1000 ideas for decorating cupcakes, cookies and cakes

Förra hösten blev jag tillfrågad av Gina M Brown om jag ville vara med i en ny bok om hur man kan dekorera cupcakes, kakor och tårtor.  Vill jag vara med… öhh, JAA! Boken är ännu inte släppt men man kan förbeställa den på amazon.com. Jag blev jätteglad när jag såg att de valt att sätta två av mina bilder på omslaget. Jag har inte sett insidan ännu förutom de få sidor man kan bläddra igenom på amazon (där jag såg flera av mina cupcakes) så det ska verkligen bli jättespännande att få hem den i brevlådan.

1000 ideas for decorating cupcakes, cookies and cakes

inenglishLast fall I was asked by Gina M Brown to participate in a new book about decorating cupcakes, cookies and cakes. The book is not yet released but it is available for pre-order on amazon.com. I was sooo excited to see that they chose to put two of my images on the cover. Now I  just can’t wait to receive my copy in the mail.

♥ ♥ ♥

15 thoughts on “
1000 ideas for decorating cupcakes, cookies and cakes

  1. Grattis från hela familjen!!
    Det är fantastiskt så duktig du är! Du har en konstnärlig gåva som du nu sjäv utvecklat i alla fina bakverk och dekorationer. Vi beundrar dej och din unika förmåga! Vi väntar med spänning på boken. Trundöfamiljen hurrar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.