wilhelminas dop

Jag har under julledigheten äntligen lyckats ta mig tid att sortera igenom några av alla de cupcakesbilder jag har på datorn. Dessa cupcakes och macarons bakade jag till min söta guddotter Wilhelminas dop i höstas. Det serverades chocolate nutella cupcakes, raspberry macarons och salted caramel macarons på festen.

dessert table dop

cupcakes macarons dop

dop macarons

dop cupcakes

inenglishDuring the holidays I finally had the time to go through some of the images on my computer. These cupcakes and macarons were for my sweet god daughter’s baptism this fall. There were chocolate nutella cupcakes, raspberry macarons and salted caramel macarons at the party.

♥ ♥ ♥

19 thoughts on “wilhelminas dop

 1. Så helt otroligt vackra små konstverk!!! Dina bilder och cupcakes är fantastiska! Får massor av inspiration bara av att titta på dom trots att jag håller på med glass. Mitt konditorshjärta klappar lite extra när jag läser en blogg som din. :)

 2. Sikke fine kager! Selv har jeg netop lavet red velvet cupcakes med cheese cream frosting :) Der er billeder på min blog.

  Hav en dejlig dag!

  Kh Mette

 3. Hej Åsa!
  Vill bara säga att du är helt makalöst duktig och jag blir så inspirerad av dig och det du gör! Det är verkligen underbara bakverk du visar upp och det är en ren fröjd att se på dessa vackra underverk. Jag hoppas att jag en dag blir så duktig som du men det är nog en lååååååång väg dit. Tycker det är så häftigt att du byggt upp ett företag och blivit så framgångsrik inom ditt yrke. Det är sådant som inspirerar oss andra!!

  Må gott!

  Varma hälsningar/ Caroline Dourén, Kalmar

 4. Hej

  Följer din blogg och har gjort ett tag. Jag är fascinerad över hur slät å fin du får frostingen till cupcakesen. Finns det möjlighet att du kan dela med dig av ditt knep eller recept?

  Hälsn. Johanna

 5. Hejhej!
  Jag driver en blogg där jag intervjuar Sveriges bloggare, kända som okända. Skulle vara jättekul om du ville vara med i bloggen och alltså göra en intervju? Hoppas du är intresserad, skulle verkligen vara hur kul som helst :)
  Kramar från bloggarnaa.blogg.se

 6. Fantastiska!
  Jag bakade macaroner från ditt steg för steg recept, hur bra som helst!
  Uppdatera mera på bloggen, härlig inspiration!
  Hälsn. Frida

 7. hej!

  Vad gott det ser ut :)
  Jag har inte läst så mkt i din blogg ännu men jag har sett bilderna och dom är fantastiskt fina. Skulle vilja lära mig att baka cupcakes men får se om jag har tålamodet :)

 8. Hej, jag gjorde nyss ett inlägg på min blogg om cupcakes, jag hittade till dej då jag googlade på svenska sidor, fin sida du har och fina bakverk så Självklart länkade jag hit till dej från mitt inlägg. Gott nytt år /Marie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.