färgglada bakformar

STOCKHOLM


färgglada bakformar

Här är mina nya bakformar som jag beställt hela vägen från Australien. Det gick faktiskt ganska fort att få dem med tanke på avståndet. Paketet kom igår eftermiddag och det var så kul att få öppna det och se alla de glada färgerna. Så nu kan jag börja matcha formarna med färgerna på mina sugarpaste blommor 🙂

bakformar cupcakesFärgglada bakformar

Ha en trevlig lördagskväll allihopa!!

Tags:

9 svar

 1. åsa skriver:

  jag beställde dem från Australien, ett ställe som heter Bakers Cups Australia…

 2. Aida skriver:

  vilka snygga färger!!!
  vart beställde du dem om man får fråga?

 3. Skogshuset skriver:

  Va fina! Själv har jag också tröttnat på det trista utbudet i Sveriges matvarubutiker – köpte cupcakeformar i Holland i helgen där jag var på mini-weekend. Ska testa dom i helgen tror jag så bilder kommer inom kort:-)

 4. Brittmari skriver:

  Det blir bra med många färger, Du är så kreativ.

 5. agnes&josse skriver:

  jo, ganska:)
  dom var goda:D

 6. Leila bakar... skriver:

  hihi…fanns det inte närmare?! =)

 7. agnes&josse skriver:

  har bakat cupcakes idag! 🙂

 8. Lina skriver:

  Åh, vilka fräscha färger! Vill också lära mig baka fina cupcakes:)

 9. Anthony skriver:

  Nu har du nästan varje färg som finns. Det är ju mycket roligare at äta en cupcake ur en fin färgad form!

Kommentarer inaktiverade.