shopaholic cupcakes

Förra helgen bakade jag cupcakes till en bloggfest ordnad av de gulliga modebloggerskorna Angelica och Therese. Cupcaksen gick såklart i modetema och jag dekorerade dem med handväskor. Jag hade gjort dessa samples tidigare och tänkte göra dem till bloggfesten men det slutade med att jag gjorde chokladfrosting så väskorna fick bli rosa istället. Det blev fint även fast jag nog tycker att dessa är liiite finare.

cupcakes med handväskorHandbag cupcakes

in englishLast weekend I baked cupcakes for a blog event organized by the sweet fashion blogers Angelica and Therese. The cupcakes were of course fashion themed and got handbags as decorations. I had made these samples earlier but I ended up making chocolate frosting for the event so I made the handbags in pink instead. It was nice even though I think these are a liiittle bit cuter.

♥ ♥ ♥

35 thoughts on “
shopaholic cupcakes

 1. Hej världens bästa Åsa!
  Snart är det jul och jag gissar du har fullt upp i huddinge hela veckan! Visst var lördag sista dagen?
  Jag har just pratat med nån snubbe på Berns .. Lite snobbigt sur sådär o jag msåte dit imorrn för de vill träffa mej :S o jag vet som inte vad jag vill längre … ena stunden tänker jag jo praktik hela våren plus matte b. andra så tänker jag söka jobb på thelins konditori som kassabiträde eller jobb på dagis.. gaah. Pengar hade varit bra är ju inte billigt bo i sthlm själv vojne..
  Vad ska göra, tips??
  Puss & kram!

 2. Jättefina! :-) Börjar bli ett tag sedan jag gjort några cupcakes nu… Har mest blivit tårtor nu igen… Jobbar dessutom massor så tyvärr hinner jag inte med så mycket bakning men nu till julen ska det minsann bakas cupcakes! :-)

 3. Åh… Du får ha en utbildning i detta.. Vill så gärna lära mig detta! Svägerskan håller på men de är ju inte ens i närheten av ditt 😉

  Sv: Ja jag håller ju inte några tummar för att han ska åka ner precis. Men är det något han verkligen vill så tänker jag inte sätta fälleben för han.. Han stöder mig i mina drömmar så som att göra lumpen ex.. :)

 4. Wow, himla snygga handväskor du fick till. Måste varit ett himla pilligt jobb, kan du inte visa hur du gjort några av alla dina fantasifulla skapelser, t.ex handväskorna eller cocktailglasen.

 5. Hej, jag tycker du har en grym hemsida och verkar ha en grym affärsidé.
  Gör något stort av den! Jag tror på dig.

 6. fiiint! :-) mysigt med glitter i blommorna också… attans att jag missade att beställa det sist… 😉 Till helgen är jag ledig och min syster kommer på besök, då ska jag minsann baka massor. :-) Kram Ida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.