tv-debut i förkväll på TV4

I tisdags medverkade jag i programmet Förkväll på TV4. Det var min TV-debut och jag visade bland annat hur man kan fylla och frosta cupcakes. Det var verkligen helt fantastiskt roligt att få vara med i TV och att få visa upp mina bakverk! Dessutom var alla som arbetade både framför och bakom kamerorna hur gulliga som helst och gjorde hela upplevelsen så otroligt positiv. Här kan ni se klippet där jag är med.

Och ett par bilder på tårtan och cupcakesen…

prickig rosa tårta och cupcakes

rosa cupcakes med sockerblommor och prickiga formar

in englishOn Tuesday I made my debut on national television in Sweden on the show Förkväll. I showed the viewers how to fill and frost cupcakes. It was soooo much fun to get the chance to be on TV and to show people my baked goods. And everyone that worked both in front and behind the cameras were so sweet and made the experience very pleasant and positive. You can see the video above (in Swedish).

♥ ♥ ♥

79 thoughts on “
tv-debut i förkväll på TV4

 1. Tusen tack allihopa för era fantastiskt gulliga kommentarer!!! :) Förlåt att jag varit dålig på att hinna svara på frågor, har haft det så stressigt men om ni har frågor, skicka ett mail till mig så ska jag försöka svara!!
  Stor kram till er!

  Svar till Anonym: Jag gör en nutellakräm med nutella, smör, philadelphia och florsocker. Typ som en frosting. :)

 2. Du är väldigt duktig på det du gör man jag har en fråga…
  Du säger i videon att det är hemmagjord Nutella, menar du inte nötkräm?
  Nutella är ju ett varumärke…

 3. Hej!
  Jag blev uppmanad av min sambo att titta, (av någon lustig anledning såg han på förkväll?!?) och jag blev jätteimponerad.
  GUD, så duktig du är och så sugen jag blir på att baka cupcakes. :)

  Kram Sara

 4. Hittade just din sida och blev helt kär!!! Jag älskar cupcakes och andra fina bakverk. Åh vilka underbara bilder du har. Jag lonade några till min blogg, hoppas att det var OK. Uppger så klart länk till dig. Kram Kikan

 5. wow vad härligt!! du var hur proffsig som helst och det såg suuuupergott ut! du får det att se väldigt lätt ut också vilket gör att man blir extra sugen. grattis!!

 6. Du är så otroligt duktig! :) Blir så sugen på att göra en massa cupcakes när jag ser alla dina bilder, men tyvärr är man inte speciellt “konstnärlig” av sig och misslyckas oftast med utseendet på cupcakesen :) Men sen behövs ju rätt verktyg också, vilket jag inte har så jag ser fram emot att få besöka din webshop :)

 7. Oj, det där såg bara för underbart ut, du har ju en helt underbar blogg om livets goda så att säga.

  Nu vill jag bara tipsa om våran nya blogg… Vi skriver om Samisk matkultur som för många är välldigt exotiskt och spännande. Vi bjuder på härliga recept och bilder. Välkommen in!

 8. Vilken bra tv-debut! Roligt att se lite hur man gör fina cupcakes. Det måste ju vara ett otroligt pyssel när man ska göra dekorationerna, tänker då på rosor och snöflingor och liknande.

 9. Congratulations on your TV debut….you made it look easy and you were very professional. I can see you returning to the US and making an appearance in the Martha Stewart Show next. Watch This space!!!!!!

 10. En fråga till: När man ser bilder på dina cupcakes syns det att varje cupcake har två formar på sig? Är detta ett medvetet val från dig? Ger det mer stadga åt själva cupcaken?

 11. Hej!
  Jag vet att du inte vill lämna ut dina egna recept på cupcakes, men jag undrar om du kan lägga ut ett recept på hur man gör en fyllning? Recept på cupcakes hittar man ju på många andra ställen men inte hur man gör såna där fyllningar som du gör. Det skulle verkligen uppskattas om kunde göra det, några basic-fyllningar som typ nutella, vanilj?
  Tack för en jättetrevlig hemsida och jag ser framemot webshoppen!

 12. Jättefina cupcakes! Jag sysslar med tårtor av annorlunda slag. Titta gärna på min blogg under kategorin tårtor! 😉
  Macarons skulle jag vilja kunna göra! Har du recept på fyllning??

  Mvh Mia

 13. Jätte roligt att se klippet på TV. Jag hittade din hemsida för att jag sökte efter recept på Macarons, helt makalöst vilka vackra saker du gör, väldigt inspirerande. Själv är jag helt såld på Macarons och har provat ditt recept men jag lyckas bara sådär än så länge. Jag skulle gärna vilja ha några goda recept eller förslag på fyllningar till Macaronerna. Tack för en jättefin Blogg.

 14. HejHej!
  Jag har kikat in här ofta hos dig, och framför allt provat ditt recept på macarons.
  Så jätteroligt att se dig “live” eller vad man nu ska säga, i tv. 😀 Du såg ut som du aldrig gjort något annat än varit med i tv. Kanonbra gjort! Och underbart fina bakverk som vanligt!
  Själv tackar jag extra mycket för ett tips jag tog till mig. Jag har bakat oräkneliga cupcakes sista åren men aldrig tagit ur en bit ur kakan för fyllning. Det ska jag absolut testa nästa gång. Borde ju bli så mycket saftigare och gottigare. 😀

  Må så gott och stort lycka till med resten av allt vackert du gör.
  Mvh//Indra

 15. Wow, Åsa! Vad roligt för dig att vara med i tv, det förtjänar du verkligen. Du är väldigt naturlig framför kameran dessutom! Nu kommer det definitivt hända ännu mer för dig….

  Tack för den gulliga kommentaren! Det skulle vara en ära att få fota dina cupcakes… tänk vilka bilder man skulle kunna ta! 😀

 16. Jag vill också att du ska avslöja vad du har för frosting. Min blir aldrig så där tjock. Underbart inspirerande sida

 17. Åååh vilket underbar chans för dig! :-) Nu kommer du garanterat att få ännu mera jobb!
  Så kul att se dig “live”! :-)

  Fantastiskt fina cupcakes och tårta! Gillar speciellt blommorna! Tror bestämt jag ska försöka mig på något liknande! :-)

 18. Hello!

  Äntligen börjar folk förstå vilka majestraliska och mirakulösa alster dina cupcakeskonstverk egentligen är!

  Lycka till!
  Dina storögt begapande fans från Cafe don Giovanni

 19. Å å, vad kul för dig:)kunde ju se att dom också ville vara lika duktiga på det där:)
  Ha en fortsatt trevlig helg
  /S

 20. Hei, Åsa!!!

  Så superkult!!!! Du var veldig flink til å være på tv! Naturlig! Veldig bra! Og selvsagt – fantastiske cupcakes!!!

  klem fra Solrosa

 21. Vad roligt att du fått vara med i TV och skoj att få personen bakom alla dessa fina bakverk. :-) Tårtan och cupcakesen är jättevackra igen, gillar de stora rosorna massor!

 22. Vad roligt att få se dig i klippet och tack för berömmet!!
  Fick lite ångest när jag fick se din topptårta på bild för den var så otroligt slät, men sen när jag hörde att du använt en dummie så släppte det lite… =)

 23. Ja, eller hur! Det är ju SÅ gott! Har du ngn specialsemla, eller kör du på den klassiska? :)

  Såg dej på tv4! Så duktigt du är! Det ser så himla lätt ut när du gör det dessutom 😉 Hoppas att det kommer en butik snart, längtar!

  Hoppas du har en fin helg! Kram

 24. Såg dig oxå! Ska ha lite schlagerparty och undrar vad du skulle kunna hitta på för capcakes för ändamålet :)

 25. Fantastiskt!!! Härligt med människor som tror på sina drömmar och ger gärnet. Du är verkligen duktig, önskar också att man bodde i närheten av dig och kunnde provsmaka dina mästerverk! Kram Anna

 26. Såg precis klippet från Förkväll! Det värmde enormt att se dig i aktion och med en självsäkerhet som satt som gjuten. Är riktigt stolt över alla dina framgångar Åsa, det är bara början dessutom! Stor kram!

 27. Hej!

  Men gud vad kul att du var med i Tv också missade man det 😮 men de är ju inte så lätt att veta men vad roligt iaf 😛
  Grattis 😉 Du måste ha fått på dig ännu mera kunder nu. Lycka till i fortsättningen <3

  MvH Emma H.

 28. Vad roligt! Jag har följt din blogg ett bra tag och önskat att jag bodde närmare stockholm så jag hade kunnat beställa dina fina cupcakes till vårt bröllop. Men tyvärr får vi göra dem själva istället och jag skulle bli så himla glad om du kunde lägga upp receptet på frostingen du använde i TV4. Jag har försökt med en himla massa olika recept, men inte lyckats ännu.

 29. Suck varför bor inte du i Göteborg… Känner du någon i Göteborg som är lika duktig som du?

 30. Åhh va fina bakverk och du med jättebra va det!
  Kan du inte lägga upp recept på din sån fosting som du hade när du var med?
  Stor kram

 31. Va kul det var att se det inslaget med dig!
  Och du är verkligen värd att få synas lite i rutan,
  med dina superfina läckerheter 😉
  Lycka till med din nya verksamhet nu!!
  Kram på dig!

 32. Vad roligt att du var med i Förkväll! Det var så kul att se! Nej, jag kanske formulerade mig lite konstigt, men de är inte mina väninnor. Men visst gör de helt underbara saker?!

 33. åh, vad kul grattis! du som är så duktig förtjänar verkligen att börja få synas lite här och där tycker jag! det verkar som att ni hade himla roligt där framför kameran också, det är så kul när man får se bloggare prata och röra på sig tycker jag. när man verkligen får se människan bakom texten, så söt och glad! :)

 34. ÅSA! Gud va roligt! Ha, där fick dom allt de som trodde att detta inte var populärt! Du klarar dig ju mycket bättre själv. Så himla glad för din skull. Hoppas företaget får en riktigt boost nu. Kram på dig!

 35. Jag som själv är lite cupcaketokig fick sms av syrran: “Sätt på tv4! Cupcakes expert!”
  När jag väl slog på tv:n fick jag bara se slutet, men hade mina aningar om att det var du.
  Hemskt roligt för dig!! :)

 36. Ha ha jag anade att det kanske va du som va med..
  Såg faktiskt en snutt av programmet just när du stod där med dina cup cakes och undrade om det kunde vara du..
  Det verka rulla på bra för dig nu, mycket göra antar jag..
  Ha det gott
  Kram

 37. Ja, jag såg det av en slump! Var du inte nervös? Själv hade jag nog svimmat.. Haha.
  Men det gick ju bra för dej, du såg nästan van ut 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.