i love cupcakes!

STOCKHOLM


i love cupcakes!

Den här bloggen kommer bara att handla om en sak – cupcakes!

Jag har nyligen flyttat hem till Sverige efter att ha bott i USA i 4 år där jag utvecklat något av en cupcake addiction. Dock har jag upptäkt att cupcakes är något av en raritet här hemma. Så på den här sidan kommer jag att försöka komma med inspiration och dela med mej av allt möjligt cupcakerelaterat, t ex bilder på mina cupcakes, tips på recept, cupcaketillbehör och annat kul!

vanilj och vit choklad cupcakes med lime frostingVanilj & Vit Choklad Cupcakes med Lime Frosting

Här är en bild på cupcakes jag bakade förra veckan. Sverige influerade färger men med exotisk smak. De blev riktigt goda faktiskt! De cupcakeformar jag använde här är av silikon och är verkligen något jag rekommenderar att köpa om man bakar mycket cupcakes. De är så enkla att diska upp och återanvända, och så behöver man ingen “muffinsplåt” heller. Av egen erfarenhet rekommenderar jag dock inte att ta med dem på fest eftersom de då lätt kan hamna i soporna. Mina är av märket Wilton och jag köpte dem i USA men de finns även på kakburken.se men i andra färger.

Följ min blogg med bloglovin

Tags: , , , ,

8 svar

 1. Diana skriver:

  Hej!
  Tack för en inspirerande blogg!
  Jag har en fråga som jag hoppas du kan hjälpa mig med. Jag har fått en förfrågan av en vän att göra cupcakes till ett bröllop. Jag tänkte höra med dig om du har något bra recept på choklad cupcakes? Och om man du tror att de funkar att fylla cupcaksen med någon fyllning. Då denne tjejen ös kar att cupcakesen ska ha samma fyllning som bröllopstårtan. Går det tror du? Om man gröper ut lite kaka å spritas i för att sedan spritsa på med frosting?

  Hade vart kul om du ville hjälpa mig med tips!
  Hälsningar Diana

 2. Carolina skriver:

  Jag bor också i USA, och min addiction av deras underbara desserter här har gjort att jag ska gå en konditoriutbildning när jag kommer hem! Cupcakes är verkligen helt underbara! Snacka om tråkigt i sverige där man äter torra muffins! 🙂
  Kram! Din blogg är helt underbar 🙂

 3. ida skriver:

  hejsan

  måste bara tipsa om att RUSTA har suuperfina silikonformar i olika fina färger..

  http://www.rusta.se/muffinsform_silikon_12_pack_p80251280.html

  vilken underbar sida du har, lär återvända!

  //ida

 4. Brittmari skriver:

  Hej!
  Om jag får välja skulle caférna erbjuda endast olika cupcakes! Ingen princesstårta eller änka kommer i närheten av denna smakupplevelse och fina dekoration. Satsa på detta, det kan inte annat än lyckas!!!

 5. Leila bakar... skriver:

  Fantastiskt fina cupcakes du gör!

 6. Amani skriver:

  Åh vad bra, tack det ska jag verkligen köpa! Ja, jag bakar lite då och då men jag är ganska nybörjare på cupcakes så det blir mest brownies eller kladdkakor. Men idag ska jag baka blåbärscupcakes =)

 7. åsa skriver:

  Tack!! Jag har köpt formarna i USA, men gå in på kakburken.se, dom säljer likadana men i andra färger. De är gjorda av silikon så man bara diskar och återanvänder dem! Superbra!! Bakar du också cupcakes? Jag måste kolla in din blogg…

 8. Amani skriver:

  Wow, du gör superfina cupcakes! Jag älskar att baka också! Vart har du köpt de där fina blåa och gula formarna, de ser lite hårdare ut, kan man använda de fler gånger?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *