cupcakes i stockholm?

STOCKHOLM


cupcakes i stockholm?

Uppdatering: Jag har nu själv startat ett företag som bakar cupcakes på beställning i Stockholm.

När jag bodde i USA så fanns cupcakes i stort sett överallt. Man kunde fika cupcakes på caféer, konditorier och även köpa dem i mataffärerna. Sedan jag flyttade hem till Sverige har jag inte sett cupcakes någonstans! Jag undar nu, finns cupcakes att köpa någonstans i Stockholm? Tipsa gärna om ni känner till något café som har cupcakes!

Sprinkles Cupcakes Los AngelesSprinkles cupcakes – En av mina favoriter i USA! (Bilder från Sprinkles)

Tags: , , , ,

11 svar

 1. katherine skriver:

  Hej Åsa! väldigt fin blogg, jag får mycket inspiration från dig, du är ju så duktig, jag skulle gärna villja prata med dig, jag behöver lite tips och råd för att starta nåt liknande i Västmanlands, jag är ingen konditor men jag älskar att baka. Kan jag få kontakt med dig via telefon?

 2. Mizzmeloded skriver:

  Hittade precis din blogg, visste du att det nu finns en cupcake butik i sthlm som öppnade i augusti? den finns på st:eriksgatan och heter Cupcake Sthlm. De äger verkligen! Jag har blivit stammis där…

 3. Alicia Engström skriver:

  Jag vill bli lite bättre på att göra cupcakes.Har du något tips på hur man lyckas med muffins och frosting??
  Har du några hemliga knep??

 4. SvartaMalin skriver:

  Helt underbara 🙂
  Jag bara älskar din blogg!
  Tack / Malin
  http://svartamalinab.blogspot.com

 5. Sandra drömkaka skriver:

  Åh, vilken underbar blogg du har! Så vackra & säkerligen gudomligt goda cupcakes du gör!
  Jag gillar själv att baka & äta cupcakes ( & annat ) & tycker verkligen du ska försöka starta ett cupcakecafé här i Stockholm.

  Jag skulle utan tvekan vilja jobba åt dej, då det är min dröm att få bli konditor i framtiden & gärna börjar med att jobba på ett cupcakecafé : ) !

  Ha en underbar fredagkväll Åsa!

 6. Elena skriver:

  Vilken fin blogg du har, åsa!

  Måste erkänna att jag aldrig har ätit cupcakes.
  Dags att ändra på detta, kanske?

 7. Amani skriver:

  Ja, varför startar inte du ett cupcake café. Det skulle gå jättebra för dig som är så duktig och med denna cupcake-hysteri som råder finns det ingen tvekan om att det kommer sälja =)

 8. christine skriver:

  Hmm, Asa, perhaps it’s time for a Hello Sugar cupcake store 🙂

 9. Anthony skriver:

  oooh! Vad mycket jag saknar ett fint cupcakes ställe! Du borde bli det första!

 10. Nu hittade jag till dej, och blev suugen på en cupcake! Mums! Va duktig du är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *