får en fortsatt trevlig helg i höstmörkret, Lisa.

 7. Va roligt! Så kul att höra att det går så bra för dig. Attans att jag inte är i Stockholm, hade garanterat åkt till Huddinge för en cupcake. Hoppas, hoppas det går riktigt bra och att du får in många beställningar! Det är kanske det du ska satsa på, att ta beställningar från fik?

 8. Så söta cupcakes du gjorde till din sko, låter fantastiskt gott också! Vad roligt för dig att du får sammarbeta med ett café, underbart 😉 Förresten så ska jag komma till stockholm till våren och praktisera två veckor på PO’s Choklad och konditori! Hoppas vi kan träffas då :)

 9. Hej Åsa!
  Vad roligt att det går bra för dig! Det är verkligen fantastiska skapelser du trollar fram, är så roligt att kika in och se dina bakverk.

  Lycka till med ditt företag, tror du kommer bli väldigt framgångsrik!

 10. underbara macarons och cupcakes! as usual 😉

  men ååh va roligt med cafet i Huddinge! wow! perfekt ju! nu rullar det igång ordentligt snart! jag måste nog ta mig dit någon dag och smaka dina cupcakes… om inte, får vi träffas och ha knytkalas snart;)

  stor kram!

 11. Hej Åsa,
  Vad roligt att ditt “hjul” har börjat snurra 😉
  Du är otroligt duktig och kommer med all sannolikhet att lyckas!

  Trevlig Helg
  Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.