Tårta med guld och magnolior

Förra helgen bakade jag en tårta till min sambos mamma och hennes man som hade gemensamt 120-årskalas.

Jag fyllde chokladbottnarna med Xante Päronlikörsfrosting (blev en jättegod kombo) och spacklade dem med mörk chokladganache. Har precis börjat använda ganache istället för smörkräm under sugarpasten och jag är väldigt nöjd med det, tycker både det blir finare och godare.

Jag gjorde tre blommor som ska föreställa magnolior i flowerpaste. Det tog låååång tid! :)

Jag målade den ena tårtvåningen helt i guld och de andra två torrborstade jag med pearl luster dust. Det syns inte på bilden men det glimmade finfint. Och så här blev det till slut.

Nu kan ni följa mig på Instagram. Username är hello_sugar. Här är länken till webbprofilen: instagram.com/hello_sugar

 ♥ ♥ ♥

 

8 thoughts on “Tårta med guld och magnolior

  1. Wow, snyggt! ska testa att göra magnolia blommor i flowerpaste, det är så jag hittade hit =) Att spackla tårtor med choklad ganache låter intressant, går det lika bra med vit choklad? Har du recept på ganachen? MVH/Milla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.