världens roligaste jobb i cosmopolitan

Jag har fått den stora äran att vara med i senaste numret av Cosmopolitan i en artikel om “världens roligaste jobb”. Jag träffade  gulliga Jonna och hennes crew på Cosmo ett tag tillbaka för en intervju, där jag fick berätta om hur jag började med cupcakes och ge lite tips och råd till andra som vill byta karriär och börja jobba med sin hobby. Jag blev sedan stylad och fotad i deras studio. Hela upplevelsen var såå rolig! I artikeln kan man även läsa om vintageälskaren Elsa Billgren och DJ tjejerna Rebecca och Fiona. Om ni funderar på att lägga om banan så kan ni få både inspiration och många härliga tips i artikeln. Så här blev min del:

åsa hellgren i cosmopolitanFoto av Urban Jören

inenglishI am very honored to be a part of the latest issue of Cosmopolitan, in an article about “the world’s funnest jobs”. It was a while back that I met the sweet reporter Jonna and her crew at Cosmo for an interview. I was then styled and photographed in their studio. It was a blast and I had so much fun. In the article you can also read about vintage lover Elsa Billgren and DJ-duo Rebecca and Fiona. If you are thinking about working with your hobby you will find a lot of inspiration in the article.

♥ ♥ ♥

24 thoughts on “
världens roligaste jobb i cosmopolitan

 1. Hej!
  Så länge sedan. Jag blir så glad att det går bar för dig! Har tänkt då och då
  på dig, men inte kommit mig för att titta in till dig.
  Önskar dig alla lycka med företaget och dina fantastiska bakelser!

 2. Hej!

  Jag kontaktar dig för att jag finner din blogg mycket intressant och välorganiserad. Jag skulle väldigt gärna vilja komma i kontakt med dig angående ett eventuellt samarbete! Hör gärna av dig via mail så kan vi prata vidare.

  Med vänliga hälsningar,
  Lisette

 3. Heej, Hello Sugar!
  Jag är en 12-årig tjej som har en blogg och ska lägga upp varje vecka en “cake”.
  Jag bara undrar om jag får ta bilder från era bakverk och länka er blogg/hemsida på min blogg.
  Era bakverk är superfina!
  Skulle vara tacksam för svar och då kan ni skriva en kommentar till min blogg om det går bra att jag lägger upp era bakverk:)
  Min blogg är:
  http://www.majamemaja.blogg.se

  Tack!

 4. Jag såg dig allt i Cosmopolitan och jag måste säga att jag blev riktigt inspirerad! Det fick mig att hitta din blogg också, gud vad fin den är. Du är ju grym helt henkelt!

 5. Vad roligt att du får uppmärksamhet på det här sättet också! Det är så roligt att följa med hur det går för dig, och jag tror vi är många som hittar mycket inspiration här (både gällande cupcakesen och din karriär). :-)

 6. Grattis igen!!!
  Jättefin artikel. Du är så fin och det lyser om dej. Så roligt att du blir uppmärksammad, det är du värd. Hela familjen beundrar dej. Vi håller tummarna att det också blir ett cafe så småningom. Det vore härligt om den drömmen gick i uppfyllelse. Kram från oss alla!

 7. Vad fin du är! Jättebra text med. Så roligt att du får uppmärksamhet för själva företagat och jobbet bakom också. Sen är det ju inte helt försent att starta det där caféet. Jag skulle ta tåget direkt och komma och fika hos dig!

 8. Vad fin du är! Jättebra text med. Så roligt att du får uppmärksamhet för själva företagat och jobbet bakom också. Sen är det ju inte helt försent att starta det där caféet. Jag skulle ta tåget direkt och komma och fika hos dig!

 9. Säger som Linda här ovan! En sån inspiration! När jag bakade till mitt första bröllop förra helgen hade jag dig som inspiration hela tiden! (och nu menar jag inte utseendemässigt på cupcakesen utan ambitionsmässigt!) Och tänk att då blev det en succé! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.