höstiga cupcakes…. på våren :)

STOCKHOLM


höstiga cupcakes…. på våren :)

Idag hade jag en beställning på “höstiga cupcakes” och så här blev slutresultatet. Det syns inte på bilden, men jag sprayade löven med ätbart guld för att få lite hösteffekt på dem. Smaken blev chokladcupcakes med mockafrosting. Har inte gjort den kombinationen på länge men det är ju så gott att blanda choklad och espresso. Jag hoppas att ditt event blev lyckat AK!

choklad och mockacupcakesChokladcupcakes med mockafrosting

En bra investering om man vill göra snygga blad är en bladutstickare från P.M.E. Med den trycks bladen ut direkt med “bladnerver”, vilket jag tycker ger ett fint slutresultat. Finns vanligtvis på kakburken.se men det verkar som det är slut i lager just för tillfället…

löv utstickareBladutstickare från P.M.E.

Tags: , , , , ,

8 svar

 1. åsa skriver:

  Jag använder oftast sugarpaste när jag gör blommor och löv men ibland använder jag flowerpaste också. Båda kan köpas på kakburken.se. Marispan funkar inte så bra för att den håller inte formen utan är för mjuk.

 2. Aida skriver:

  Hejsan! är det marsipan du har när du gör t ex löven eller är det något annat?

 3. Skogshuset skriver:

  Hej och kul att du gillade min lilla blogg! Underbara, mumsiga “sunflowers” du har gjort! Beundrar och undrar hur du hinner?! Trevlig kväll!

 4. Lisbeth skriver:

  Hej!
  Vilka vackra skapelser du gör!
  Otroligt! Det är riktiga konstverk! Snyggt!
  Javisst är det gott med choklad & kaffesmaker ihop, har en familj som tyvärr inte är så glad i det. Därför blir det inte lika ofta som jag skulle vilja…

  Ha en skön april!
  Lisbeth

 5. Anthony skriver:

  jaaaaa…. varför inte baka höstiga cupcakes… Du måste ju upprepa dig för alla säsonger!
  Sunflowers! De ser jättegulliga ut också! med kaffesmak! yum

 6. Clena´s Tårtor skriver:

  De var verkligen jättefina. Kul med lite höstinspiration.

 7. Pialotta skriver:

  Riktiga konstverk du skapar.. vilken glädje att gå in till din blogg:-)
  Ha de gott/Pialotta

 8. Leila bakar... skriver:

  jag har köpt mitt på hemex å det är i glas och lite mindre en det rosa från lagerhaus. =) Jag kollade nämligen på båda två innan jag tillslut bestämde mig för det i glas.
  Köpte nutella igår när vi var och handlade. Ska göra nutellafrosting till mina bananmuffins (sparade några till oss i frysen)… =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *