Dessertbord till Algot

I lördags hade vi vårt första barnkalas hemma då vår lille Algot fyllde 1 år. Jag gjorde ett dessertbord med lite smått och gott dagen till ära. Bakade tårta, cupcakes, cake pops och gjorde caramel popcorn. Jag beställde även mumsiga macarons från bästa Holy Sweet då ugnen här hemma är allt annat än pålitlig. Så här blev det! :)

14 thoughts on “Dessertbord till Algot

 1. I think between driving and using way too much water, I've eco-sinned my way into eco-purgatory… I wonder if my eco-unsins can make up for forgetting to turn off the soaker hose on a regular basis, my love for a long hot bath, and my larger-than-need-be car… –Erika

 2. I must agree with Jarac Rogovima that the lovely illustrations seem to be accompanied by a startling amount of death, rendered even more disturbing by the non-sequential arrangement (first Toadie Todson is dead, then he/she/it is sitting there in boots, perhaps as some sort of revenant). But I suspect they were arranged that way on purpose.”Well hung in the Tate” indeed…

 3. [..YouTube..] Cara, sou fã do Celta, inclusive tenho um SUPER 03 4P, bem parecido com o seu. Ele tá SHOW !!! Muito bem executado o serviço e aparentemente mto FORTE.Uma sugestão…se houver oportunidade, é claro, este FOGUETE seria um ótimo desafiante para os CIVIC Si DA galera da REViTuP. Seria interessante ver um Celtinha andando com os “grandes”.Abraço!!

 4. Har du gjort popcorn “burkarna” (vet inte vad det heter) själv eller har du köpt de? On du köpt de vart i så fall, det såg så gott ut och gulligt!! 😀

  1. Hej Lillie,
   Burkarna jag använde till popcornen köpte jag på PUB här i Stockholm men du kan säkert hitta dem på nätet också. De är från Miss Etoile och kallas för Baking Cups. :)

 5. Jösses, höll på att trilla av! Er lilla diamant har hunnit bli 1 år redan – stort grattis i efterskott! Ser att livet varit gott mot dig, Åsa. Önskar bara det bästa för dig och att ni får fantastiska julhelger vad det lider. Ska kika vidare på bloggen nu och bli uppdaterad. Må underbart!

  1. Tack snälla Suzi! Ja jösses vad tiden gått fort, fattar knappt själv att vår lille bebis redan blivit gått och blivit stora killen! :) Hoppas allt är väl med dig och önskar dig också en riktigt härlig jul! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.