du är så söt när du diskar

STOCKHOLM


du är så söt när du diskar

I söndags efter att jag varit och fikat med min kompis Sara gick vi förbi Lagerhaus vid Östermalmstorg och då möttes jag av denna vackra syn i skyltfönstret.

Lagerhaus skyltfönsterLagerhaus skyltfönster

Det var kväll så affären var såklart stängd men i veckan lyckades jag ta mig dit för att roffa åt mig ett av de underbara rosa tårtfaten. Jag menar, det är ju PERFEKT för cupcakes! Väl inne i affären insåg jag att jag verkligen behööövde de söta rosa och blåa bakformarma (så gulliga att ha på fatet)… och vem kan motstå en diskhandduk prydd med cupcakes, eller en cupcakedisktrasa med texten “du är så söt när du diskar”, ja inte jag i alla fall!

cupacakefat, bakformar och diskhanddukMitt nyinköpta cupcakefat, bakformar och diskhandduk

du är så söt när du diskarDet kan ju göra vem som helst glad att torka diskbänken när man har en sån här disktrasa! Eller hur?

Så nu rekommenderar jag alla som har ett Lagerhaus i närheten att skynda sig dit och inhandla lite cupcakegrejer. De hade även jättefina brickor, kuddar, ljus och tvålar med cupcakemönster! 🙂

Tags: , , , , ,

5 svar

 1. Rebecca skriver:

  De formarna såg jag med på lagerhaus för några veckor sen men då bara de blå stora, de rosa fanns bara i små tyvärr men jag får kanske kika igen i nån annan lagerhaus:) Så himla fina så jag vill ha rosa med ju:)

 2. åsa skriver:

  jag har precis beställt från kakburken, jag tycker dom har jättebra verktyg till cupcakes och många utstickare att välja på… lycka till 🙂

 3. Leila bakar... skriver:

  Kul blogg, jag har precis börjat lära mig det här med cupcakes, är på jakt efter bra verktyg att skapa blommor med. Bra hemsidetips du har. Där kan jag säkert hitta bra uttstickare m.m

 4. Amani skriver:

  Åh, jag älskar Lagerhaus. Nästa gång jag är där ska jag köpa de där söta rosa och blåa formarna. De guldiga som jag har är ju därifrån!

 5. Anthony skriver:

  “du är så söt när du diskar!!!” klassiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *