paulines dop

Här är en tårta och cupcakes som jag gjorde till en liten prinsessas dop förra helgen. Smaken på både tårta och cupcakes var Callebaut choklad med skogsbärskompott och vit chokladfrosting.

doptårta till pauline

baby på doptårtan

tårta och cupcakes till dopTårta och cupcakes till Paulines dop

Hoppas ni alla har det bra där ute i vårat vita vinterland. Jag vågade inte ta bilen idag när jag skulle leverera cupcakes eftersom den sladdar så lätt (plus all trafik på motorvägen), så jag tog pendeltåget ut till don Giovanni café i Huddinge med 60 cupcakes i släptåg. Kände mig som en riktig cupcakedrottning där på tåget. Det var dock lite bökigt och jag var livrädd för att halka när jag bar kartongerna men allt gick bra som tur var och cupcaksen levererades safe and sound! :)

Det kommer inte finnas lika mycket cupcakes hos don Giovanni denna gång men jag tycker ändå ni ska kika förbi och smaka om ni får chansen! Chocolate Nutella och Strawberry White Chocolate står och väntar i montern. :)

in englishI made this cake and cupcakes for a little princess’ baptism this past weekend. The flavors on both the cake and cupcakes are Callebaut chocolate filled with forest berry compote and white chocolate frosting.

We have a real winter wonderland here in Stockholm right now. It has been snowing so much today and I was too scared to take the car for a cupcake delivery so I went by train with 60 cupcakes in boxes. I was sooo scared to slip and fall carrying them to the train but luckily it all went well and the cupcakes were delivered safe and sound. :)

♥ ♥ ♥

37 thoughts on “
paulines dop

 1. Hej hej ! Är helt tagen av hur duktig du är och hur bra det ser ut. Vi ska hålla dop till vår lilla prins nästa år och har hela tiden tänk mig tårta, men nu efter jag har varit inne på din sida så har jag ändrat mig. Jag undrar om du levererar till Helsingborg? Snälla mejla mig. MVH Sabrina

 2. hej! gud vad jag är avundsjuk på dej som får syssla med det här det vill jag verkligen göra när jag blir lite äldre :)

  men du vet du ngt ställe där man kan köpa lustre spray i sverige för jag hittar det verkligen inte ngnstans!

 3. Så underbara fina cupcakes och tårtor du gör.

  Jag har fått en beställning på ett brudpars figur till en bröllopstårta. Vilken färg har du till hudfärgen till dina figurer?

 4. Himmel, vilken läcker tårta för att inte tala om cupcaksen. Det är nog tur att jag har rätt många mil till cafeet där du säljer dina verk, för risken är stor att jag hade bosatt mig i caféet.

  Ha en bra helg!

 5. Hej Åsa. Du jag undrar, är sugarpaste gott? Jag menar, smakar det inte bara socker?
  Du är sjukt duktig på vad du gör dock!
  God Jul
  /Lisa

 6. Hej igen!!
  Jodå, får kliva av båten den 23e, så det blir både jul och nyår hemma!
  Har lite roliga verktyg jag måste prova, fyller dessutom år här snart också
  så det blir tårtdags!!!
  Hoppas du får en riktigt härlig helg!

 7. Haha! Men Åsa, risken att jag skulle klubba ner dej med min misslyckade fudge är inte så stor. För det första så bor jag på Sveriges FRAMSIDA och sen så skulle jag ju aldrig få nöjet att träffa dig och smaka på dina cupcakes ifall jag hotar med att banka skiter ur dig med bränd chokladsmet!

  Som vanligt väldigt fina cupcakes och jag gillade figuren jättemycket. Jag har anmält mig till en baskurs i tårtdekorering så förhoppningsvis kommer mina tårtkunskaper bli lite bättre under våren.

  Kram på dig och aen en bra helg!

 8. jaa, tryfflar är verkligen det bästa julgodiset. och annars också förstås 😉 du brukar väl fylla cupcakes med tryffel väl? vi har en sån god fransk chokladkaka på jobbet med tryffel ovanpå, hur mäktig som helst men ändå kan man inte sluta äta, hehe!

  trevlig helg :)

 9. Svar till Emma: Är du ute efter ett tyllset till cupcakes eller bara generellt? Du kan ju alltid köpa lösa tyllar på kakburken… till cupcakes rekommenderar jag 1M, 1B och 1A i så fall.

 10. Åh vad fint du har gjort!

  Jag har en fråga… Har du något tips på vart man kan köpa bra tyllset? Finns på kakburken men är så många å så dyrt…

 11. Helt underbar uppställning!! Det nedersta fotot är ju såå snyggt! Det märks att du utvecklas hela tiden nu när du satsar på det! Önskar så att man bodde närmare fiket så man kunde smaka!! Kram

 12. Jösses vilken tårta, fantastiskt fin verkligen. Ja det skulle verkligen vara hemskt tråkigt att halka och förstöra några av dina underbart vackra cupcakes! Hade jag vägarna förbi skulle jag absolut kika förbi och smaka dina cupcakes:)

 13. Åååhhh…jag önskar verkligen att jag kunde komma och smaka dina cupcakes, men det får bli en annan gång, sitter ju fast på “min” båt i en vecka till.
  Vi har dock haft det så lugnt att jag hunnit prova att göra en massa tryfflar… =)
  Din tårta med medföljande cupcakes var jättefin, bebisen var så söt…
  Ha de så gott och God Jul!!
  /Veronica

 14. Oj vad fint!
  Superfin tårta och jättegullig bebis! :-)
  Jag måste verkligen snart köpa en cupcake-ställning känner jag… Det är ju så jättefint med matchande tårta och cupcaksen och presentationen blir ju helt underbar med ställningen! :-)

 15. Riktigt fin tårta & cupcakes, supersöt bebis med!
  Igår när jag skulle ta bilen så kunde man knappt se den med all snö, så jag tog ett snabbt beslut, stå typ 15 min frysandes vid bilen med att ta bort snö eller ta pendeltåget, det blev pendeltåget.
  Ha det så fint!

 16. ååh, vad söt bebisen var, tycker att nappen var hur gullig som helst :) att du har tålamod att göra såna pilliga saker, det skulle jag aldrig orka med! fast himla fint blir det ju förstås!

  önskar jag kunde åka till huddinge men det är lite för långt, du kan inte tänka dig att hitta en återförsäljare i göteborg också? blir lite långt att frakta kanske 😉

 17. Jättesöt baby! Och tårtan och cupcakesen är jättefina, det är nog så snyggt med tårta och matchande cupcakes, *hoppas på att någon gång få göra liknande* :-) Kan tänka mig att det inte var så enkelt med 60 cupcakes på tåget, men bra att det gick bra :-)

 18. Vilken söt bebis! Superfint som vanligt. Önskar att jag hade kunnat åka till Huddinge och smaka dina cupcakes, men det är lite långt… 😉 Här nere är det bara regn hela tiden… hade hoppats på snö idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.