happy birthday

STOCKHOLM


happy birthday

Idag fyller Anthony år och självklart har jag bakat honom cupcakes! Jag blev inspirerad av ett videoinlägg om choklad och apelsinkaka jag såg igår på bloggen Leila bakar och bestämde mig för att göra en cupcakeversion av denna (dock med eget recept). Fick även chansen att använda mitt nya cupcakefat! Vad tycks?

choklad och apelsin cupcakesChoklad och apelsincupcakes

Tags: , , ,

3 svar

 1. Anthony skriver:

  De A:en är så otroligt söta!! Jag älskar fruktiga smaker!

 2. Sandra drömkaka skriver:

  Underbart ser det ut 🙂 Skulle man inte tacka nej till att smaka!

 3. Leila bakar... skriver:

  Galet fint som vanligt! =) Apelsin/choklad är som sagt en favorit.
  Ha det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *