en cupcake till min anthony

STOCKHOLM


en cupcake till min anthony

Jag hade några chokladcupcakes över från mitt chokladtest igår och det är ju näst intill omöjligt att ha de små godbitarna hemma utan att äta dem. För att få lite variation i smak gjorde en nougatfrosting idag och satte på. Frostingen blev supergod och i kombination med chokladcupcaksen var det helt fantastiskt. Sen gjorde jag en ros och satte på en cupcake och gav den till min pojkvän. Så här såg den ut… 🙂

Chocolate Nougat CupcakeChoklad & Nougat Cupcake åt Anthony

Tags: , , , ,

12 svar

 1. Lisen skriver:

  Gud va fina!

 2. Amani skriver:

  Gud vilken fin ros, jag måste köpa sugarpaste, det verkar ju jätteroligt.

 3. åsa skriver:

  Veronica, när är festen? Jag skulle absolut kunna erbjuda mina tjänster för dej 🙂

 4. Veronica skriver:

  Hej! Skulle behöva tips för en 30års fest, kan man beställa dessa ljuvliga rackare? 40st vad talar vi om för pris? Hoppas på recept för lite enklare hemma snickrare som jag… kram

 5. Leila bakar... skriver:

  Ja han är verkligen en turgubbe din pojkvän, tänk att få en sån en helt vanlig tisdag! =) Har aldrig hört talas om ekorrens men hittade deras hemsida nu, ska verkligen testa deras godis nästa gång. Tack för tipset!

 6. Brittmari skriver:

  Anthony är en lyckans ost! Vilken vacker ros.

 7. Anthony skriver:

  ….men tack….. <3

 8. Millan skriver:

  Åhå vad läcker! Du är ju jätteduktig!

 9. Danielle skriver:

  Vilken jättefin ros du har gjort! Och din frosting låter inte heller helt fel. Fick jättefin inspiration här, tack!

 10. Clena´s Tårtor skriver:

  Du gör verkligen jättefina cupcakes.

 11. Elena skriver:

  Åh, så fin!

 12. christine skriver:

  I am such a fan of your beautiful rose cupcakes! This one is just lovely!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *