sommarens cupcakes

Nu börjar sommarens bröllopsyra vara över.  Har haft en helt galet intensiv men rolig sommar och lyckats baka till mer än 40 bröllop plus till ett gäng fester, kalas och dop. Fick även den stora äran att göra cupcakes och macarons till en utställning på Haga slott innan kungabröllopet, jätteroligt! Jag har tyvärr bara hunnit fota en bråkdel av alla beställningar, men men, här kommer i alla fall några bilder på sommarens kreationer. Fler bilder kommer snart…

Jag har fått många mail och kommentarer med frågor under sommaren som jag nu när jag får lite mer tid ska gå igenom. Om ni ställt en fråga och inte fått svar, snälla skriv till mig igen så ska jag försöka svara.

Tänkte också ge alla kunder en liten semesteruppdatering då jag nu i höst kommer ta lite ledigt och hålla stängt. Det kommer inte gå att placera några beställningar under följande datum, spela 666 casino istället.

Torsdag 16/9 – måndag 20/9
Måndag 11/10 – måndag 25/10

Vill även meddela er blivande brudpar att jag redan nu har många bokningar till sommaren 2011 så om man är intresserad av att göra en beställning gäller det att vara ute i riktigt god tid.

Hoppas ni alla haft en underbar sommar!

cupcakesPastelliga cupcakes med prästkragar till bröllop

cupcakesRosa roscupcakes med sidenbandsrosetter till dop

cupcakesCupcakes till plåtning för Bröllopsmagasinet

cupcakesBröllopscupcakes i rosa, vitt och brunt

cupcakestårta

cupcakesSvartvita bröllopscupcakes med topptårta till brudparet

♥ ♥ ♥

26 thoughts on “
sommarens cupcakes

 1. Hej Åsa det är jätte fina cupcakes jag blir så himla sugen på dina cupcakes jag skulle också vilja kunna göra såna CUPCAKES då förstår jag att du är så himla uptagen.Du är så himla bra på att göra cupcakes jag är så himla avundsjuk :)

 2. Hej Åsa!
  Din sida var den första cupcakes sidan jag hittade på svenska.
  Jag hade aldrig sett så fina cupcakes innan. Jag blev helt såld!

  Tack för att du är en sån inspirationskälla =)

  Kramkram

 3. Du gör verkligen jätte fina cupcakes! Man blir helt galen när man ser alla fina saker du gjort. Vi skall gifta oss till sommaren och tyvärr bor vi ju på västkusten så det blir ju lite svårt :) är jätte sugen på att ha cupcakes. Men min fråga är vart har du fått tag på faten du använder dom är ju jätte snygga ?

  Mvh/ Therese

 4. Äntligen är du tillbaka!!! :) Och med vilka vackra bakverk då. Låter verkligen som en fantastisk sommar, om en lite stressig kanske 😉
  Ta nu en välförtjänt semester!!!

 5. Åh vad roligt att få se ett blogginlägg från dig igen, har kikat in här med jämna mellanrum för att se om det kommit nåt nytt!!
  Fortsatt lycka till, du gör verkligen fantastiska cupcakes!!

 6. Så sommriga och vackra cupcakes! De svartvita med tillhörande tårta var otroligt läckra och annorlunda. Roligt med alla variationer du gör. Dina beställare måste vara jättenöjda med sina beställningar. Det är förståeligt att du har haft mycket jobb i sommar, så fina och utsökta cupcakes som du skapar. Jättebra!!!!

 7. du är ju helt fantastisk! ska jag någon gång gifta mig skulle jag mycket gärna vilja ha en sådan “cupcake” tårta som är längst ned. underbart fin!

 8. Så skoj att få höra av dig igen! Jätteroligt att du har fullt upp, och det förstår man nog bra när man ser dina otroligt vackra cupcakes och tårtor – vem skulle inte vilja ha sådana på sitt bröllop! :-)

 9. Så roligt att du dyker upp här i bloggvärlden igen Åsa =) Vilken intensiv sommar du verkar ha haft, och rolig! Dina skapelser är som vanligt väldigt fina och rosorna är otroligt vackra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.