cupcakes till iittala

Jag hade äran att få baka cupcakes till en konferens som Iittala hade för ett par veckor sen på Nordic Sea Hotel. De visade förutom sina fina färglada produkter bland annat upp den nya officiella bröllopsservisen tillsammans med Rörstrand.

iittala

cupcakes till iittalaFärgglada cupcakes och tårta till Iittala

Jag nämnde för ett tag sen att jag skulle ha en tårta och cupcakes i Amelia. Nu har tidningen kommit ut, hurra! Den heter Amelia brud och bröllop 2010 och är en bröllopsutgåva. Så här fina blev bilderna på mina bakverk.

hello sugar i amelia brud och bröllop 2010En liten bild på första uppslaget

hello sugar tårta och cupcakes i amelia brud och bröllop 2010Stor bild på sidan 100 i tidningen

inenglishI had the honor to bake cupcakes for a conference that Iittala had the other week at Nordic Sea Hotel. Besides their pretty colorful designs they also introduced the official wedding china together with Rörstrand.

A while back I mentioned that my cupcakes and cake would appear in Amelia. The magazine is now out in stores and is a special wedding edition called Amelia brud och bröllop 2010.

♥ ♥ ♥

28 thoughts on “
cupcakes till iittala

 1. Jättefina! Hur går det med webbshopen? Kan du inte sälja den där stjärntyllen som jag frågade dig om, har inte hittat den någonstans. 😉 Kram

 2. Åh vilken vacker tårta och cupcakes! Passar prefekt till Iittalas grejer! :-)

  Såg din tårta och cupcakes i Amelia tidningen! Är ju redan gift så jag köpte inte tidningen men måste bara tjuvkika lite i den i affären! 😉

 3. Hej! Jag har precis hittat till din blogg och WOW säger jag! Vilka otroligt läckra grejer du gör! Jag hoppas verkligen att du får igång ditt företag. Webshopen kommer jag definitivt att besöka när den kommer igång. Jag känner redan nu att du kommer att bli en stor inspirationskälla för mig!
  Lycka till!

 4. Hej Åsa! Du ät verkligen en inspirationskälla! Varje torsdag hyllar jag en person i min blogg som inspirerar mig och idag hyllar jag dig! Välkommen dit för att kika. Kram

 5. Hej! Otroligt vackra bakverk!
  Undrar också när webbshopen kommer igång då jag har en lång lista med saker jag vill ha 😉 Skulle gärna vilja veta när du drar igång den!

 6. åh, älskar att kika in på din sida & kolla på dina mästerverk!
  den ger en verkligen MYCKET inspiration=D

  När kommer webbshopen igång? =)

 7. Hejsan, jag har precis lånat en bild av dig och laggt upp på min blogg. Jag har länkat till dig och skrivit att den är din så att du vet det :)

  Du är en stor inspirationskälla, helt underbara kreationer! Jag ska öva i helgen 😀

 8. Obeskrivligt vackra bakverk och vi har haft möjlighet att smaka några av dina tidigare bakverk och de är oerhört festliga och goda. Roligt att du får så positiv feed-back på det du bakar och skapar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.