h&m garden collection cupcakes

Förra veckan bakade jag och min fina praktianttjej Sofie cupcakes till ett press event som h&m ordnat för sin nya kollektion, the garden collection. Cupcakesen skulle matcha kollektionen och det var så härligt att få göra riktigt somriga och färgglada cupcakes. Smaken blev också sommarinspirerad med rabarber och hallon, mums!

cupcakes till h&m garden collection

cupcakes

Jag har laddat upp lite bilder i bildgalleriet på andra cupcakes jag gjort på sista tiden. Nu måste jag återgå till jobbet igen och göra klart en beställning på 70 cupcakes och en liten tårta till ett bröllop.

Ha en toppenfin helg!

inenglishLast week I had a cupcake order from H&M. Me and my trainee Sofie made fun colorful cupcakes for H&M’s new collection, the garden collection. It was so much fun to work with summery colors and the flavor of the cupcakes were also very summer inspired with rhubarb and raspberries.

I have uploaded a bunch of  pictures to the image gallery of other cupcakes I’ve made lately. Now I have to get back to work again and prepare 70 cupcakes and a cake for a wedding.

Have a fabulous weekend!

♥ ♥ ♥

21 thoughts on “
h&m garden collection cupcakes

 1. hej! vilka underbara cupcakes du gör, man blir ju så s*tans kaksugen!!
  jag undrar en liten grej bara; när det står “shortening” i amrikanska recept, vad passar bäst att använda istället? jag har fattat att detta shortening är nåt skumt produkt som inte (är lagligt at sälja/) säljs i sverige?!

  **

 2. Instämmer med “chokladfreaks”: det är väldigt roligt att det går så bra för dig! :) Såg dig i tidningen idag också, 😀

 3. Hej. Käre värld vad duktig du är! Jag har en liten fråga men jag ser att du inte uppdaterar så ofta så vi får se om du kanske hinner svara 😛 Det är så här att jag ska döpa mina tvilling döttrar nu i Maj och tänkte att jag skulle baka två sorters cupcakes, men jag har ju inte tid att baka när som helst, så därför undrar jag, kan jag baka dom i förväg när jag har tid och frysa dom till dagen före dopet eller något? Färdiga med frosting och allt?
  Mvh Linn och flickorna

 4. Superhärliga cupcakes Åsa! 😀 Du är såå duktig! Längtar tills du öppnar din butik, så man kan kika in 😉
  Hoppas allt är bra med dig. Kram

 5. Vad roligt att du uppdaterat igen. :-) Härliga cupcakes, färgerna är verkligen vackra. Och fint att se att du har mycket jobb. :-)

 6. Fastnade på din sida i timmar, vilka underbara tips och cupcakes!! Jag har en fråga som jag hoppas att du kan svara på! Finns det NÅGOT sätt att laga frosting på utan att använda sig av ost, är nämligen intollerant och skulle vilja kunna laga cucakes ändå!

 7. Svar till Julia: Jag har hållt på med cupcakes i ungefär två år. Men jag har alltid älskat att baka. :)

  Svar till Anna: Jag använder en blossom utstickare i metall, köpte den när jag bodde i usa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.