cupcake mania

Nu var det länge sen ni hörde från mig men jag har blivit en riktig cupcakes-maskin på sista tiden. Jag måste erkänna att det ibland är riktigt tufft att vara egen företagare och man får jobba oerhört mycket men jag är så fantastiskt glad att jag vågade ta steget att starta eget och få jobba med det jag älskar. Med alla beställningar och all positiv respons i media känner att jag kommer närmare och närmare min dröm att kunna öppna upp en alldeles egen cupcake bake shop. Det är bara mars och jag har redan 29 bröllop inbokade i sommar, heeelt galet! :)

Här är ett gäng bilder på några mina senaste kreationer. Hoppas ni gillar dem!

aftonbladetcupcakesCupcakes till Aftonbladets bilaga Härligt hemma (kom ut 6 mars)

aftonbladetmacaronsMacarons till Aftonbladets bilaga Härligt hemma (kom ut 6 mars)

röda och champagnefärgade rosor på chokladcupcakesCupcakes till Aftonbladets bilaga Härligt hemma (kom ut 6 mars)

cupcakes med rosa rosor till aftonbladetCupcakes till Aftonbladets bilaga Härligt hemma (kom ut 6 mars)

cupcakes till hem ljuva hemCupcakes till tidningen Hem ljuva hem (nummer 4 2010)

cupcakes till vårbröllop i grönt, creme och guldCupcake sample till vårbröllop

cupcakes till bröllopCupcake tower till bröllop

cupcakes till bröllopCupcakes till bröllop

♥ ♥ ♥

55 thoughts on “
cupcake mania

 1. Otroligt härliga och fina Cupcakes!
  Du är såå otroligt duktig och jag VET att din dröm kommer slå in! med den talangen och fantasin kommer du lyckas gallant! :)

  Mvh Miss Roffe <3

 2. JÄTTE fina.
  Ska också gifta mig nu om en månad, och då hade det varit underbart med dina cupcakes, men det är för kort varsel, o du har fullt upp, så det får vänta tills något annat kallas. =P

 3. Åh så snygga! ser helt fantastiska ut!

  Vi älskar att göra cupcakes!
  Våra kanske dock inte blir lika snygga.. men minst lika goda! 😉

  Fortsätt att sprida glädje med dina
  fantastiska bakverk!

  Kram /Munchiesbloggen

 4. Åsa, du förtjänar all framgång för du är sååå himla duktig! Otroligt roligt att ha följt din blogg ett tag och se din succé resa framåt!

 5. Wow vilka fina cupcakes : ) super fina : ) I vilken stad kommer du öppna en butik? Imponerad av ditt fina jobb : ) Lycka till : )

 6. HUR har jag kunnat missa den här sidan?! Verkligen skitsnygga saker du gör och jag blir så inspirerad, om man ändå hade haft pengar nog att baka allt man vill…
  Såg att dina föräldrar bor i Trundön! Mina föräldrar har stuga där ute, på Berkön :)

  Väntar med spänning på din webshop!

 7. Åhhhhhhhhh! Stum av beundran över hur mycket fint du har gjort!!!!! Sååååååååååååå duktig du är! Tack för en härlig stund framför datorn och för inspirationen! KRAM!

 8. Pingback: 100330 ·
 9. Ååh vad roligt att det går så bra för dig! : ) Hoppas verkligen att du får öppna din egen shop en dag, då ska jag komma och provsmaka alla sorter!

 10. Hej!

  Va med och TÄVLA om ett par microgrepp-vantar från nyttadesign i min blogg!!

  Lycka till! :)

  Tack för en mycket läsvärd blogg!
  /Anna

 11. ÅH vd inspirerande att se alla fint underbara cupcakes!!! :) SÅ superkul att du får så mycket uppmärksamhet! Kan tänka mig att det känns lite stressigt ibland. Jag är inne i en riktig “syperiod” och vet inte hur jag sksa få tiden att räcka. Känns nästan som jag har två heltidsjobb men skojsigt är det!

  kram

 12. Jättefina bakverk som vanligt :) Har dock en undring hur du knyter rosetter runt dina cupcakes. Jag försökte med det häromdagen men dom halkade liksom av hela tiden så jag gav upp. Något speciellt man ska tänka på?? Det blir ju så fint. Tack för all inspiration!!

 13. Åh.. jag blir så inspirerad av dina cupcakes :) Är sjukt sugen på att testa frostingen som var i Cosmopolitan, den verkade god :)

 14. Hej Åsa! Så underbart att kunna följa dig här :) Längtar såååååååååå tills din butik öppnas! Jag kommer stå först i kön! hihi Kram Pia

 15. Verkar ju snurra på¨bra för dig, så roligt..
  Du gör ju helt fantastiska cupcakes också..
  VIlken knäpp på näsan för dom som inte trodde på din affärside..

 16. Hej,

  Snubblade över adressen hit från tidningen Hem Ljuva Hem – fantastiskt!!! Hade tänkt baka cupcakes till fredagsfikan på jobbet nu på fredag och nu känner jag mig extra inspirerad – tack! Och lycka till med företaget!

 17. Wow, du har verkligen legat i med bakningen. Vad kul att det går så bra för dig. Förstår att det blir mycket att göra så du inte hinner med bloggen. Otroligt fina cupcakes iaf. =)

 18. gud du är ju superduktig….. vilka fina konstverk och bakelser du gör…. En liten fråga bara… vet inte om du skrivit detta förut men i hur och i vilken ordning gör du alla cupcakesen? tex om du ska ha 50 cupcakes till ett bröllop… hur går du till väga då för du kan väl inte baka själva muffinsen samma dag du ska ha? fryser du in? Gör du själva frostingen dagen innan för att inte tala om alla fina dekorationer du gör… skulle vara SÅ tacksam om du hann svara på detta…..

 19. oj, inte undra på att du har fullt upp! Det ser helt underbart ut Åsa, och du är såååå värd all framgång ska du veta! gulligare tjej får man leta efter 😉

  Hoppas vi hinner ses snart!!!

  stor kram,
  Linda

 20. Jag bara älskar dina cupcakes!! Åh så vackra de är. Ser med stor förväntan fram emot att webshopen skall öppnas. Blir säkert en framtida kund. Lycka till med framtidsplanerna!

 21. Vilka sagolikt vackra bilder och cupcakes! Du är en sann inspirationskälla för mig och min kompis som precis har börjat baka cupcakes på hobbynivå. Dessutom gör du det som vi drömmer om lite i smyg, att starta eget. :) Jättekul att det går så bra för dig, svenskarna behöver mer cupcakes!

  Jag ser fram emot när du öppnar din bake shop! Finns dina cupcakes till försäljning någon annanstans till dess?

 22. Vila underbara bilder! 29 bröllop!? det är ju fantastiskt! och när man inte trodde de kunde se läckrare ut så gör du ännu finare! Förstår om det är mycket jobb,,, men se till att få lite återhämtning emellan bara…. Kram

 23. Det är så härligt att läsa att det går så bra för dig, är riktigt glad för din skull! Och, när man ser allt vackert du gör förstår man ju nog varför alla vill ha dina cupcakes! :-)

 24. OJ… säger jag bara!! Du är så vansinnigt duktig så jag fattar inte hur du hinner med allt. Du måste drömma om cupcakes om nätterna ju! 😉 Otroligt fina skapelser allting, jag är som vanligt grympt imponerad!

 25. Wow!
  Love them, vilka fina kreationer,och vad KUL!!!! med så många bröllop i sommar! Vi ses snart, Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.